Spring naar bijdragen

Zit ik nu op een nihile dosis, en verder?


Anoniem48

Aanbevolen berichten

Op hoeveel diazepam zit je nu dan @Kannietmeer ? Bij mij ging het gisteren helemaal niet met de diazepam onder de lorazepam, de hele dag in bed gelegen, en het hoefde voor mij niet meer.... Dit weet ik dat dat ook kan gebeuren, de gaba receptoren zitten overal in je hersenen die flink aangedaan zijn door die rotzooi. Gisterenavond overgestpat op alleen lorazepam, ik heb zo'n 6 uur geslapen, en vanmiddag ook een goed uur, het ging beter. Veel gedaan, want het gras moet gemaaid worden en het huis; de was etc. gaat toch door. Te zwaar maar ja, ik was al blij dat ik het weer kon, al heb ik spierpijn, en veel pijn in de mond. Dit laatste weet ik dat weinig dit hebben, maar op benzobuddies wel gevonden als onttrekkingsklacht, bijwerking. Ik moet het echt alleen doen, geen familie, buren denken dat ik moet werken pfff.

Ik heb een afspraak kunnen krijgen morgenmiddag bij de psych; ik hoop dat ik drinkvoeding krijg, ze had het er wel over, ik kan heel moeilijk eten, en mijn maag heftig dan.

Hou de moed erin, je kunt het @Kannietmeer Heel veel sterkte.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb ook dwang erbij, met die rotzooi meer last ervan, En wie doet mijn boodschappen.... Ik heb gewoon steun van niemand.

5 mg diazepam, dat is niet veel meer. Ik hoop voor je dat je je snel beter voelt. Het kost tijd, dus ik kan dat niet zeggen, maar het gaat gebeuren. De helderheid en het weer voelen kan geleidelijk gaan, ik heb het nu soms al. Maar het kan ook zo ineens dat er een sluier van je afvalt. Dit heb ik gelezen van de pdf van de Ashton Manuel, ik denk dat de meeste het geleidelijk en steeds meer krijgen. De zon gaat voor jou straks ook weer schijnen.

PS Ik ga goed voor mezelf zorgen, de drinkvoeding ga ik m'n best voor doen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goed idee drinkvoeding. Ik ken dat niet. Zou dat een beetje te pruimen zijn en zonder melk?  Let me know. Ik ben al een skelet  geworden.  Ik heb net nog een glas drinkbare pap genomen omdat het 's avond dan nog wel beter gaat.  Dan maar iets op gekke momenten.  In de hoop aan te komen of in ieder geval niet af te vallen. Terwijl ik vorig jaar rond deze tijd probeerde drie kilo af te vallen omdat ik mijn buikje net iets te dik vond. Bizar Hoe dat gaat. Nu is het gewoon medisch nodig dat ik aankom en niet nog meer afval. 

Jammer A48 dat je niemand hebt die je een beetje kan helpen. Geen kerk?  Buren?  Dat vind ik echt naar voor je. Misschien kan je de gemeente vragen om een wmo. Iets van zorg de komende tijd of misschien wel een vrijwilliger die je wil komen bezoeken en helpen en met je praten ofzo.  Wat denk je van mijn ideeën?  Of kan je er niks mee?  Mag ook hè. .. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Drinkvoeding heb ik 2 jaar geleden gehad, je hebt ze in allerlei varianten van Nutricia; ik nam de juice, maar deze bevat wel wat melk meen ik. Ze moeten echt alles hebben, omdat er mensen zijn die allergie hebben voor gluten etc. Ook als slikken moeilijk is hebben ze de compacte, er zitten alle vitamines, mineralen en eiwitten in om aan te sterken. Als je die kunt krijgen, kun je beter de multi vitamine laten staan, anders krijg je te veel. Ik weet van mezelf dat ik te veel magnesium had gebruikt; het lichaam reageert er dan goed op, door het zo snel mogelijk af te voeren. Dus schadelijk, te veel!

Ik heb heel veel gelezen over benzo verslaving zonet, de pdf die ik heb. Ook wel tips waar je wat aan kunt hebben.

Zal je morgen een pb tje sturen over je vragen, ja zijn wel goede tips.

Ik hoop dat je morgen een betere dag hebt!

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ja, er over lezen helpt dan toch he.

Ik ben vandaag nog steeds puin. Ik lijk niet verder te verbeteren dan ik nu gedaan heb, dus een beetje rond schuifelen en dood moe de hele tijd. Grote spanning bij wakker worden, verval makkelijk in angst als ik zit te suffen, wat dus veel was vandaag. Zelfs nadat ik vanmiddag bij de controlerend verpleegkundige ben geweest.

pb-tje mag altijd.

