Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Roeltje31

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  49
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Roeltje31

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Kan iemand bij meer vertellen over het gebruik van magnesium?
 2. Oke en hoe maak ik dat zelf aan?
 3. Goedemorgen. Gaat weer lekker beroerd. Wordt er gek van. Wel geslapen maar zo gauw ik wakker werd was het al weer mis. Valt inderdaad niet mee
 4. @karel12 of @Kannietmeer Zouden jullie mij wat wat meer kunnen vertellen over de werking van magnesium. Hoeveel moet je gebruiken? Moet het eerst inwerken? Helpt het om rustig te worden?
 5. Hallo Wilhelmina. Ja ik mis mijn vriend heel erg al ie weg is. Kan er niet zo goed tegen. Maar voor jouw is het allemaal net zo erg denk ik. We moeten blijven vechten.
 6. Oké bedankt voor je antwoord. Mischien kunnen @karel12 of @Kannietmeer me daar wat meer over vertellen?
 7. Ik huil elke dag @Wilhelmina. Ben echt hele dag met mezelf bezig en in gevecht. Wordt daar verdrietig en somber van. Liefs roelie
 8. Oké dat is veel meer ja. Is 400mg dan wel genoeg? En moet eerst inwerken zeker?
 9. Had verkeerd gelezen per 2 tabletten is 400 mg
 10. Ja inderdaad gevoel dat je zo neer kan vallen. Druk op de borst en steken soms wordt daar erg angstig van. Ik probeer wel zoveel mogelijk mijn dingen te doen maar alles met spanning en onrust en bijna ook niet durfen. Soms gevoelde ik doordraai. Wordt gek van die onrust in mijn lichamen hoofd. liefs Roelie
 11. @Wilhelmina Mijn vriend is hele week van huis. Zit dan ook hele dag te malen. Angst van de druk op mijn borst/steken. Duizelig,onrustig. Overal tegen opzien. Je krijgt het inderdaad niet uit je hoofd en wordt er doodmoe van. Ik hoop ook dat we allemaal spoedig genezen.
 12. @Deligaf1 Hoi. Ik heb net magnesium gehaald bij kruidvat van vita totaal ofzo. Dit is 400 mg en moet je 2 van nemen. Is dat niet veel? Hoeveel mg gebruik jij?
 13. Dank je Chris72. Jij ook sterkte. Hopen dat het snel beter gaat
 14. Oké dan voor je bericht. Zal het eens proberen.
 15. @Chris72 Ik heb dat ook dat ik overal zo enorm tegenop zie. Probeer zoveel mogelijke doen maar met heel veel spanning en onrust. Kan van de meeste dingen ook niet meer echt genieten. Dacht dat ik de enigste was die dit had. Vandaag sowieso een zeer slechte dag. Bahhh. Gister valdispert gekocht in de hoop daar wat rustiger van te worden maar volgens mij werkt het juist averechts. Soms zie ik het echt niet neerzitten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...