Spring naar bijdragen

Maandag 24 juli


Gazel

Aanbevolen berichten

Goedemorgen mopperkont (Fleurtje dus). 
En goedemorgen Lars en andere frummers, 
Gazel zal inmiddels wel naar zijn werk zijn... 
Maar hier eerst even een bakje. 

post-1140-0-21437600-1389158804_thumb.jpgpost-1140-0-39715400-1457161005_thumb.jpgpost-1140-0-54836100-1460092413_thumb.jpg

Het heeft hier vannacht behoorlijk gehoosd, 
de boel is lekker opgefrist... 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen allen. 

Ik ben weer terug van een heerlijke fietsvakantie die in mijn beleving weken heeft geduurd en die op alle fronten verliep zoals ik het prettig vind: wel een richting bepalen, maar lijf en verrassingen bepalen wat je dan daadwerkelijk doet. Alle ruimte om een andere route te nemen, een pauze in te lassen, juist even door te bikkelen, een geveltje,  bootje of uitzicht te bewonderen. 

En Sjongejongejonge wat Is nederland mooi. Weer verrast t me. De polders in noordholland, de stadjes in friesland, de doorkijkjes en dijken.....

En samen? Ook samen meer dan prima. Het ís fijn met en bij iemand te zijn die ook gewoon zichzelf Is,  weet wat ie wel of niet prettig vindt en daarvoor jou niet nodig heeft. Het ís voor mij prettig om met en bij iemand te zijn die zelf gewoon stevig en stabiel Is.  

Hoe dat met dat "flesje wijn" zit of zat weet ik niet precies. Lijkt goed (mijn invulling van alarmen?) maar we zullen het zien. Ik vertrouw mezelf. Dat Is voldoende voorlopig. 

En euh..... ik kon fietsen!! Ik hield t vol!! Waardevolle aanvulling op t hardlopen lijkt dit, zeker nu het lijf steeds kwetsbaarder wordt. Een ontdekking!

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen lieverds. Het valt bij mij even allemaal niet mee. Werken en leven enzo. Net als Bolletje ervaart en velen van ons hier denk ik, het is lastig goed te weten wat je nodig hebt, daarin te voorzien en dat ook gewoon te mogen van jezelf.

ik ga dat nu eens even bedenken.

fijne dag!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja. Op alle fronten. En het klopte ook gewoon. 

En..... zelfs (of ook) dit forum hier paste daarin, zat daarin. Ook dat Is een deel van mij. De Friese dorpjes waar ik al fietsend wist: "ha...hier woont...." .... Zonder daar iets mee te moeten, maar wel weten, registreren. 

Dat Is gewoon fijn. En acher "gewoon" mag een uitroepteken. 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...