Spring naar bijdragen

Johan55

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    445
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    4

Alles door Johan55 geplaatst

  1. Lieke Grunn Tatum Artemis Denise2 Jane Spirit Maja Ikkanhet Musashi Angelheart Johan
  2. Nancy Artemis Tatum Lieke Nun Grun Maja Artax denise2 Claudius IJsvogel Jannigje Gekko Lika Musashi Loetje Jane VIII Johan
  3. Johan55

    Johan 54

    Yooo @Sjir Zeker! Voel me er ook prima bij. Ik heb nu het gevoel dat ik niks mis als ik niet drink. Waarschijnlijk maak ik zelfs veel meer mee hahaha. Hoe gaat het daar?
  4. Johan55

    Artemis

    Mooi stukje Artemis. Veel zie en beleef ik ook.
  5. Hey @Grunn Nee is ook een antwoord. Ik heb mezelf aangeleerd om gewoon te zeggen dat ik even niks drink en dat ik me er veel beter bij voel. Je kan natuurlijk wel mee en 0.0 drinken, maar misschien ben je nog niet ver genoeg. Dan kan je beter deze bijeenkomsten nog even uitstellen. Na verloop van tijd word je sterker in je besluit en kan je meer situaties aan.
  6. Op naar een nieuwe alcoholvrije maand. En als dat even teveel is, bedenk dan dat vandaag niet drinken genoeg is. Sterkte allemaal.
  7. Julipact Maja Lieke777 Denise2 Gekko Artax Musashi Grunn Tatum Angelheart Artemis Ikkanhet Nun Dutch Johan
  8. Voor mij was de uitdaging het terrasje, het uit eten gaan en nog niet aan de orde: de vakantie. Tot nogtoe het terras en het uit eten gaan lekker door genuld. 1 tip: een alcoholvrije gin tonic is de moeite niet waard haha. Misschien zitten de uitdagingen in je hoofd. Als je op het moment zelf zegt dat je geen alcohol drinkt, is er geen andere optie dan wat anders in te schenken... Duidelijkheid geeft rust.
  9. Estoy participando de nuevo este mes. Sin alcohol en julio. Goed bezig allemaal !
  10. Johan55

    Mijn verhaal over/ voor mij

    Misschien kunnen jullie elkaar bellen
  11. Johan55

    Mijn verhaal over/ voor mij

    Kop op Musashi. Werk laten prevaleren op je privé?? Jezelf naar huizenhoge stress leiden terwijl je juist weet dat het ook anders kan en moet? Je kan het! Het is een kwestie van doen. Als je het zo opstapelt dan loop je vroeger of later over.... Sterkte weer vandaag. Wel supergoed dat je de drank laat voor wat het is: geen oplossing!
  12. Johan55

    Johan 54

    https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5232092/alcohol-wijn-drank-gezondheid-hersenen-brein
  13. Ik wandel elke dag omdat mijn hond dat wil minimaal 2.5 uur per dag dus. Mei is bijna voorbij mensen. Volhouden en rijg de dagen aan elkaar. Sterkte weer allemaal!
  14. Doe vooral waar jij je goed bij voelt en gebruik alles wat je nodig hebt om niet te drinken. @Pedro Laat je niet (af)leiden door anderen. Ik heb ook al eens de wind van voren gekregen omdat ik een maandpact had aangemaakt. Nu trekt dat maandelijks veel mensen over de streep en krijg ik nog steeds hele positieve reacties. So do as you please. Je kan natuurlijk ook je eigen draad elke dag de 0 melden of juist aangeven dat het lastig is. Sterkte weer vandaag
  15. Check mijn draadje @Artemis Hyper, bijna euforisch, geen slaap tot aan somber bijna depri. Je komt er uit, maar wel zonder drank. https://forum.verslavingdebaas.nl/topic/15277-johan-54/ @Artemis
  16. Johan55

    Johan 54

    EN DOOR !
  17. Johan55

    Johan 54

    Mmm trek in alcohol. Niet eens in wijn. En eigenlijk ook niet in iets anders. Meer trek in de roes denk ik. Net even door de stad gelopen. Alle terrasjes zitten vol. De rode koppen, de rode ogen, het geschreeuw en het overdreven gelach. Dat mis ik niet. En dan toch de zin in een roes. De ontspanning. Dus ik open een gemberbiertje. Zit geen alcohol in hè. De smaak vind ik prima al heb ik het na 1 flesje wel gezien. Het is een frisdrank en daar heb ik niks mee. Dus water. Geen roes. Geen alcohol. Even wegschrijven die trek. 132 dagen geen alcohol. Op naar 133!
  18. Lekker rustig hier. Een goed teken!? Sterkte allemaal.
  19. Ik denk dat de vraag is: waarom wil je drinken?
  20. Goed gedaan @Minky Als je trek krijgt eerst uitstellen en hier lezen of schrijven. Elke 10 minuten uitstellen laat je trek verdwijnen. Supergoed !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...