Spring naar bijdragen

Lika

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    13.995
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    123

Statusreacties geplaatst door Lika

  1. Lika, Lars is net vd IC af. lichamelijk knapt hij op maar geestelijk niet. Is erg in de war en zal extra hulp nog hebben mocht hij terug naar zijn woongroep. Ik had maar 1 x gevraagd aan dochter of ik haar bericht op adb mocht zetten, en ga dat dus maar niet vaker doen. Ik volg ze op FB maar dochter post maar af en toe wat. Ze blijft heel erg ongerust.

    1. Lika

      Lika

      Ja. Voor hem hoop ik het. Zeker als hij nog meer hulp zal moeten krijgen. Maar ik mis hem heel erg. 

    2. (Toon 3 andere antwoorden op deze statusupdate)

  2. Lika, Lars is net vd IC af. lichamelijk knapt hij op maar geestelijk niet. Is erg in de war en zal extra hulp nog hebben mocht hij terug naar zijn woongroep. Ik had maar 1 x gevraagd aan dochter of ik haar bericht op adb mocht zetten, en ga dat dus maar niet vaker doen. Ik volg ze op FB maar dochter post maar af en toe wat. Ze blijft heel erg ongerust.

  3. Hallo allemaal. Ik ben een hele tijd nuchter geweest van alcohol en cocaïne.  Van 2008 tot vorig jaar. Dus vanaf vorig jaar kleine terugvallen. Elke keer weer mezelf oppeppen en ook weer contact gezocht met oude behandelaar. Nu 3 weken de weekenden gedronken. Ik krijg dan meteen trek en gebruik dan ook andere middelen erbij zoals mdma. Ik ben vandaag begonnen met refusal. Ik hoop dat dat voor mij net die stok achter de deur is die ik nodig heb. Ik las alleen de mogelijke bijwerkingen. Over uitslag en impotentie. Daar maak ik me dan wel weer een beetje druk om. Zijn er meer mensen met ervaring met refusal en of misschien ook de bijwerkingen daarvan? Gr R

    1. Lika

      Lika

      Hallo @Thefarmer Je hebt je bericht op mijn profiel geplaatst. Je kunt een eigen draadje aanmaken onder wie is wie. Dan krijg je veel reacties. Ik heb zelf geen ervaring met refusal. Anderen wel. Goed dat je stappen neemt. Succes!

    2. (Toon 1 ander antwoord op deze statusupdate)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...