Spring naar bijdragen

Z


Gast

Aanbevolen berichten

Goedemorgen,

afgelopen donderdag ook voor het eerst een afspraak gehad bij een hypnotherapeut. Ik heb hier geen goede ervaring mee gehad. Volgens mij nam ze mij helemaal niet serieus en ben ik ook niet onder hypnose geweest. Omdat ik geen ervaring heb met dit ging ik er van uit dat wat ze deed wel goed was. Mijn vraag aan jullie is ook hoe jullie ervaring is met de hypnotherapeut? Ze zei ook, zoek een plekje in huis waar je meestal aan het drinken bent. Stel je voor dat dit nou modder is, hele vieze modderrrrr etc. Drink een glas water, water is zoooo lekker. Etc.

Ik heb echt een heel slecht gevoel bij deze ervaring.Ik zou een factuur van haar krijgen en kreeg ik een hele sessie, voor iemand anders bestemd, voor een virtuele maagband?? 

Ik heb ook echt niet het idee dat deze sessie bij nou heeft geholpen?

Graag jullie ervaring met een hypnotherapeut.

Sheila, waar ben jij geweest? 

Of iemand goede ervaringen regio Rotterdam?

bewerkt door mies74
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik had woensdag mijn eerste sessie. Een bijzondere ervaring. Ik heb het gevoel dat ik vooral heel helder was, dingen scherper zag. Vooral nadien. Niet het gevoel dat ik afwezig was of duf ofzo, maar juist zeer alert en helder. Direct na de sessie kreeg ik onmiddelijk een korte huilbui. Best apart, was even niet te stoppen. Kort maar heftig. Deze eerste keer is direct mijn allereerste alcoholervaring op 9 jarige leeftijd als het ware gereset. ( zo voelt het voor mij). 

Nadien had ik wel het gevoel de rest van de dag alles te moeten laten bezinken. Daar heb ik ook echt aandacht en tijd aan gegeven. Ook de dagen erna werkte het door. 

Gister een pittige emotionele dag waarbij oud gedrag naar voren kwam ( geen drank), maar ik moet zeggen dat ik dat nu ook redelijk snel helder had.  Zo ook een bepaald opdracht van de Brijder, die ik donderdag afgemaakt heb. Er vielen ineens kwartjes, inzichten die ik eerder nog niet zo duidelijk had. De hypnotherapeute noemde ook tijdens de eerdere intake dat ze het zelf ook wel focustherapie noemt. Ja , vind ik wel een goede. Ik ben inderdaad nu meer gefocust op bepaalde dingen. Op de rotte middag en nacht gister en een stukje vandaag na heb ik het idee de draad weer goed op te pakken wat betreft die " resetting".( ik weet het niet anders te omschrijven) .

@mies74, via een pb wil ik je wel het adres van deze therapeute geven als je dat wilt. 

Een volgende sessie heb ik na twee weken. 

Deze therapeute is lid van een bepaalde  groep, ik weet de naam even niet maar kan dat opzoeken, daarom krijg ik tot een maximum van €500 per kalenderjaar per keer 80% vergoed van mijn ziektekostenverzekering. 

bewerkt door Herstel
Hinderlijke fout
Link naar opmerking
Deel via andere websites

dank jullie wel voor de reactie. Ik had geen goede ervaring met deze dame maar wil het nog wel een kans geven. Ik heb op www.hypnotherapie.nl gekeken en een aantal aangeklikt en dat voelt nu al een stuk beter. Ook gewoon een intake vooraf en daarna pas een hypnosessie, nabesprekingen over vorige sessies. Hier kan ik denk ik wel wat mee. 

bewerkt door mies74
Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Sheila:

@Herstel Ik doel op jouw geestelijke gezondheid. Aan jouw lichamelijke gezondheid kan een hypno niets veranderen. Eventueel wat tegen de pijn, maar dat weet ik niet.

Okido. Ik snap hem. Dank je wel. Ik ga er open in. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lief dat je ernaar vraagt. Ik heb het een beetje beschreven op dedagdraad. Ben erg blij dat ik vandaag toch kon gaan.ik had het gevoel dat het deze tweede x dieper ging. Ik heb bepaalde dingen die spelen of gespeeld hebben voor mijn gevoel steeds meer helder. Tijdens en erna ervoer ik meer rust en het gevoel dat ik weer kracht terugkrijg. Hoofdmoot is het alcoholprobleem maar dat hangt uiteraard samen met bepaalde gedragingen, katakter, etc etc. 

Ik heb een volgende sessie volgende week, ook om extra steun en kracht te ervaren ,te krijgen. Ik voel me gehoord, gesteund, en dat ik via deze sessies op het goed spoor wordt gezet. En er vielen best aardig wat kwartjes.waar ik echt verder mee kan. Vandaag totaal geen trek. 

Ik heb wel heel bewust toen ik terug was mijn rust genomen en kalm aan gedaan. Zat nu wat te haken, dat werkt best wel meditatief. Die rust daarna heb ik echt nodig. Het moet wel bezinken, en verwerkt worden vind k.

bewerkt door Herstel
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 months later...
Op 25-10-2017 om 12:12 zei mies74:

@sheila nee nog niet geweest. Ik had er 1 benaderd maar daar kreeg ik gisteren eindelijk pas een mail van dat die mevrouw op vakantie is tot 8 november. Nu weer een andere benaderd. Wordt er een beetje triest van hoor. 

Heb jij het al gedaan? 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...