Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Roberto2

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  81
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Roberto2's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

 1. Roberto2

  Afbouwen rivotril

  Rivotril valt onder de benzodiazepines / clonazepam. Voor afbouw advies kun je terecht op het Benzo forum hier onder. Dat loop vrij slecht, weinig deelnemers / reacties. Je kunt ook terecht op de Facebook groep Benzo strijders
 2. Roberto2

  Opnieuw

  Smaragd, blijkbaar heb jij alcohol nodig om jouw irritaties uit te spreken. Wat jij tegen mij gezegd . geschreven hebt neem ik serieus. Om over na te denken. Zelf 'helpt' alcohol mij vaak over een drempel om iets te zeggen / schrijven. Zoals eerder hier geschreven heb, heb ik zelden ergens spijt van. Ik bied ook bijna nooit mijn excuses aan. Jij hebt duidelijk aangegeven dat ik geen liedje voor jou hoef te draaien. Het volgende liedje is dan ook voor mij zelf, als autist of narcist, of wat voor term dan ook.
 3. Roberto2

  Opnieuw

  Vanwege mijn filmpje en tekst heeft iemand van dit forum bij de moderator een melding gemaakt. Ik heb nu een ban voor een maand gekregen, dus kon ik niet meer reageren. Daar heb ik gisteren een telefonisch gesprek overgehad. En mijn bezwaarschrift toegestuurd. Mij was te binnen geschoten dat ik nog een tweede account heb., vanwege technische problemen bij Tactus. Dit tijdelijk account gebruik ik normaal niet, maar had ik nodig om wat teksten na te lezen. Dat heb ik ook bij Tactus in dat telefoongesprek aangegeven. Mijn bezwaarschrift wordt intern besproken. Ik wacht nu op hun uitspraak / conclusie. En voor de duidelijkheid: Mijn bezwaarschrift is niet tegen de melder, maar voor mijn eigen integriteit, openheid en eerlijkheid.
 4. Roberto2

  Opnieuw

  Zomaar iets wat er nu bij mij in gedachten opkwam. Ik vind alle seizoenen prettig. In deze tijd van het jaar is het vroeg donker en laat licht, dat vind ik prettig. In de eerst corona golf was er weinig verkeer, vanwege thuiswerken, et cetera. Ik woon op een rustig pleintje waar weinig verkeer komt. Als test ben ik een keer buiten lekker in het zonnetje gaan zitten. Met mijn ogen dicht en luisteren naar het verkeer wat achter onze huizen op een doorgangsweg langsrijdt. Tot mijn grote verbazing kwam er om de 20 a 30 seconden een auto / bus / vrachtwagen voorbij. Al die geluiden komen bij mij onbewust binnen. Tijdens die eerste corona periode was het regelmatig echt stil op ons pleintje. Er kwamen geen geluidsgolven meer door de lucht. Dat was voor mij een complete opluchting. ps ik volg bijna geen nieuws meer over corona. In het voorjaar raakte ik daardoor compleet gestrest.
 5. Roberto2

  Opnieuw

  Sinds ik mijn dosering amitriptyline verhoogd heb van 25 naar 50 mg ga ik later naar bed. In eerste instantie pept mij dat op, neem ik laat in de avond in. Dat middel is geen in slaapmiddel, maar een door slaapmiddel. Het duurt vrij lang voor ik in slaap val. I.p.v. om ergens tussen 7 en 8 uur wakker te worden en op te staan is dat nu rond 11 uur. Daardoor verschuift mijn dag- en nachtritme.
 6. Roberto2

  Opnieuw

  Bor, dat zou heel goed kunnen. Excuses aanbieden is dan niet voldoende. Wat wel weet ik ook niet. Ik probeer hem te ondersteunen, maar blijkbaar doe ik dat op een verkeerde manier.
 7. Roberto2

  Opnieuw

  @Bor, ik heb mijn excuses aangeboden aan San vanwege twee misplaatste grappen. Dan komt hij er toch op terug dat vriend R. zijn keel wil doorsnijden. Natuurlijk niet, ik zou niet weten waarom. Verder heb ik aangegeven dat ik voorlopig met rust gelaten wil worden.
 8. Roberto2

  Opnieuw

  San, En ook bedankt voor een zinsnede die jij uit een bovenstaand bericht wel hebt weggehaald. Hij kwam terug op dat ik zogenaamd zijn keel wilde doorsnijden. Die zin heeft hij weer verwijderd,zoals hij alles verwijderd. Denk daar maar eens goed over na.
 9. Roberto2

  Opnieuw

  Ja, maar dan moet hij mij ook met rust laten. En stoppen met zijn insinuaties. Heeft hij weer verwijderd, misschien op jouw verzoek. Maar ik heb het wel gelezen.
 10. Roberto2

  Opnieuw

  Ja, ik slik dagelijks B1 en D. Als ik het niet vergeet.
 11. Roberto2

  Opnieuw

  Goedenavond @Smaragd, Ik was net even bezig om een reactie hier te schrijven toen jij er tussen door kwam. Die plaats ik zo meteen wel. In een dronken bui heb ik hier een liedje voor jou gedraaid uit de The Rocky Horror Picture Show. Vind ik nog altijd schitterend, maar zal ik niet herhalen. Ga ik zo meteen voor mijzelf draaien. Sing if You're Glad to be gay van Tom Robinson band ga ik ook niet voor jou draaien. Welterusten Smaragd.
 12. Roberto2

  Opnieuw

  Na al mijn muziekjes hier geplaatst te hebben heb ik wat rondgesnuffeld op dit forum. Onderstaand kwam ik tegen: "Naarmate je langer droog staat en verder gaat met EMDR gaat je woede en haat nog groter worden denk ik, in eerste instantie. De kunst van die EMDR is om dan de scherpe randjes eraf te halen en het een plek te kunnen geven." Ik heb zelf geen ervaring met EMDR, wel met verslavingszorg en gehanteerde methodieken. Ik heb vijf jaar in de verslavingszorg gewerkt, trainingen gedaan, et cetera. Voor ambulante hulpverlening kun je niet de zelfde methodieken gebruiken als bij opname in een therapeutische setting. Verslavingszorg is geen circus waar je mensen kunstjes aanleert in een setting van een uur. Iets ergens een plekje kunnen geven vind ik 'geitenwollensokken taal'. Als ik het goed begrepen heb werken dit soort methodieken niet bij deze auteur. Is hij dan uitbehandeld? Zoals ik hier lees en volg doet hij zijn uiterste best om uit zijn eigen situatie te komen. ps @SanMiquel, mijn advies aan jou is: Stop met die instelling voor verslavingszorg (B...) Stop met quetiapine Ga lekker door met sporten Huur een privé coach in om over jouw persoonlijke problemen te praten.
 13. Roberto2

  Opnieuw

  Ik ben nog opzoek naar een film en documentaire over homo vervolging. Kan ik nu even niet vinden.
 14. Roberto2

  Opnieuw

  Voor onze vader (1923 - 2010).
 15. Roberto2

  Opnieuw

  Voor mijn vriendin (1940 - 2021 e.v.) die haar familie verloren en nooit gekend heeft.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...