Spring naar bijdragen

Eindeofbegin

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Eindeofbegin

  1. mellie... 

    Sorry voor de late reactie.

    hou het ook ff kort, want moet over een paar uurtjes werken. Dit is geen forum ( ik slaap te laat) dat weet ik☺️ . 10 dagen niet gegokt betekent in mijn ogen dat je al heel ver bent. En dat het fout is gegaan op het moment dat je weer wou inloggen. De kracht is er om 10 dagen te leven zonder gokken. Nu vraag ik me wel af, of dat gelukt is omdat je geen geld had of door iets anders? Waardoor lukte je het wel om 10 dagen te stoppen? Ik wil je heel graag helpen! Vandaar mijn vragen.zodat ik de situatie beter kan inschatten enz. En vanaf welke leeftijd speel je al en hoe lang en wat voor games? In de toekomst zal ik zo snel mogelijk reageren. Als er een kans bestaat dat ik met mij ervaring jou kan helpen. Zal ik dat zeker proberen. Alvast succes en ik weet zeker dat het je lukt..

    tot snel.... 

     

  2. Het idee dat je meer kan maken van geld lokte mij altijd heel vaak. Ik ben sinds een jaar weer bezig als zzp er. Weer ja... de 1e keer ging het al weer fout door gokken. Soms heb ik nu momenten dat k denk. Dit had ik al 10jaar geleden kunnen bereiken. Majah kijk liever naar voren. Het gaat nu goed. Heel goed eigenlijk. Heb paar weken geleden zelfs een dikke auto gekocht. Als ik nog aan het spelen was was dit zeker niet gelukt. Ik hoop dat je het deze keer ook volhoud. Ook voor je gezin. Ik denk vaak aan het gevoel wat we hebben als we hebben verloren. Juist dat gevoel. Ik wil dat niet meer voelen dus speel ik niet. Dat helpt mij wel enorm. In plaats van spelen koop ik iets voor mezelf of voor me kind of vrouw. Dat voelt dan zo goed. Een leuke trui of broek of wat anders. Zolang ik speelde was de gedachte altijd meer meer meer. Dus in werkelijk altijd verlies meer verlies nog meer verlies. Probeer dat goed te beseffen. Het gevoel van winnen heeft iedereen juist minder dan het gevoel van verliezen. Hoop dat dit je helpt. En als de drang toch komt. Denk dan liever aan wat je kan kopen voor je gezin of voor jezelf i.p.v. hopen dat je een keer een ton zal maken met gokken. Succes iedereen trouwens. 

  3. 34 minuten geleden zei Litmanen:

    Goedenavond 

    Ik ben ook gokverslaafd. Sinds Mei 2019 was ik gestopt met gokken. Vandaag heb ik weer gegokt en het lijkt er op dat ik nu echt alles kwijt ben.

    Mijn ouders zijn verdrietig. Ik heb 2 kinderen en mijn vrouw wil nu scheiden. Ik heb iemand nodig die mij op deze forum verder kan helpen. Ik heb nu behoefte aan iemand die ook behoefte heeft om over die rotzooi te praten.

     

    Ik hoop dat wij elkaar kunnen helpen.

    Hey, wat is er gebeurd dat je weer bent gaan gokken? En wat was de motivatie dat je het hier voor wel vol hield? 

    Heb je gespeeld met grote bedragen (voor iedereen anders) of heb je een belofte naar je vrouw verbroken? 

  4. Hey..

    goed dat je er over wilt praten. Ik zelf weet er natuurlijk alles van. Wel heel erg dat jij dan huilend wordt opgebeld. Heb je je vriend wel uitgelegd dat het zo niet meer gaat. En/of dat je niet meer verder wilt gaan op deze manier. Het lastigste is hier, dat zijn vrienden ook gokken. Dat is het ergste (zelf mee gemaakt) als 1 van de vrienden zou winnen is het verlijdelijk om bij de winnaar geld te lenen.  Goed van je dat je er over praat. Hoop dat je vriend snel echt stopt. Want hij zal jou ook mee trekken met zijn schulden. En dat zou gewoon erg zonde zijn. Hoop dat je het lukt om hem te laten stoppen. 

    Gr,

    V

  5. Tuurlijk win je wel eens wat (2000/3000/4000/5000/

    ik gebruik er een paar honderd van en de rest stort ik weer terug en verlies weer. Lijkt net alsof ik win om meer te kunnen spelen. Zo erg als ik er over na denk en wanneer win je nou een paar dagen achter mekaar. Ik nooit. Wie weet een goeie oplossing ik ben 33 en zit eigenlijk al vanaf Mn 15/16e achter de gokkasten. Nu speel ik Punto/banco baccarat. Poker roulette vage gok games op Unibet. Komt er meer binnen. Vergok ik meer. Nou maar wachten op reacties. Alvast bedankt. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...