Spring naar bijdragen

Zondag 12 november 2017


Lars

Aanbevolen berichten

Welterusten allemaal. 

Een goede dienst gehad in forse buien. Er zit gelukkig een dak op de bus. 

Morgen met zijn allen een jonge collega (met hele jonge kinderen) begraven. Naar. Maar wel weer fijn om er met velen te zijn. Ik zelf ben niet sterk met dit soort dingen en het is dan ook de eerste keer dat ik wél ga. Tot nu toe ging ik dergelijke wiebeloorzaken uit de weg. Nu durf ik t aan. 

Het Was een fijne dag. Hardgelopen in de hagel, lekker geprutst in mijn bus, fijn gewerkt. En nu ben ik moe. Fysiek moe. Mentaal fris. Rustig dus. 

Blij mee. Tot morgen. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 12-11-2017 om 14:12 zei Reacher:

@smart en @Vasja zijn jullie in orde? Jullie zijn zo stil...

Jopie je werkweek gaat goed zo, ik dacht dat je er doorheen zou zitten maar je klinkt blij.

Ik heb verschillende plekken gemaakt voor mevrouw konijn zodat ze droog kan zitten. In een aantal zitten mijn katten Socrates en Plato te glunderen. Er is nu ook een roodborstje bij gekomen. Sniffles bekijkt t volgens mij argwanend. Maar ze zijn allemaal zo lief! Socratisch gaf konijn gisteren zo 'n enorm kopje dat ze bijna omviel.

Alleen het roodborstje kan ik nog niet peilen... die kan natuurlijk een gemeen karakter hebben 

Gaat goed hoor hier :D het lukt weer km van de fles af te blijven ^^ de aandacht is verzet :lol: het trekt me dan ook ineens helemaal niet meer. Weet niet goed wat dan is. Misschien is het lang genoeg uit m'n systeem dat ik er niet meer aan denk. Afijn! :lol: ik ga nu naar jouw draadje Suikerdruifje :heart: ik lees verhaaltjes over dierentjes waar ik blij van wordt :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Vasja:

Gaat goed hoor hier :D het lukt weer km van de fles af te blijven ^^ de aandacht is verzet :lol: het trekt me dan ook ineens helemaal niet meer. Weet niet goed wat dan is. 

Kokosmacroontje! :wub: Weet je dan wel waar je aandacht naar verlegt is? Voor de toekomst? Roodborstje is niet meer waargenomen. Als ik Plato ernaar vraag glimlacht hij mysterieus. Maar dat doet hij bij alles wat ik hem vraag. :mellow:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...