Spring naar bijdragen

hoi


bumperjim

Aanbevolen berichten

1 uur geleden zei Cleo66:

Je schrijft dat het wel gezond is hier een week weg te blijven.....

Kun je dat toelichten?

Dit is ook een soort verslaving ergens, een gatenvuller. Ik spreek alleen voor mezelf hè maar ik heb het vaker gelezen hier. Ff van het infuus af is heel gezond :) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ben nijdig op mn baas vanavond maar ik merk nu het effect van mediteren want ik kan het nu een beetje terugfluiten. Telkens als ik nijdige gedachten heb dan denk ik neeee das nijdigheid, ff weer terug naar waarmee ik bezig ben. Paard is nijdig LOL!

Ben ook niet Errug Nijdig dus het is managen. Kijken of het een volgende keer als ik Errug Nijdig ben het ook nog kan. Zou haast willen dat het morgen al gebeurde :D 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Van een afstandje naar jezelf en je nijdigheid kijken, top!
Het lukt mij ook steeds vaker maar laatst met het gedoe op het forum, kukelde ik er toch weer in. Ik kon me er nog net van weerhouden om vervelende dingen te gaan schrijven (of ik schreef het wel maar plaatste het niet). Het verbaasde me hoeveel impact het op me had, zit ik me hier druk te maken over iets waar ik eigenlijk niks mee te maken heb. Paard was pisnijdig over zoveel onrecht (en volgens mij hadden meer paarden daar last van) :D.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

7 minuten geleden zei Rosee:

Ja, maar je bent niet voor niks nijdig denk ik dan. Dat is dan toch ook een signaal dat je iets wilt veranderen.

Ja het gaat er niet om dat je alle gevoelens maar laat gaan en niks mee doet. Je BESLIST of je er iets mee doet. Deze keer was de nijdigheid een beetje zinloos. Ik wist dar het een dag later over zou zijn. Ook van zijn kant. 

Maar soms ben je nijdig en dan beslis je om er werk van te maken. Maar ook dan is het meestal beter ff te wachten tot de eerste emotie over is ipv direct een G$&#%€£ mail te sturen in een opwelling waar je dan weer spijt van krijgt.

Wat ik iig wil vermijden is nijdig zijn en daar helemaal in blijven hangen de hele avond lang zonder dat ik er iets mee doe. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Throwback Thursday (wie heeft dat ooit verzonnen??)

Na dat gepraat over drinken uit verveling zie ik mezelf ineens weer in dat studiootje in de studentenstad. Ik was net aan het werk. Had daar nooit gestudeerd, kende ook volstrekt niemand en zat in een studiootje in een groot huis met toch wel 7 of 8 mensen of zo. Ik droom nog vaak over dat huis trouwens, heel gek. En mijn lief zat op 1000 km. 

24 jaar. Alles was daar mogelijk. Alle tijd vd wereld na het werk. En van al die leuke dingen die hadden gekund, wat deed BJ? Ging zich elke avond volzuipen van verveling. De Lonely trigger. Wat een rund. En toen we gingen samenwonen ging het gewoon verder. Overdag werken, tunnelvisie. Na het werken moe.

Tot een jaar geleden bijna. Eeuwig zonde.

Arem in. En adem weer uit. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

TJA. Ik lees wat je schrijft en verzink in gepeins terwijl ik met mn hond langs de rivier loop. 

Mn hond vindt een fazant die zat te pitten en er nu met een nijdige kop vandoor vliegt. Ik kijk naar mn telefoon en mn hond kijkt naar mij zo van HEE hier gebeurt het!!

en ik denk... en ik denk niet meer :) 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik droom dan ofwel dat het ons eigen huis is ofwel dat van mn schoonvader en dan ontdek ik altijd een heel stuk wat ik nog niet kende en dan denk ik goh hoort dit er ook nog allemaal bij! Dat dacht ik precies toen ik voor het eerst door dat “ex-studenten” huis liep en dat denk ik elke droom weer. Dat kan een extra slaapkamer zijn of een keuken of een terras of een hele verdieping wat dan ineens ook van ons is. 

Gek hè, weet niet wat Freud daarvan zegt. Geeft altijd wel een chic gevoel, ik vind dat altijd een leuke droom. Jammer bij het wakker worden dat het niet echt zo is. 

 Andersom heb ik vaak na een week hotel in hotel uit, dat ik zaterdagochtend wakker word en dan echt begot niet weet waar ik ben. Dat kan echt lang duren, wel een volledige minuut of zo, en dan denk ik ineens yes ik ben thuis!!! Zaalig en dan draai ik me nog ns om :) 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Overigens. Ik zat deze week weer eens in Scandinavië. Ik vind het daar altijd vreselijk clean en gezond. Alcohol is er kranzinnig duur gemaakt en er rookt bijna niemand. Men rijdt vreselijk langzaam en keurig netjes. Modellandje. 

Tot ik een supermarkt in ga voor iets, door de kassa en wie schetst mijn verbazing zie ik daar een hele rij van ik denk wel minstens 10 gokmachines direct na de kassa’s? Met natuurlijk een serie huisvrouwen en huismannen erachter die na de kassa nog dringend van hun laatste geld afmoesten??

Whoooaaa teleurstelling, ieder zn drug lijkt het dus, helaas :( Bier en wijn daar kan je nog omheen lopen maar je MOET langs de kassa en dus pal voor die kasten langs... manman wat onverstandig. Ja of juist slim dus. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...