Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Bellie

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1.041
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Bellie geplaatst

 1. Bellie

  Benzoziek

  Ben je in 1x gestopt?
 2. Alles wat jou enigszins ontspant: bijvoorbeeld douchen, wandelen, ergens zitten in de natuur, frisse lucht, tekenen, kleuren. Vooral geen prikkels. Eerlijk gezegd is de afbouw wel heel snel gegaan. Niet schrikken, maar herstel duurt ongeveer 6 tot 18 maanden. In die tijd heb je goede momenten en opeens weer slechte momenten. Maar pak nooit meer een benzo, wat een arts ook zegt. Het maakt het alleen maar erger. Onthou dat dit door de Lora komt en het gaat weer over. Veel sterkte.
 3. Bellie

  Bijwerking Mirtazapine

  Hoelang gebruik je de lorazepam? En hoeveel daags?
 4. Alcohol zit op dezelfde receptoren als Diazepam. Als je dat neemt krijg je een giga terugval. En dat is juist wat je nu wil oplossen. Alcohol is zeker 2 jaar not done. Wat je nu ervaart na 6 weken is normaal. Diazepam stapelt in je bloed waardoor het pas na ongeveer 600 uur uit je bloed is. Dat merk je nu. Je zal hier echt even doorheen moeten. Opnieuw starten met Diazepam, ook al is het voor 1x, is ivm kindling geen goed plan. Kindling is een extreme reactie van je zenuwstelsel op de herintroductie van de Diaz. Die ene keer erbij nemen gaat je erge ontwenningsverschijnselen geven en voel je je slechter mee dan nu. Eigenlijk is het nooit meer benzo's nemen. Maakt niet uit welke. Voor het herstel na afbouwen staat 6 tot 18 maanden. In die periode ervaar je windows, (goede periodes) en waves (slechte periodes). Dit is een teken van herstel. Dus hoe moeilijk het ook is. Het hoort er nog bij. Komt goed!
 5. Kijk even op de Facebook groep benzo Strijders. Daar kan je instructies vinden
 6. Bellie

  Vraag

  https://www.facebook.com/groups/1216529235376240/
 7. Bellie

  Onze H. kamer

  Fijn om te horen Wilhelmina! Hopelijk ga je gauw meer goede momenten krijgen!
 8. Goedenmorgen ja absoluut. Een half jaar geleden sliep ik hooguit 4 a 5 uurtjes. Nu 7 a 9. Wel met onderbrekingen. Ben ook weer veel meer mezelf. Nog 7 weken afbouw vd diazepam als het goed is!
 9. Bellie

  Bijwerking Mirtazapine

  Ik zou eerst de oxazepam langzaam gaan afbouwen. Ik denk dat je klachten tolerantie kan zijn van de oxaxepam.
 10. Bellie

  Bijwerking Mirtazapine

  Daar kan t ook van komen inderdaad. Hoe lang gebruik je de oxazepam?
 11. Bellie

  Bijwerking Mirtazapine

  Voor de mirta adviseer ik je om op facebook te kijken. Daar zijn groepen over anti depressiva. De tinnitus wordt erger bij overprikkeling. Dus door stress. Het kan ook door het afbouwen komen. De tintelingen in je benen herken ik ook. Ook een afbouwklacht. Niks ernstigs. Maar als je het niet vertrouwd gewoon ff naar de huisarts. Oxa kan je niet blijven gebruiken. Ook dat zou rustig moeten worden afgebouwd.
 12. Ja hoor. Vandaag goede dag
 13. Bellie

  Vraag

  Daar heb je gelijk in ja
 14. Bellie

  Vraag

  Rixie heeft na jaren lang gebruik in een moordtempo afgebouwd. En dan krijg je bij Diazepam de klap naderhand. En zo voorspoedig ging haar afbouw niet. Die heeft keihard doorgezet ondanks heftige klachten en kreeg op het eind helaas de rekening. Frank is waarschijnlijk tolerant. Dan is het beter om niet te blijven hangen op een dosis want de klachten heb je sowieso.
 15. Inderdaad @Wilhelmina. Dat is zo'n wave zoals ze dat noemen. Een terugslag. Dat je weet waardoor het komt en dat het weer weg gaat scheelt een hoop. Hopelijk zakt het zo meteen weer.
 16. Was je jarig? Nog gefeliciteerd dan!!! Visite vind ik knap want dat lukt mij echt niet
 17. Gaat wel goed gelukkig. Nog 3 maanden als het goed is en dan ben ik klaar
 18. Die komt er zeker!!!! Hou vol! @Wilhelmina Maar hou er rekening mee dat je ook er slechte dagen of momenten kan hebben. Ook dat hoort erbij helaas. Maar zoals gisteren is zeker een teken van herstel! Op naar een mooi jaar!
 19. Bellie

  Ik ben Cat

  Goede en duidelijke uitleg @karel12!
 20. Blijf maar gewoon op deze huiskamer hangen @Wilhelmina. We vinden je vanzelf wel. Kan je een beetje genieten van het mooie weer? Hoe zat jij ook alweer met je afbouw? Ben je nog bezig of al klaar?
 21. Ik hoop het ook voor je. Het zijn wel echt klachten van de afbouw helaas. Moet je nog veel afbouwen?
 22. Het slapen gaat op en af. Vannacht weer een goede nacht gehad. Slik je magnesium citraat? Dat kan goed helpen tegen je benen en nek. Wat ook fijn is voor je nek is een warmte pleister
 23. Heb ik ook hoor. Door de afbouw zijn alle filters weg gevallen. Alles komt extra hard binnen. Dat kan iets verdrietigs zijn maar ook iets moois waar we om huilen. Dit gaat uiteindelijk vanzelf weer weg. Weet je zeker dat je niet te hard gaat met de afbouw?
 24. Het was heerlijk weer! Goed van je dat je ondanks alles eruit bent gegaan!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...