Spring naar bijdragen

Het roer om


Sensitief

Aanbevolen berichten

Ik heb het gevoel dat het steeds makkelijker wordt. Eigenlijk alleen de donderdagavond, als mijn weekend begint en als ik uitjes heb word ik  getriggerd. De laatste week had ik een zeer rustig bestaan. Lekker met mijn meiden in en om mijn huis en geen lastige ex die energie kost. De 3 R’s doen het ook goed, daarmee merk ik dat ik momenteel meer  in balans ben. :sun:

bewerkt door Sensitief
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Op 3-6-2018 om 07:40 zei Pytje:

@Sensitief, het is stil op je draadje. Ik mis je wijze bijdragen. Hoe is het?

Thnx @Pytje. Het gaat goed. Heb het onder controle ;). Verder een beetje druk en minder zin om hier te komen, wat ook weer een valkuil is omdat ik minder reflecteer en soms in oude patronen stap. Hoe gaat het met jou?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat snap ik @Sensitief Ik had zelf nooit kunnen bedenken dat ik zoveel steun aan een forum als dit zou ervaren. Maar het is wel zo. Doe het dus toch maar af en toe! Ook als het slechter gaat dwing ik mezelf om te schrijven. Het is een soort spiegel geworden. Hoop je af en toe te blijven lezen:rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 year later...

Hoi allemaal, Ik ben hier ook weer van de partij. Ik was helaas weer teruggevallen in oude patronen en kon moeilijk weer de draad oppakken om te stoppen met alcohol. Even in het kort, ik ben een vrouw van 46 en dronk de afgelopen periode zo'n fles per dag. Twee jaar geleden is het mij gelukt om een ruime maand te stoppen daarna dacht ik wel minder te kunnen drinken, maar het werd helaas meer dan destijds mijn drinkgedrag. Het is vanaf 1 januari weer gelukt om te stoppen,  ik doe mee aan IkPas. Het gaat goed, de knop is om en de ergste ongemakken heb ik gehad. Nu volhouden, ik wil sowieso voor de 100 dagen gaan en misschien daarna door. Voor nu is 100 dagen het doel.  Sinds oktober ben ik ook gestopt met roken, ook dat gaat goed. Het is de hoogste tijd om het roer om te gooien. 

bewerkt door Sensitief
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Welkom terug. Lekker bezig en ook al niet meer roken. Petje af hoor.

Adviesje: als er evt. gevoelens opkomen van "ik mis toch iets", probeer het dan om te zetten naar "(maar ik ben wel) blij dat ik eindelijk van die stomme gewoontes af ben". Dat gemis wordt steeds minder is mijn ervaring, alleen kan het best lang duren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...