Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Marika

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  38
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Marika

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Marika

  Do 15 aug 2019

  Ik vond het bericht van Jopie wel een goede en totaal niet venijnig. Ze wenst de drinkers juist een beter leven toe. Kohtje
 2. Marika

  Wo 14 aug 2019

  Slaap lekker Pelle, weer een dag waar je morgenvroeg bij het wakker worden blij om bent. Nee hier ook regen hoor, maar dan zit ik in de serre met de deuren open. Op dit moment zit ik gewoon binnen, je kan het ook te gek maken met die natuur.
 3. Marika

  Wo 14 aug 2019

  Ja Bumperjim, ben even gewoon gelukkig. Lees Jopie ook altijd graag met haar kopje koffie en de natuur. Dat vind ik tegenwoordig ook iets waar ik mijn geluk uithaal. Werk wel 25 uur en kan me daarvan redden, hoef niet meer geld en spullen. 's Avonds vuurkorfje aan, katjes erbij en gewoon luisteren naar de krekels. En werken in de tuin en eigen gekweekte groente scoren. Wat een heerlijk gevoel. Wat ben ik ook een simpele miep eigenlijk.
 4. Marika

  Wo 14 aug 2019

  Hier alles goed. Nog steeds vakantie. Heb eindelijk mijn moestuin en fruitbomen. Rondom bloemen van vroeger: korenbloemen, boterbloemen, papaver enzovoort. En nu nog een kasje en hoef bijna geen eten meer te kopen in de winkel.
 5. Marika

  Wo 14 aug 2019

  Goedenavond. Sterkte met alles Kohtje.
 6. Toch niet naakt he? Het wordt steeds gekker hier.
 7. Nou Bor zit zonder onderbroek op een boot zodat ze makkelijker in het wild kan plassen. Ze heeft weer van Quinn gedroomd en dat was het wel. Als dat al een seksscene is. Niks aan de hand dus.
 8. Smaragd, wat leuk zo'n cadeau en nog gefeliciteerd met 29 jaar liefde. En gaat je lukken die maand, heb er vertrouwen in.
 9. Ik bedoelde het oprecht. Zit zelf in een verdrietig moment van mijn leven en ben ook niet volledig gestopt met drinken. Ik kan net als jij er niet tegen dat het nooit meer kan, en net als Bor. Ik denk het nodig te hebben soms om het leven aan te kunnen. Tegelijkertijd is het heel verdrietig om drank als medicijn te gebruiken, om onlust gevoelens te dempen. En je beseft het dondersgoed maar er is geen andere weg. Ben zelf een binge drinker, weken niks en dan ineens doorslaan in onmatig. Zelf schrok ik van hoe lang je moet herstellen. Dat was ook oprecht. Ben zelf de avond erna toch wel weer ok op een hoge hartslag na. Het spijt me dat het verkeerd over kwam. Ik begrijp jou en ook Bor juist heel goed. Minderen om angst voor gezondheid en omgeving maar het toch nodig hebben als uitlaatklep. Want zonder wordt het hoe dan ook een doffe grijze ellende. Liefs.
 10. Wat erg dat je zo lang nodig hebt om te herstellen van een drankorgie. Is ook wel een teken toch dat dit niet te vaak meer moet gebeuren. En dan pancreatitis ook nog, ik vind dit heel erg voor jou. Hoeveel waarschuwingen moet je nog hebben. Hoop dat je wilt leven en niet meer dit. Heb met je te doen, weet niet waarom.
 11. Ben een winkeltje begonnen. Werk ook nog in de schoonmaak, lekker scholen schoonmaken en met die leuke pubers omgaan. Leer ik van. Ben volgens mij wel gelukkig. Alleen is mijn slaap wel stuk. Kan niet meer slapen, al vanaf 2016 een probleem. Waar het eerst vanzelfsprekend was is het nu niet meer vanzelfsprekend. Maak er geen drama van want wat is dat is. Merk wel dat ik aan het einde van mijn energie kom. Ooh en ben bingedrinker. Niet dagenlang maar op een avond in de maand ongeveer ineens tien borrels. 's Morgens denk ik al: ga alles halen en wat hapjes erbij en dan als ik mijn bed opmaak denk ik ook nog: aaah, lekker, vannacht wel slapen. Verder gaat het goed, hahaha, dramaqueen die ik toch wel ben dus.
 12. Marika

  Meeting 2019

  21 september is voor mij ideaal. Zandvoort is vijf uur rijden heen en terug. Zandvoort staat vast? Niet ergens centraal zoals Utrecht? Kijk: Optimaal 2:32 uur 228,9 km
 13. Ben je van karakter dan introvert of extravert? Of in het echte leven en in het online leven erg verschillend? Lijkt me moeilijk dat laatste, want dan leef je in beide werelden in een toneelstuk. In een wereld in een wereld. Ik hoop dat je het redt Bor.
 14. Marika

  Dinsdag 9 juli 2019

  Nuance, was te snel. Met drank gaat het langzaam en voor niemand een leuke weg. Wel drank dan ben je straks ook dood. Leg ik het goed uit? Pfff.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...