Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Denise79

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  72
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Denise79

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

36 profielweergaven
 1. @Gezond2019 ja ik zal laten weten hoe t was. Normaal had ik vanmorgen al stiekem wat kleine flesjes wijn gedronken#zin maken. En wou dan ook snel naar huis ivm supermarkt wijn bij halen..nee t was nooit genoeg @bumperjim herkenbaar mijn man was ook niet echt blij dan op zn zachts gezegd. Laatste keer heb ik daar fuck de diertjes!! geroepen zal vast niet letterlijk bedoeld zijn (mag ik hopen)
 2. Denise79

  Zondag 21 juli

  Goedemorgen allemaal. Vandaag een mooie dag om naar Artis te gaan met man en kids Doen wel elke jaar. Het wordt de eerste keer zonder kater erheen en het wordt (tenminste dat is de bedoeling) de eerste keer eens zonder drank daar! Ik was altijd meer bezig of er wijn ergens werd verkocht (snel lopen voor t terras) dan überhaupt de dieren te zien. En natuurlijk was er altijd wel een flesje wijn te scoren. Alles in een waas beleven en zo snel mogelijk naar huis willen voordat de supermarkt dicht ging om wijn bij te halen, nee het was nooit genoeg...
 3. @nancy wat lief dank je wel Het begint al goed, voor de eerste keer zonder kater naar Artis
 4. @jopie heel herkenbaar ik had een zelfde zelfde lamlendige blegh dag. Lang geleden keek ik altijd uit naar zaterdag maar nu. Misschien vanavond beter
 5. Hier in het westen breekt de zon alweer door.
 6. DAGPACT: Kohtje Yvonne Lika niks Denise79
 7. @rosa45 herkenbaar met snoepen. Ik was vroeger een binge eter. Eetbuien, de gekste dingen moesten er dan maar aan geloven. Als er niks lekkers meer was dan maar handen hagelslag en ontbijtkoek wat ik niet eens echt luste. Misschien een leegte opvullen ofzo. Ik merk laatste tijd dat als ik niet drink ik dan denk aahh wat zielig eet maar wat lekkers en meer en meer Ik denk ook dat dat wel mag in het begin. Beter dat dan dronken en met een kater wakker worden. Meestal is het een fase. Anders misschien een schema opstellen wat je voor lekkers mag die dag. Ik tel al 14 jaar calorieën dat is dan weer wat overdreven maar daardoor weet ik wat ik binnen krijg en nog mag
 8. Goedemorgen allemaal. Vandaag code geel ivm onweersbuien, hagel en zware windstoten. Ben benieuwd. #pyjamadag
 9. @Yana ja nog wel even waarmaken natuurlijk maar komt goed
 10. @Yana ja ik ken het mijn jongste is pas 2 geworden, een echte peuter dus..druk druk. Zondag gaan we naar Artis. Elk jaar moet daar altijd drank aan te pas komen.. ben meer bezig of er alcohol aanwezig is, dan überhaupt de dieren gezien te hebben. En ik vind altijd wel een flesje wijn ergens daar, achteraf weet ik dan nog maar weinig van t Artis gebeuren. Dat zie ik dan op de fotos een dag later. Wil dan ook snel naar huis voor dat de supermarkt dicht gaat om wijn bij te halen (nee t is nooit genoeg). Deze keer met volle aandacht genieten van de dieren en kids.
 11. @Lonster verstandige keuze geweest . Al heb ik vaak met dat soort dingen dat ik achteraf dan denk (na toch weer drinken periode) had ik toen maar wel die fles aangenomen . @bumperjim jep helemaal waar. @Maverick Ja herkenbaar mijn man zegt meestal na paar weken als ik gestopt ben: maar jij heb toch helemaal geen last? . Mijn moeder is dan weer t type heel vaak naar de kroeg. Die zegt dan altijd tegen mij....Ja maar ik drink niet thuis... (Dan telt t niet mee schijnbaar?) @Yana ja 4e dag op 0 nu. Ik wil echt eens een normale moeder zijn en niet de hele zomervakantie (weer) in een waas leven. Ik had t vandaag heel even moeilijk ivm man naar bouwborrel. En ik dan??? O wat ben ik zielig?? Verdoven/plezier willen. Puur om de emotie te willen onderdrukken. Maar ik kon mezelf goed herpakken en denken nee dat veranderd verder niks aan het feit dat hij daar is en ik thuis. Het is wat het is.
 12. @nancy nu durf ik niet meer te googlen wat mellow pyjamas zijn haha. Nee @bumperjim bij 38c dan geen pyjamas. Al heb ik zelf altijd een shirt aan en nog onder donzen dekbed ook. Woensdag int westen geeft ie 32c aan.
 13. @Lonster dat is knap. Op de 1 of andere manier voelt het toch als "zonde". Terwijl als het ik zeg maar even wat bietensap is je het dan wel gewoon weg geeft zonder moeite. Nu was t gelukkig maar een fles rose, als ik dat dronk deed ik dat alleen voor de mooie kleur maar lekker vond ik t zeker niet. Zuur en meestal half korrend op drinken maar goed de fles ging evengoed wel op natuurlijk... zonde?
 14. Dagpact: Sober Lika Denise79
×
×
 • Nieuwe aanmaken...