Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

hub1

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  129
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Over hub1

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

252 profielweergaven
 1. hub1

  Woensdag 10 juli 2019

  Lijkt wel de Vroege Vogel Club hier. Maar ik ben weg. Heb mijn eerste klant al om 7 uur. Wees lief allemaal en neem de laatste niet. (betekent eigenlijk precies hetzelfde als de eerste, maar dan heel anders).
 2. hub1

  Woensdag 10 juli 2019

  Ook goede morgen Bor. Je blijft toch mijn schat.
 3. hub1

  Woensdag 10 juli 2019

  Boh, tot half 7? Nou, dat kan echt niet Yvonne. Dan is de dag toch al half om voordat je in actie komt?
 4. hub1

  Woensdag 10 juli 2019

  Ik ook Yvonne, 4 uur. Maar ik ben altijd zo vroeg. Is alles nog zo heerlijk rustig. Niemand die je op de zenuwen werkt. Heerlijk.
 5. hub1

  Zondag 7 juli 2019

  Let maar eens op allemaal als ze het straks herhalen. Die viel dezelfde kant op als de kant waar ze geraakt werd. En dat kan dus niet. Die vrouwen zijn al net zo erg als mannen. Dat wordt curling kijken in het vervolg voor mij, want dit vind ik echt niks.
 6. hub1

  Zondag 7 juli 2019

  En nu ook dat nog. Daarom geef ik niks om voetbal. Is meer theater dan sport. Ik zet de TV mooi uit want dit hoef ik ook niet te zien.
 7. hub1

  Zondag 7 juli 2019

  Nee, zo hoef ik niet te winnen. Was gewoon theater. Ik zou die Amerikaanse een schop geven van jewelste als ik de kans kreeg.
 8. hub1

  Zondag 7 juli 2019

  Heb me gelukkig kunnen beheersen (wat opruimen betreft). Maar dat voetbal gaat me weer geld kosten, had een flink bedrag gewed op winst voor Nederland in de eerste helft. Maar ik kan nog wat terugwinnen, maar dan moeten de VS winnen binnen de normale speeltijd (sorry hoor, zal het niet meer doen). Heb ook geen verstand van voetbal, en van vrouwen eigenlijk ook niet, dus heb tenminste een excuus.
 9. hub1

  Zondag 7 juli 2019

  Wil ik eigenlijk ook wel, maar ik heb geen zin om dat geklets van de buurvrouw aan te horen.
 10. hub1

  Vrijdag 5 juli

  Dat zei mijn baas ook altijd, maar toen was het al te laat. Maar ik was wel de enige die eerlijk zei dat hij nooit werkte zodra de baas zijn rug had gedraaid. Niet omdat ik lui was, maar ik wou niet dat ie ging denken dat ie een sukkel in dienst had genomen.
 11. hub1

  Vrijdag 5 juli

  Ha, nou heb ik op mezelf gereageerd ik sukkel.
 12. hub1

  Vrijdag 5 juli

  Haha, doet me denken aan toen ik nog een jonge vent van in de 50 was. Ik werkte voor een uitkeringsinstantie en verdiende niet eens zo slecht. Ik nam van de een op de andere dag ontslag en begon een massagepraktijkje met ook van die zweverige dingen en zo. Best moeilijk af en toe om zonder uitkering rond te komen. Niet dat ik daar principieel tegen ben of zo, maar dat plezier/leedvermaak gun ik ze gewoon niet. En vooral nu ik niet meer drink besef ik hoe gelukkig ik kan zijn met minder.
 13. hub1

  Vrijdag 5 juli

  Ik neem aan dat jij heel graag een werkplek wilt. Ikzelf moet er niet aan denken (maar ja, mag wel, vind ik, als je 60 bent). Maar ik duim voor je hoor.
 14. hub1

  Vrijdag 5 juli

  Zou zelf ook wel spanning hebben met een werkplek in het vooruitzicht. Maar ik denk dat we niet hetzelfde daarmee bedoelen. Ben het verder trouwens wel met je eens met wat je zegt. Succes straks.
 15. Ik had toen de standaardkuur van 12 weken. Die heb ik toen opgemaakt. Ik denk dat de kuur helemaal afmaken wel het beste is. Wel heb ik de laatste paar tabletten doorgebroken en daarmee afgebouwd. Ik las trouwens op een ander forum dat veel mensen het nodig/nuttig vonden om af te bouwen na de kuur van 12 weken. Er is ook een lichte versie van die tabletten te krijgen. Daarmee afbouwen was misschien beter geweest, maar omdat ik geen contact had (wilde) met de praktijkondersteuner deed ik het zo en dat ging prima voor mij. Ik vond stoppen met roken met behulp van Champix best makkelijk gaan, maar misschien leek dat voor mij maar zo omdat ik een hevig gevecht met alcohol achter de rug had. (Ik dacht als ik het zuipen kan laten, dan kan ik dat ook). Ik had wel af en toe nog trekmomenten (over het roken heb ik het natuurlijk) maar die werden steeds korter en steeds minder. ZBB, je hebt het moeilijkste achter de rug. Best vervelend als je stress hebt of zo en je wilt zo graag dat sigaretje. Je moet dan echt even doorbijten, het leven is af en toe (vaak) best zwaar …... Maar een paar minuten rook in je longen maakt het er ook niet beter op, moet je maar denken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...