Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Marika

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  419
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Marika

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Marika

  Dinsdag 2 juni 2020.

  Ja mooi wandelen hier in Drenthe. Gefeliciteerd met jullie 100 jaar samen!
 2. Marika

  Maandag 1 juni

  Bij mij werkt het heel simpel. Hoe langer je de handeling niet uitvoert: het inschenken van die eerste glas alcohol, hoe normaler het wordt om het niet te doen. Dus een groot deel gewoonte denk ik.
 3. Goedemorgen iedereen.
 4. Marika

  Zondag 31 mei

  Goedemiddag iedereen. Dawast.
 5. Marika

  Zaterdag 30 mei

  Van harte gefeliciteerd lieve Jopie. Ja Reacher, had in het echt ook wel samen met Jopie een gebakje willen eten. Vind haar een leuk mens.
 6. Marika

  Zaterdag 30 mei

  Feestelijke blommetjes in mijn profiel. Die zaden die in de tuin maar niet opkomen, dan maar hier. Slapen.
 7. Goedemorgen iedereen. Zou ik ook op het jaarpact mogen? Voor het eerst goede hoop dat het gaat lukken. Gestopt met de alcohol op 15 februari 2020.
 8. Marika

  Zaterdag 30 mei

  Moet door mijn eigen verhaaltje denken aan vroeger. Om de haverklap gingen ma en wij, de vier kinderen, midden in de nacht weg. Want er was weer alcoholgerelateerde trammelant. Zelfs de kat ging mee. Paar dagen later gewoon weer terug. Pa en Ma zeiden toen een keer tegen ons: we gaan scheiden en ma krijgt de kinderen mee. Ik zei toen: nee dan wil ik bij pa blijven want anders is het zielig want dan heeft hij geen kind meer. Was toen al lief. En nu wandelen. Tot later.
 9. Marika

  Zaterdag 30 mei

  Nou Bor meer die oubollige stijl. Tafelkleed, vaasje, schemerlampjes, koekoeksklok. Spulletjes van mijn overleden ouders. Die trouwens ook alcoholist waren. Daardoor was het thuis niet echt prettig. Maar dat heb ik ze al lang vergeven. Weet zeker dat het niet hun opzet was om de kinderen te beschadigen maar dat ze ook maar deden wat ze konden. Wandelen nu. Zulk mooi weer. Weer geen enkel zaadje opgekomen van de nieuwe lading van 1000 zaadjes. Zal wel iets grandioos verkeerds doen.
 10. Marika

  Zaterdag 30 mei

  Nee dat doen we maandag. Ik hou wel van barbecue! Muziekje erbij en alle dieren. We hebben de barbecue plek ook erg gezellig gemaakt met lampen en planten en tafelkleed en zelfs een heus buitenkleed. Het is dus net een huiskamer uit de jaren 80. Zelfs het vaasje met nepbloemen van mijn moeder staat er.
 11. Marika

  Zaterdag 30 mei

  Hoi Cleo, nee slapen blijft bagger. Ik ga het vieren door allemaal dingen te doen die me blij maken. De hele dag. En vanavond mijn lievelingseten: spinazie. Beetje vieren zoals je iets vierde als kind, hahaha. Maar straks na de wandeling met het hondje eerst terug naar bed met luisterboek. En weet ook dat mijn huisgenootje een cadeautje heeft. Voel me dus echt een soort van jarig. Wow, lang geleden dat ik zo'n tijd achter elkaar niets dronk. En mijn zelfvertrouwen is veel groter. En mijn gevoel veel stabieler.
 12. Marika

  Zaterdag 30 mei

  Goedemorgen iedereen. Vandaag 15 weken niet gedronken en dat ga ik vieren!
 13. Marika

  Vrijdag 29 mei

  Hier ook plat. Tot morgen.
 14. Marika

  Vrijdag 29 mei

  Takeiteasy, sorry dat ik dacht dat je weggelopen was. Zo kwam dat hierover alsof je te vroeg naar huis ging, maar ging dus maar om enkele uurtjes. Nu de bbq aan. Ik vind het wel leuk om te doen. Maar eigenlijk zie ik het gewoon als je avondeten buiten eten. We doen ook niet aldoor vlees erop maar juist andere dingen. Blijven ook niet uren en uren zitten. Om 20.00 gewoon een bak koffie, binnen of buiten. Zoals elke avond.
 15. Marika

  Donderdag 28 mei

  Volgens mij begrijp jij het nu verkeerd Bor. Jopie ventileert haar mening, niet een waarheid.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...