Spring naar bijdragen

SophieS

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    139
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Berichten geplaatst door SophieS

  1. Hoi Beter, ja gaat echt goed. Ik was dus gelukkig niet zover heen als waar ik soms wel bang voor was. Het is echt meer een gewoonte dan een verslaving. Met roken ging het heel anders. 

    Ik ben wat afgevallen, slaap nog steeds af en aan wel goed, niet goed maar dat is al van kinds af aan. Ik voel me in de ochtend wel een stuk frisser. 

    Hoop dat het met de andere ook goed gaat! Lees hier weinig omdat ook niet te veel online meer wil zitten. Boeken lezen en meer naar buiten. Sport ook weer! 

  2. Gaat heel goed. Kan mij goed beheersen. Kom weinig langs hier want het is heel druk thuis. Maar ik wou het toch even laten weten. 

    Hoop dat het met jullie allemaal ook goed gaat. Veel lezen over verslavingen helpt trouwens ook heel goed. 

    Man gaat ook heel goed met medicijnen. Hij heeft geen bijwerkingen en de angst dat hij ziek word maakt dat hij er gewoon niet meer mee bezig is. We kregen een uitnodiging voor een groot feest waar we elk jaar heen gaan. Ik was heel benieuwd of hij dan zou gaan vragen of hij even kon stoppen met de pillen of niet wou gaan. Maar hij heeft gewoon ons opgegeven. Hij wil gaan en niets drinken # zo trots op hem! 

  3. 1 uur geleden zei Lente:

    Mogguh. Hier zo naar reva. Braces halen. Ben nog zo brak als een deur. En de pijn ook vreet enorm veel energie. Maar ja, wat mot dat mot. Dus nu .... Gaan.

    Vanmiddag mn mandje maar weer in. :(

    Dit alles maakt me depri en dat is linke soep. Daarom toch even delen. Niet bedoeld als klaagzang, maar ik zit er nogal doorheen.

    Mag best klagen hoor. Pijn is gewoon naar. Wees een beetje lief voor jezelf en ga NIET drinken. 

  4. 12 uur geleden zei roham:

    je hebt wel een punt,zij is een enorme trigger voor mij,maar ik drink dat 1e glas dus ben ik verantwoordelijk.dank je wel voor je berichtje

     

    Ik weet dat het eigen verantwoording is. Alles ligt bij jezelf maarrrrrr ik merk nu al direct dat sinds mijn man niet meer drinkt ik veel minder vaak zin heb en als ik wel zin heb, drink ik nog niet de helft van wat we samen deden. Heel vaak haalde ik maar vast bier, want hij appte zowat elke dag dat hij zo langs de super kwam, of er al bier was. 

    Ik ben het dus eens met dat je het zelf doet, vind het zelf alleen oneindig makkelijker als andere niet drinken en dat had ik in het begin met roken. 

    Een drinkzuster minder. En door! 

  5. Knietjesschoon vegen en kroontje recht zetten lees ik hier altijd. 

    Goede tip is dat! Boos zijn op jezelf is een deel van het probleem. Dan ga je weer drinken, om dat gevoel te verzuipen. Kringetje weer rond. Wees wat milder. Niet minder vastberaden! Je doet je best. Leer van je fouten. En door 

  6. Je was al 10’kaar gestopt. Nu stop je weer verder. Goed dat je het inziet! 

    Hoeveel kinderen heb je? Deel je je zorgen met de moeder van de kinderen of met een andere partner. Wat heftig dat er 2 suïcidaal zijn. Zijn ze opgenomen?

    veel sterkte :rose:

  7. 9 uur geleden zei Yvonne:
    • Buiten het feit dat we dit weekend de elfsteden zwemtocht hebben hier in Friesland lopen er nu ook drie dagen lang reuzen door Leeuwarden... 
      en dat zullen we weten ook: van iedere tien berichten op facebook bevatten er minstens negen een foto van ze. 
      Overigens zijn ze inderdaad schitterend :) 
       

    Dat lijkt me echt leuk om te zien! 

  8. Die tranen zijn van alle zaken die je hebt verdoofd. Laat ze lekker lopen. 

    Goed bezig al, leef per dag. Niet roken geeft zoveel meer lucht. Niet drinken en niet roken, geen koffie en op tijd naar bed. Het geeft niet als je niet slaapt. Ken je yoga Nidra? Dat doe ik bijna elke avond. Op you tube heb je filmpjes van 20 min. Probeer het eens. 

  9. Ik heb pure chocola met gember en citroen gekocht. Dat is LEKKER!! Zo word ik nooit slank... ga lekker een weekendje weg morgen met veel mensen. Ook kinderen. Dus geen zuipfestijn. Wil Chinees eten of Thais. Maar blut. Stom gedoe! Geld zorgen en rekeningen. Wil ruilen met mijn kat! Veel succes vanavond en het weekend. Voor iedereen die het kan gebruiken :rose:

  10. Normaal verzuip je die gevoelens misschien. Nu kan het er lekker uit. 

    Ik kan ook ineens helemaal overlopen. Nooit goed geleerd met verdriet, frustratie en boosheid om te gaan. 

    Ik geloof wel dat je emotioneel niet helemaal volwassen word als je wegzuipen ervan als oplossing zag. 

    Laat je tranen lekker lopen. Neem daarna een frisse douche. Voel je je gewoon van binnen en van buiten schoner gespoeld. 

    Heel veel succes met vandaag niet drinken :rose:

  11. Goodmorning allemaal. Hoe is het met iedereen?

    Hier best goed. We hoeven weinig vandaag en het is best lekker weer. Kopje koffie na een groot glas water en ik heb gisteren een tijdschrift gekocht van het uitgespaarde geld van het bier. 

    Man gaat super op de refusal. Zijn behoefte is compleet weg. Bizar. Dat hadden we beide niet verwacht. Er is ook al 2 keer een biertje aangeboden. Hij zei gewoon: nee liever cola. Voelde er niets bij! Tegen zijn beste vriend heeft hij gisteren verteld dat hij pillen neemt. Die was heel trots. Fijn dat hij zo lekker gaat. Dat maakt het makkelijker voor mij. Als hij niet drinkt bedoel ik. Ik weet dat ik het zelf moet doen. Maar naast iemand die drinkt vind ik dat toch lastiger dan naast een geheelonthouder. Ik drink liever niet alleen. In gezelschap waar niet gedronken word drink ik ook gemakkelijker niets. 

    Fijne dag allemaal!

  12. Gelukt. Ben fit. Lekker een rustige dag voor de boeg. 

    Hoe houd je dat vast?? Las ergens dat je dat juist niet moest doen. Dat vastklampen maakt dat het je ontglipt. Ik snap de theorie. Maar het omzetten in de praktijk lukt nog niet. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...