Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Robbin

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  633
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Berichten geplaatst door Robbin


 1. 1 uur geleden zei Yollie:

  @Louisaje was voor mij op dit forum. Ik weet niet hoe lang je al door deze hel gaat. Ik zeg het nogmaals. Laat je niet afschepen en vraag om een afbouw schema !!!. Opname gaat voor jou nog lang duren. Hoe lang ga je en kan je dit nog volhouden??? Mens je bent doodziek. Weet je wat mijn man zou doen als dit mij overkwam? Hij zou me rechtstreeks naar het Radboud brengen en tegen de arts zeggen dat ik doodziek ben en dat dit zo niet langer kan!!! Hij zou me daar achter laten of een afbouwschema eisen. Meid ik wil je zo graag helpen maar jij en je man zullen dit zelf moeten doen. Ik heb geen flauw idee of je door de coronacrisis nog opgenomen kan worden. Dus wees niet bang!!! EIS EIS EIS een afbouwschema en begin er gewoon aan. Anders blijf je nog heel lang in deze hel en ik geloof niet dat je dat WIL !!!

  Hallo @Yollie, ik begrijp je frustratie.. Het is zo dat @Louisa er op dit moment niet veel aan heeft om de afbouw in eigen hand te nemen.

  Het zou nog meer stress en symptomen opleveren als dat ze nu al heeft voor de opname. Ook wordt je er tijdens het afbouwen meestal niet beter op. Louis heeft een hoge dosering. Het zal daarom een wat langer traject worden, maar ook dat zal uiteindelijk goed komen.

  Heel veel succes verder.


 2. 1 uur geleden zei Roeltje31:

  @robinMet de diazepam was ik juist gestopt. Kon ik niet zo goed tegen. Tenminste dat dacht. Eigenlijk weet ik het allemaal niet meer zo goed. Heb nu paroxetine 10 mg, pimpamperon 20mg per dag, alprazolam nog 0,75 mg en oxazepam 30 mg zonodig 50 mg. Heb gevoel dat je van die pimpamperon ook niet echt vrolijk wordt. Voel me zo onrustig. Bahhh.

  Stap voor stap van alle medicatie af zal je goed doen.


 3. Op 23-12-2019 om 21:46 zei Roeltje31:

  Niks helpt meer. Iemand ervaring met iets anders?

  Hoi @Roeltje31, ik heb ervaring met iets anders. Het afbouwen van benzo’s. Na de afbouw ga je je weer stukken beter voelen,  wat je nu allemaal aan het doen bent gaat natuurlijk helemaal nergens over, wist je dat benzo’s bij langdurig gebruik juist tegen je gaan werken? Als ik je zo hoor speelt dat bij jouw ook wel een beetje. Om je weer helemaal goed te voelen zul je eerst moeten afbouwen. Het beste kun je dat doen door alles wat je nu slikt om te zetten naar Diazepam en heel langzaam afbouwen met bijvoorbeeld taperingstrips.


 4. Goedemiddag allemaal, 

  Ik wil alle nog gebruikers en afbouwers hier even een hart onder de riem steken. Inmiddels ben ik al een tijdje benzovrij en wat voelt dat goed zeg. Ik kan bevestigen dat je je leven echt terug gaat krijgen. Alles wat je nu voelt tijdens het afbouwen gaat verdwijnen, het leven is zelfs beter als alle jaren in gebruik van benzo’s. Wat een plaat heb ik al die jaren voorgehad zeg, en denk (misschien) velen van jullie ook wel.

  Het leven is weer mooi zonder benzo’s. 

  Heel veel succes en sterkte toegewenst beste mensen.


 5. 56 minuten geleden zei Meisjeamsterdam:

  Ik heb met name 's morgens op de grens van waken en slapen heel veel last van intrusies, ik word een aantal keer wakker met hele enge gedachten, geluiden, scenario's, enge beelden... 

  Vannacht na een dag schoonmaken voor de tweede nacht weer in mijn eigen huis slapen, heel veel gedaan, alle keukenkastjes uitgesopt, banken bekleding gewassen en verschoond, plinten schoongemaakt, kastjes badkamer uitgezocht en 7 vuiniszakken weggegooid...

  En toch ben ik totaal niet tevreden. Heel geirriteerd en depri dat ik allerlei andere dingen niet kan en zo onzeker ben over alles en dat ik zo weinig zin heb in leuke dingen en me overal toe moet dwingen en dat ik dan hoop dat het op een gegeven moment maar anders wordt en ik weer tevreden kan zijn... 

