Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Fruitvlieg2019

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  109
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Fruitvlieg2019

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik heb nooit geweten dat het 7 maanden is, ik dacht altijd een half jaar. Ik heb een beetje de afwijking dat ik er niet tegen kan als de klok niet gelijk staat. 1 minuut verschil stoort mij al. Gelukkig gaat nu veel automatisch maar steeds als ik bij mijn ouders kom nadat de klok verzet is staat die nog op de oude tijd. Ik probeer mij dan in te houden en hem niet te verzetten maar als ik daar dan voor de 3de of 4de keer kom kan ik mij niet meer inhouden. Dan moet ik hem gelijk zetten. Daarna ga ik naar hun auto om hetzelfde te doen.
 2. Goedemorgen, De periode is weer aangebroken om een half jaar tegen de ovenklok aan te kijken die een uur achterloopt.
 3. Volgens mij kan een oude nes niet op nieuwe tv's. Is een andere resolutie en dan krijg je allemaal blokjes.
 4. "Wodka verantwoordelijk voor lage levensverwachting Russische man. Russische mannen worden veel minder oud dan Russische vrouwen. Nu is wetenschappelijk vastgesteld dat komt door alcohol. De Russische man wordt gemiddeld 64,3 jaar oud." *wiki Tsja, ik weet nou niet of je gezondheidsadviezen van Russen moet aannemen.
 5. Dit is er weer zo 1! Wie is de moordenaar.
 6. Ja maar ja maar....Er staat The answer is not 6. Dus niet 6 maar wel not. ( ik ben te fanatiek voor spelletjes)
 7. Ik dacht in tweede instantie NOT omdat er staat: The answer is not.
 8. Als je je verveeld Sandro, hier nog een paar tips:
 9. @lonster, je legt nu de nadruk op het woordje lachen maar wat voor mij geldt is dat ik altijd doorwerkte of ik nu ziek was of niet. Doorwerken totdat ik echt niet meer kon en het laatste waar ik mij druk om maakte was mijn gezondheid. Nu is dat 180 graden gedraaid, bij het minste of geringste denk ik meteen het ergste omtrent mijn gezondheid. Dat is een aparte gewaarwording en ik kan er voor mijzelf wel om glimlachen. Niet om ziek zijn maar wel om hoe mijn brein werkt.
 10. Ik had gisteren ineens koorts en begon zwaarder te ademen. Vandaag is het alweer een stuk beter maar door alle nieuwsberichten en beelden van IC's is al een klein griepje de aanleiding om het ergste te denken. De balans is ook weg om normaal te kunnen ervaren wat er nu werkelijk aan de hand was. Heb paracetamol genomen en 2x een warm bad en nu is het zo goed als over.
 11. Gecondoleerd Nancy, wat vreselijk.
 12. Jopie, in het vliegtuig leggen ze het altijd zo makkelijk en simpel uit. Als de luchtdruk wegvalt eerst zelf het masker opdoen en dan pas van je kinderen of iemand helpen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...