Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Dis

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  318
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Dis

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Filosofische literatuur, Quantum mechanika, Fiscaal/Burgerlijk recht.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dis

  Hallo!!

  Heeft niemand de huiskamer geopend? Allemaal criona? Ik wilde net jullie een hart onder de riem steken. I am almost 2 years free na 20 jaar 40mg diazepam gebruikt te hebben. Er is zelfs een scriptie over mij gemaakt. En ik sta op diverse sites, tot in America, vraag me niet hoe. Feit is dat ik na een helse strijd van meer dan 2 jaar en met hulp van diverse leden, Ad en alle anderen, in het bijzonder bestwel, waar ik vele telefoongesprekken mee heb gehad. Zet door! Op een moment merk je verbetering, dat kan maanden duren, maar het komt!
 2. Dis

  Alcoholist

  Aan Anthony Hopkins werd eens gevraagd of hij een wijntje bij het diner dronk. Hij antwoordde nee, ik moet de volgende week weer werken!
 3. Dis

  Hou moed!

  Hallo mensen, Ik ken de meeste mensen op het forum niet meer omdat ze nieuw zij. Hallo Cyclad58 en Sanne. Waar is Bolletje? Even verslag van mijn weg die ik ben gegaan. IK BEN VAN DE BENZO AF en nu enige maanden geheel klachtenvrij, het is een traject geweest van bijna drie jaar na 20 jaar ongeveer 40mg diazepam per dag gebruikt te hebben. Het is niet makkelijk geweest, lang nadat ik op nul stond heb ik nog hevige en maandenlange waves gehad zo hevig dat ik af en toe dacht was ik maar dood. Hevige hartkloppingen, trillen, zenuwschokken, angst, huidproblemen, darmproblemen en zware ti
 4. Ron1

  Hoi Diz, lang niets gehoord. Heb je de mail gecheckt? Groeten Ronn

 5. Hoi Ad, het gaat met vallen en opstaan! Eind januari gestopt. 16 februari een hevige reactie welke heeft geresulteerd in een opname op intensive care, na vier dagen en medicatie bleek er niets naan de hand! Nu gaat het weer goed, maar ik ben zo bang geworden dat ik een noodpil bij me heb. Verder gaat het weer goed, maar de angst zit er nu wel in. Ik heb de pil nog niet gebruikt, maar het geeft een veilig gevoel. Ik durf weer onder de mensen te komen, mijn fobie is verdwenen.
 6. Ik ben sinds januari benzovrij en het gaat met vallen en opstaan. Ik heb last van hartritmestoringen en inderdaad ook mí'jn nek maakt me gek (haha), druk in mijn hoofd e.d. maar het gaat stukken beter dan een jaar geleden. De ritmestoringen blijken door de ontwenning gemanifesteerd, ik heb daar aanleg voor. Als ik rustig ben krijg ik ze niet.
 7. Spruitje is brutaal en zit de hele dag aan het raam te blaffen naar mensen. Ze kijkt ook televisie, als ze andere dieren ziet bemoeit ze zich ermee. Maar ze is een allemans vriend, je zou haar zo mee kunnen nemen.
 8. Goedemorgen allemaal. Ik zie veel nieuwkomers hier. Even een update; ik ben aanvang januari gestopt met de bijna een jaar durende afbouw van 40mg diazepam en dat middel heb ik 20 jaar gebruikt waarvan de laatste jaren dagelijks 40mg. Het ging best goed tot vorige maand, toen sloeg een wave toe. Hartkloppingen, darmklachten en zelfs een ziekenhuisopname volgde. Gelukkig was er niets mis met mijn organen en komen de klachten van de stres. Daarvoor heb ik een hoge dosis betablokker voorgeschreven gekregen, dit moet om mijn hart te beschermen en kan straks weer naar beneden worden gebracht. Ik bes
 9. Hallo lieve lotgenoten! Ik ben al een tijdje benzovrij. Maar ik heb de gekste dingen meegemaakt. Vorige week moest ik 's nachts een plasje doen, ik was helemaal verlamd! Het heeft geen 10 seconden geduurd maar het leken minuten. Heb de huisarts laten komen die zij mij als je diep slaapt dat dat vaker voorkomt. Verder droom ik nog steeds de gekste dingen. Verder gaat het prima! Ik heb miijn hele flat laten schilderen en ga dag voor dag leven! Vanaf maart 2018 tot nu was het de hel! alhoewel het steeds beter ging. Maar de stap van 2mg naar 0 is toch te zwaaar geweest.
 10. Lieverd, je komt uit de ellende! ik heb bijna 20 jaar 40mg valium geslikt, soms wel 60mg. Het heeft me mijn huwelijk gekost en de relatie met mijn kinderen en kleinkinderen ( gelukkig heb ik vorig jaar op 4 maart op aandringen van mijn huidige vriendin een gesprek gehad, ze zeiden nu snappen we je! dus zeker nu is alles goed, Opa heeft weer tijd!) De weg kan soms zwaar zijn, ik heb vaak gedacht ik spring van een brug! De eerste maanden van afbouw was ik letterlijk grauw van ellende, Zeker toen ik onder de 20mg kwam, ik heb het allemaal verdrongen maar ik weet nog wel toen ik op 7mg zat er plot
 11. Lieve Annie, ik heb ook agorafobie gehad! En nog veel meer, ik krijg nog af en toe nachtmerries van de tijd in maart 2018 tot einde van het jaar! Ik ben nu helemaal benzo vrij. Het verschil is ongeloofelijk, van een stugge contactarme man doe ik weer volledig mee! Ik ben rationeel ingesteld, dus ik kan de mensen niet goed helpen met verslavingsklachten. Wel heb ik het besluit genomen om een paar mensen (pro deo) te helpen die in de molen van de schuldhulp maffia zijn terechtgekomen. Dat kost mij dagen per geval, men heeft er een ongeloofelijke puinhoop van gemaakt, ik heb inmiddels al drie rec
 12. Dat herken ik, hoewel het bij mij niet zo erg is ben ik ook weer begonnen waar ik 15 jaar geleden was. Gelukkig heeft de tijd ook voor oplossingen gezorgd. Maar er komen nieuwe zaken en daar moeten wij nu benzo-vrij mee om leren gaan. Ik betrap me de laatste tijd op negatieve gedachten die onnodig zijn. Zo iets van "nu ben ik benzo-vrij en al 64, wat heb ik er aan".
 13. Heb ik precies hetzelfde ervaren, behalve in de periode van afbouw tussen 20mg en 7mg, toen had ik ook windows en waves. Daarna eigenlijk geen waves meer.
 14. Ik wil hier bij opmerken dat je wel degelijk resultaten gaat merken, al na twee a drie weken! Maar zoals Mito en Benzovrij reeds hebben gezegd, je gaat iedere dag vooruit. En vergeet niet dat er altijd problemen zullen zijn. Die kunnen we niet aan de benzo wijten en we moeten leren ze zonder benzo te meesteren! Juist daarin schuilt het addertje, de meesten van ons zijn niet voor niets ooit aan de benzo begonnen.
 15. Hoi Tim, Dat heb ik ook. Het komt doordat je lichaam zich hersteld. Ik voel me heel goed maar ben erg lui, in die zin dat ik alleen de hoognodige dingen doe, ik slaap ook veel. Toch ben ik al een tijd benzovrij. Het komt vanzelf weer terug. Je zelf een beetje pushen kan geen kwaad, maar niet overdrijven want we zijn nog steeds stresgevoelig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...