  En weer gerust kan slapen en blij kan zijn met wat ik doe en wie ik ben. Gisteren was mijn huidige date bij mij en dat was heel gezellig, maar dat gevoel zakt dan heel snel weg en zelfs terwijl hij naast me sliep, droomde ik dat hij me aan het uitschelden was, terwijl hij me juist leuk vindt... 

  Mijn beeld en gevoel van de werkelijkheid klopt nu gewoon niet. 

  Wel een goed teken dat je ondanks al je klachten en onzekerheid toch die date aangaat toch?


 6. 22 uur geleden zei mevrouwtje54:

  Dank voor jullie ondersteunend advies,dit mevrouwtje heeft er af en toe toch wel behoefte aan kom ik nu achter:rolleyes:

  Ik ga mijn best weer doen @Robbin hoe ga jij??.......ben je dat gevoel dat je door de grond heen wordt getrokken al een beetje kwijt.

  Dat gevoel was ik idd gelukkig al een tijdje kwijt:ph34r:. Doe jij maar weer ffies je best, het komt goed, nog even volhouden. Hier gaat het best goed, z’n gangetje. 


 7. 21 minuten geleden zei mevrouwtje54:

  Ze gaan aardig in mijn denkwijze mee, als ik er langer over wil doen vinden ze dat waarschijnlijk  wel oke , het is meer mijn medische angst/paniek die ik  heb dat er niets van me overblijft doordat ik al zo uitgeschakeld bent van de gekke klachten die ik ondervind.En dat klink bij de meeste artsen en buitenstaanders toch als onwaarschijnlijk en vreemd dat het van de afbouw is, dan krijg je toch een machteloos gevoel.

  Het is ook knap lastig te begrijpen voor een ander mevrouwtje. Het duurd lang allemaal, maar als je straks klaar bent wordt je weer beter onthoud dat goed. Het wordt pas echt beter als je gestopt bent met het laatste priegel beetje wat er nog over is. 
  Je bent er bijna, maakt niets uit of het nog iets langer duurd, je gaat er hoe dan ook komen en al je klachten zullen verdwijnen. Nog even volhouden mevrouwtje.


 8. 5 uur geleden zei Wanhopige:

  Ja iedereen heeft het zwaar. Lukt mij niet eens meer om mijn hond uit te laten. Voelden jullie al gelijk verlichting bij de diazepam en konden jullie gelijk slapen. Hoeveel dagen konden jullie niet slapen achter elkaar. Ik ga nu naar mijn dochter maar zoals elke ochtend wakker met angstig zijn de hele dag. Heb weer 1 quetapine ingenomen geslapen met tussendoor wakker worden en spanning in mijn buik. Ik ben vanavond voor het eerst alleen.  Ik baal van de mensen die zeggen dat het tussen mijn oren zit

  Dacht dat je er nooit naar zou gaan vragen @Wanhopige. Ja omzetten naar Diazepam is stukken beter, bijna iedereen hier is omgezet naar Diazepam om af te bouwen. Het is wel belangrijk dat je voldoende krijgt en het omzetten eventueel in stapjes doet. 


 9. 31 minuten geleden zei Deligaf1:

  @Robbin

  Een maat van mij die is alchol en cocaine verslaafd hij gaat naar solutions een afkick kliniek. Hij vertelde me dat als hij daar mee klaar is dat als er een terug val dreigt te komen of wat dan ook dat hij naar een SafeHouse kan. Misschien is dat wel een idee om Verbloemen  daar voor aan te melden als ze ontwent is van de benzo’s? 

  @Deligaf1, in Solutions heb ik ook gezeten, prima kliniek maar niet voor benzo’s. Het Radboud is geen vergelijking met een afkick kliniek, veel betere zorg en geen toeters en bellen, daar is dit waar Hennie nu is orde van de dag.

  In Solutions weten ze hier niet zo goed raad mee, en voor haar is het daar binnen niks in deze situatie.


 10. 8 minuten geleden zei mevrouwtje54:

  Dat is ook zo,en als buitenstaander kan je geen beslissing gaan nemen ,en ik hoef geen contact met die psyg op te nemen die wil met niemand praten. Liz is daar ook niet in geslaagd.

  Nee daar moet ze zelf achter staan, maar het is wel zo dat deze afdeling hier uitermate geschikt voor is. En misschien wel een hele goede oplossing voor het beter worden van Hennie, geloof me ze is hier niet alleen in. De eerste stap zou zijn om contact te leggen met de afdeling en daarvan uit met de psychiater praten.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...