Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Roeltje31

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  286
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Roeltje31

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Zit er ook over na te denken om het niet te nemen
 2. Klopt dat ik inderdaad wat meer neem als ik onrustig ben. Diazepam werdt ik ook raar van. Paar weken. Ik weet niet meer hoe en of ik kan afbouwen.
 3. @Kannietmeer venlavaxine is al poosje geleden. Opbouw en afbouw ging toen wel redelijk. Het is trouwens meer hoe de dokter het doet. Die schrijft steeds wat anders voor waar mijn lichaam dan weer niet goed op reageert. Mischien doe ik het inderdaad wel allemaal verkeerd. Weet het ook niet meer.
 4. @Deligaf1 wat is microtaperen? Heb inderdaad venlafaxine gebruikt. Weet niet goed meer waarom ik daar mee gestopt ben. Volgens mij ging het toen even weer poosje redelijk en daarom gestopt. Had jij veel last bij opbouwen?
 5. Denk dat ik te weinig had. Zou eens zoeken naar Erik Paling
 6. @Deligaf1 dus jij hebt er wel baat bij gehad. Paroxetine had ik zoveel bijwerken en werdt ik nog angstiger en paniekerig van. Dus nu durf ik dit eigenlijk ook niet in te nemen. Bang voor de bijwerkingen en voor het werkt zijn we weer paar week verder.
 7. @Angke heb eerst paroxetine gehad maar waren de bijverschijnselen zo heftig dat ik daar mee gestopt ben. Nu durf ik deze eigenlijk ook niet te nemen.
 8. @doorbijter heb ik al eens geprobeerd maar diazepam werkt ook niet voor mij.
 9. Hoi @ELL nog geen contact gehad met @Kannietmeer. Mischien reageert ze nog.
 10. Hallo. Zag nog geen huiskamer van vandaag. Hoop dat ik het goed doe zo. De arts van ggz heeft mij net gebeld en citalopram voor geschreven. Iemand hier ervaring mee? Durf er eigenlijk niet mee te beginnen bang voor de bijwerkingen. Dacht een beetje van de pillen af te komen maar niet dus. Ze zegt als dit gaat werken kunnen we de oxazepam en alprazolam verder afbouwen. Maar ben zo bang.
 11. Duizelig, wat druk in je hoofd
 12. Ik voel me ook behoorlijk depressief
 13. Ja klopt inderdaad. Ben jij ook zo raar in je hoofd en onrustig?
 14. Ja dat heb ik ook. In begin hielp het veel beter. Wordt ook niet meer rustig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...