Jjj ook heel veel sterkte!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb heel veel gelezen, maar ben het niet overal mee eens; de theorie en de ervaringsverhalen zijn toch wat verschillend. Ik ben vanmiddag bij de verslavingszorg geweest, donderdag naar de verslavingsarts want die was er vanmiddag niet. Ik krijg een lichamelijk onderzoek, en hij kan eventueel de drinkvoeding voorschrijven. Dus als het voornamelijk een onttrekkingsklacht is hoeft dat niet via de huisarts. Mijn bloeddruk is nu goed, vorig jaar met al die pillen erop, inlcusief de bloeddrukverlagers was het veel hoger! Ik heb gelezen en gehoord dat de bloeddruk in de afbouw van benzo's verhoogd, bij mij dus niet. Daar om schrijf ik ook dat de theorie niet klopt met de praktijk, ieder mens is anders.

Ik vind het erg rot voor je dat je 's morgens al zo naar wakker wordt, je zou toch eigenlijk nog lekker loom moeten zijn! Het is zwaar dat afbouwen, maar we komen er wel doorheen, zolang het ontwenningsverschijnselen zijn, is naar! Maar maak je niet onnodig zorgen.

Ik ben erg moe, als het lukt stuur ik je nog een pb tje.

Heel veel sterkte!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nog even; bij de verslavingszorg kon ik precies vertellen hoe het werkt, maar dat weet je als je 4 maanden bezig bent. Ik heb zoveel gelezen, en dan schrik je niet zo erg van vreemde lichamelijke toestanden. Ze hoefde mij dus niet zoveel te vertellen, en ze zei dus dat onthoudt je dus allemaal wel. Nou ik ben erg benieuwd hoe het denken en voelen gaat als je helder bent!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ja, dat zijn inderdaad dingen die we wel onthouden. Ze zijn onze hoofdfocus nu en de rest is bijzaak. Dat wat je moet doen om te overleven willen we weten.

Als we helder gaan worden,.... dat zou echt fijn zijn. Denk ik. Ik kom uit een zware depressie, dus weet even niet hoe ik me ga voelen als de Diazepam eindelijk uit mijn lijf is. Hopelijk toch echt een stukje beter.

Ik ben ook loom in de ochtend, maar ook onrustig en angstig. Geen energie om me af te leiden en wel ruimte om te piekeren of zo denk ik, of het is gewoon echt deel van de nare verschijnselen.

Ik twijfel of het misschien ook gewoon tijd is om iets van de dag dosis af te halen. Van 2,5 naar 2 mg. Dan in de de avond gewoon op 2,5 houden. Ik zou  zoals ik me nu voel het liefst in een paar weken het eruit gooien. Wat een rotzooi..bah!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tja, ik heb wel momenten gehad van helderheid, maar de dag dat ik helemaal clean en helder ben zit ik na uit te kijken,net zoals iedereen hier.

Ik heb die lorazepam niet gekregen omdat ik depressief was, dus ik vind op dit moment het overstappen naar diazepam vreselijk, nog monotoner. Zoals je weet had ik voor de lorazepam, 5 jaar geleden, een lage dosering diazepam (15 mg), en daar had ik geen klachten van, totdat ik ongeveer twee maanden aan de zware medicatie zat. Ik wist dat niet en je vertrouwd op de arts, dat dit middel; of gezegd 1 pilletjes van 2,5 mg zoveel sterker is.

Toen ik 25 jaar was kreeg ik een zware depressie, dus ik weet wel heel goed hoe dat voelt! En ik voelde me zowel erg down als erg opgejaagd en angstig, afschuwelijk voor je. Maar op dat moment had ik geen medicatie, ook nooit gehad....

Misschien heb je wat aan deze ervaring van mij; ik heb ongeveer een jaar lang seroquel gehad, de dosering is opgevoerd tot 800 mg per dag, wat was ik moe de hele dag, en ik sliep heel veel.... Seroquel is een middel tegen psychose met dodelijke bijwerkingen!) Totdat ik in een andere situatie kwam, en ik wist dat dit zware troep was, ik heb het niet meer gebruikt, alleen de diazepam van 15 mg, ik ben ondertussen ook naar de huisarts geweest en het bleek dat ik een enorm hoog cholesterol had, en dat mijn lever beschadigd was. Ik moest in die tijd veel bewegen en vetarm eten om weer te herstellen. Doe dat maar eens als je erg moe bent en misselijk, ik heb een half jaar geknokt en ik voelde me beter, mijn lever en bloedwaarde was weer goed. Dit schrijf ik om te laten zien dat herstel komt!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
  • 3 years later...
Op 29-6-2017 om 14:35 zei sneeuwhoen:

Gedag lieden,

Van promethazine word je reuze moe, maar als je geluk hebt, slaap je dan als een blok.( blauwe pilletjes) Af en toe om te slapen, niet zo gek. Niet elke dag nemen, hoor.

Hydroxyzine of hoe heet dat ook nog maar weer....helpt niets.

Mag je prometazine  gebruiken met afbouwen van de lorazepam  ik gebruik ze ook anders slaap ik helemaal niet meer 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...