Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Marika

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  74
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Marika

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Kohtje ik bedoel eigenlijk wat jij bedoelt volgens mij: je kan alleen gecontroleerd drinken zonder alcoholprobleem. Alleen ben je daar dan niet mee bezig en doet dat dus zonder drama's compromissen en zorgen. Onbewust drink je dan gecontroleerd gewoon omdat je er niet over na denkt en zo bent, zonder alcoholprobleem dus. Hahaha mijn uitlegvermogen gaat met de jaren hard achteruit.
 2. Volgens mij kun je alleen gecontroleerd drinken als je geen alcoholprobleem hebt. Als ik over mezelf praat dan heb ik ook niets aan een of twee drankjes, ik wil die roes. Soms ga ik daar ook gewoon voor, op een avond als ik alleen ben en de volgende dag geen verplichtingen heb. Heel ritueel met kaarsjes aan en muziek en wat lekkers, of een mooie film. Ik kan dat nog niet laten, zal ook nog wel niet graag genoeg willen. Dit kan dan een vorm van gecontroleerd drinken zijn maar is het niet want altijd spijt de volgende dag en ook een gevoel van verdriet die ik niet thuis kan brengen. Nuchter heeft veel meer voordelen. Maar toch...kan ik het nog steeds niet voor altijd. Misschien gun ik het mezelf nog niet, misschien zoek ik in de drank iets dat er niet is, misschien is het gewoon simpeler en wil ik een avondje zonder piekeren en de garantie dat ik als een blok in slaap val. Ik weet het niet.
 3. Nouhouuuuuuuuuuu, toch lekker ZELLUF weten. Ik zie je als een stampvoetende peuter voor me de hele tijd.
 4. Slaap lekker! Zelf nog even een serie kijken en dan ook plat.
 5. Dat is jouw mening en dat mag natuurlijk.
 6. Wil perse vier op een rij. Fleurtje.
 7. Ben niet aardig, als mijn hulpverlener dit leest moet ik weer in het gareel. Maar heb al mijn pillen laten staan, wil gewoon mezelf zijn.
 8. Ben jij wel lief voor jezelf? Je bent verliefd op een andere man en op je eigen wel wat uitgekeken. Doe je hier iets mee, weet je eigen man dit?
 9. Heb ook autisme maar overzie dan niet hoe ik het anders kon doen en baal achteraf ook niet want dit was hoe het moest gebeuren. Niet je autisme overal de schuld van geven hoor.
 10. Marika

  Dinsdag 5 november

  Ik hoop met je mee Coconut, zo erg om geldzorgen te hebben. Goedemiddag iedereen, complimenten, leuk onderwerp. Als ik zelf een compliment krijg en ik vind dat irritant dan komt dat omdat ik weet dat waarvoor ik dat compliment kreeg niet knap was of zo. Ik weet dan dat ik eigenlijk nog beter kon of het anders kon doen, dat het eigenlijk niet echt een prestatie was. De complimenten die ik aan mezelf geef, niet letterlijk maar dat je 's avonds in bed ligt met een smile omdat je tevreden over jezelf bent, die tellen voor mij wel. En dan slaap je ook zo lekker. Nah, kan het ook niet goed verwoorden geloof ik. Sterkte Bor!
 11. Oh en goedemiddag iedereen en heel veel sterkte voor Antoinette.
 12. Ik vind de boom wel kunstig, maar niet leuk voor in huis. Ik heb dit voor de kerst:
 13. Marika

  Zondag 6 oktober 2019

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve Lady Jane.
 14. Gaat hier redelijk. Medicijnen om autisme te onderdrukken, therapie om sociaal wenselijk gedrag te vertonen. Werkt volgens mij wel want mensen maken meer contact en reageren aardiger. Alleen maak ik het contact dus nog steeds zelf niet en speel toneel. Ik leef nu weer in een wereld in een wereld. Zo'n glazen stolp om me heen en mensen tikken aan het glas en ik lach en dans en reageer als een gedresseerd aapje. Wel progressie, ik heb het zelf door. Ja duh, weet ik toch al mijn leven lang. Niets gedronken. Wel eenzaam.
 15. Jij zegt het beter! Wist niet dat de vriendin ook alcoholist was.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...