Spring naar bijdragen

denise2

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  874
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door denise2 geplaatst

 1. Kan ik nog mee met het karretje? Om de laatste 2 dagen te overleven
 2. Tijdje weg geweest. 7 maanden niet gedronken en toen ging het begin december toch mis. Een paar keer. Geen drama's ofzo. Maar voel me er toch schuldig onder. Moe. Nu zo vlak voor oudjaar toch maar stoppen. Ipv met Nieuwjaar weer helemaal brak te zijn. Wel even getwijfeld misschien oudjaar ook nog even mee pakken. Maar nee het voelt gewoon niet goed.
 3. denise2

  Het lukt me wel

  Wat herkenbaar allemaal. Succes
 4. Balen @Angelheart. Volgens mij een soort vast patroon, na een x aantal weken weer de mist in gaan om het vervolgens weer een paar weken "vol te houden". Ik had dat de laatste periode ook zo. Misschien bewust of onbewust een achterdeurtje die open staat. De mindset moet echt om van ik wil niet meer ipv niet meer mogen. Hoe? Ik denk door vaak vallen en opstaan tot het kwartje valt. Dat je dit allemaal voor kan zijn (schuldgevoel/kater) door het "gewoon" niet te doen. Maar ja bij de 1 gaat dat sneller dan bij de ander
 5. denise2

  Jaarpact

  Gefeliciteerd nog 3 musketiers en @knakker 2 jaar alweer en @kruidenthee67
 6. denise2

  Jaarpact

  Succes met je nieuwe stap @GewoonDoen maar dat zal wel lukken na al die jaren
 7. denise2

  Jaarpact

  Goed bezig @Lieke7777 en de rest ook gefeliciteerd
 8. denise2

  Jaarpact

  Gefeliciteerd @Grunn een half jaar alweer
 9. denise2

  Even voorstellen

  Goed bezig ja dat wel niet ,wel niet, vult dan evengoed de dagen met alcohol ook al drink je niet. Je bent er dan toch steeds mee bezig. Goed dat je de leegte heb opgevuld met een cursus. Dubbel winst. Zoiezo denk ik dat als je stopt er iets moet veranderen aan je daginvulling. Iets in de plaats. Anders toch een leegte.
 10. @Tatum jammer. Hoe kwam het?
 11. Houd er wel rekening mee dat ik tot m'n 16e geduimd heb..
 12. Niet persee haken en ogen maar vandaag toch wel wat onrustig. Vrijdag spanning ofzo. Zoiezo de laatste dagen onderhandelen in m'n hoofd. De sleur willen doorbreken. Vroeger missen (m'n wilde ik). En dat soort onzinnigheid.
 13. denise2

  Jaarpact

  Gefeliciteerd @Musashi met je 9 maanden
 14. Ja ik herken dat zeker wel. Alles met emotie dat je dan aan drank denkt. Toch wel fijn wakker worden als hij nog steeds lekker ruikt ipv een drank lucht.
 15. Net een gelukkig gevoel, huis op orde, geurkaarsje aan, nieuw huispak, gezellig regen. Gekke is dan dat ik de gedachte kreeg aan wijn. Het gelukkige gevoel associeer met alcohol. Ik had wel willen drinken erbij? Nog gezelliger?? Terwijl ik me juist nu gelukkig voel omdat ik NIET meer drink. Misschien dat ik bang ben dat dit gelukkige gevoel weer weg zakt en daarom zou gaan drinken om dat vast te willen houden. Niet dat ik ga drinken hoor, maar verbaasde me een beetje of gewoon gelukkig zijn niet genoeg is.
 16. Morgen alweer de laatste dag van september. De zomer is nu echt wel voorbij. Oktober (+november) is voor mij geen moeilijke opgave. Geen uitjes/verjaardagen/zon of iets dergelijks. Het niet drinken is eigenlijk vanzelf sprekend geworden. Voel me best wel goed eigenlijk . Succes in oktober allemaal
×
×
 • Nieuwe aanmaken...