Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Marika

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  209
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Marika

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Goedemorgen iedereen. Straks hondje naar het park. Deel tuin omspitten. Vanavond film en iets lekkers. Heb vandaag 6 weken niet gedronken. Nancy
 2. Nancy vreselijk, heel veel liefs voor jou.
 3. Lady Jane. Hier gisteravond een spelletjesavond gedaan. Monopoly en Stratego. Jaren niet gedaan, wel veel gelachen. De winnaar kreeg een zak muntdrop. Gelukkig geef ik niet zoveel om dropjes.
 4. Klinkt goed Jopie Zus en ik hebben vanmiddag de barbecue aangedaan en daar onze stokbroodjes voor bij het eten op gebakken. Gewoon omdat het kan en dat buiten zitten deed ons goed.
 5. Omelet met gorgonzola, champignons, olijfjes en ui. Was erg lekker. Ooh en stokbrood erbij om het op te doen.
 6. Denk dat als we niet drastisch iets veranderen met de omgang met dieren en het verstoren/vernietigen van hun habitat er steeds meer virussen overspringen van dieren naar mensen. Verder met je eens, het wachten is op een medicijn, het gaat niet vanzelf meer weg.
 7. Goedemorgen. Nah gisteren dezelfde gedachte, dat zelfs de natuur me deed denken aan vroeger. Al die bloempjes, zoveel vogels die blij kwetterden, en verder niks.
 8. Nee Lieke, ik heb me zo geschaamd dat ik geen contact meer durfde hebben. Ze heeft nog wel een paar keer gebeld. Is wel 20 jaar geleden maar nog schaamte dus.
 9. Ook een keer kapot geschaamd. Had een nieuwe vriendschap en ze kwam met dochtertje van 4 bij me. Het was iets van 11.00 's morgens. Toen kwam het wat wil je drinken rondje. Zij kop thee, kind een cola en ik ook een cola maar deed daar een scheut wodka door. Het was erg gezellig totdat het kind een slokje van mijn cola nam en het op een huilen zette, wil je niet weten. Haar moeder: nou hoe kan dat? Ik: geen idee. Zij ruikt aan het glas en kijkt me aan en: maar hier zit drank door joh. Pffff, schaam me nog als ik eraan terug denk.
 10. Heerlijk Penny, als ik daar loop is het zo onwerkelijk dat Nederland op zijn kop staat. Cleo ook jij sterkte, bah wat een rotnieuws.
 11. Kohtje Dacht dat stekkeren slenteren betekende maar weet nu dus dat het gehaast lopen is. Dan neem ik dat stekkeren terug. Hond en ik zijn al oud en waren dus aan het slenteren. Wat een mooi weer.
 12. Goedemorgen iedereen. Ga naar het parkje, lekker een uurtje stekkeren met de hond. Gisteren kwam ik een paar mensen tegen en we gaan dan van het pad af en lopen met een boog om elkaar heen. Heel apart. Ooh heb de was al buiten, de ramen gelapt, en twee eieren op. Wat ben ik toch weer goed bezig. Heel veel sterkte voor Nancy.
 13. AHA! Nu weet ik wat de w.c. papier hamsteraars met zoveel rollen doen:
 14. Goedemorgen iedereen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...