Spring naar bijdragen

Time out


Rosee

Aanbevolen berichten

Ik herken ook veel, maar heel langzaam zie ik ook dat er nu dingen op hun plek gaan vallen.

Minder twijfel of twijfel waarvan ik weet: 'oh ja..Dat ben ik. Hier ga ik twijfelen...' Niet erg.

Dat er iets moet gebeuren. Heb ik heel erg veel last van gehad. Maar het is ook weggegaan. 

Ik heb met minder mensen meer verbinding. 

Het zal weer gaan veranderen meis. Het valt mij op dat ik nu pas, na drie jaar, echt vruchten lijk te gaan plukken. Nog een jaartje voor jou dus. Dan wordt het feest:-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo even mijn ei kwijt op mijn draadje. Net terug van kerstavond bij vriendin en nog een klein clubje. Mn jongste puberzoon (14) zat helaas niet zo lekker in zn vel zullen we maar zeggen en was ruzie aan het uitlokken. Oudste zoon ging daar steeds vol in, ik probeerde zoveel mogelijk te sussen/afleiden/negeren want wil niet dat het escaleert. Gelukkig ook niet gebeurd maar leuk is anders. Vriendin verheft haar stem tegen mijn zoon en vindt dat hij loopt te zieken. (Is ook zo maar hij heeft ook adhd/odd dus vereist andere aanpak) zelf heeft ze een voorbeeldig kind en co ouderschap. Oudste zoon zegt ook nog tegen me dat zijj broertje nooit zo zou zijn geworden als papa hem had opgevoed (die het af heeft laten weten) waar iedereen bij is. Zit ik daar me in te houden met mn gemberthee, vriendin duidelijk al 1 fles op. Gaan we naar huis, verlies ik mn nieuwe kettingslot, vandaag gekocht. Morgen gaan we naar mn moeder en nog wat familie, zie er nu al tegenop. Pfff. Maar heb het droog gehouden en daar ben ik zo blij om.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Cleo66 kan het nu toch niet drooghouden, maar gelukkig vanwege tranen en niet vanwege alcohol. Dank je wel en jij ook @IJsvogel. Zo blij met jullie steun en het forum. Ga nog even wat lezen. Besef ineens: vorig jaar rond deze tijd lag de focus op niet drinken. Nu nog steeds wel, maar de focus ligt nu nog meer op: hoe ga ik met mijn emoties om. (Zonder alcohol) het niet drinken is geen doel meer op zich geworden, zeg maar. Hoop dat dit niet al te vaag klinkt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik sluit me aan bij Pelle! Hopelijk lukt het je om je zoon zo'n k.topmerking niet teveel kwalijk te nemen. Hij kan er ook niks aan doen en het zegt helemaal niets over jou, jij bent lief, wijs en dapper. Zo knap hoe je het allemaal voor elkaar krijgt in je eentje. 

Ik wou dat ik je even hierheen kon zappen, dan installeerde ik je in een luie stoel onder de mandarijnenboom, perste een mooi glas sap voor je en nam je jongens mee voor een cursus surfen op de oceaan zodat ze lekker moe worden en geen puf meer hebben om lastig te zijn. Nou ja, ik wil maar zeggen... jammer dat we geen vriendinnen zijn.

En wat is dat nou met je vriend? Ik las toch ergens dat je relatie dreigt te stranden? Hoef je natuurlijk niks over te zeggen maar ik wens je kracht en liefde voor jezelf :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat lief @Yana. Net op dagdraad geschreven, gelukkig gaat t nu weer beter. De jongens waren gisteren lief, merkte dat de oudste zijn best deed en het was een stuk rekaxter gelukkig. Straks bij vrienden eten en verwacht vooralsnog dat t gezellig wordt.:) tja, mn vriend zie ik nu even niet, twijfel over onze relatie en denk dat we maar even afstand moeten nemen. Ik hou van hem maar weet niet goed hoe nu verder. Hoe gaat het met jou, ik wens je een heerlijke zonnige 2e kerstdag in Portugal!!:rose::lips:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...