Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Bor

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  6508
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  23

Alles door Bor geplaatst

 1. Bor

  Dinsdag 21 mei 2019

  @CoconutWoman Ik hang hier al 9 jaar rond inmiddels. Met drinken ben ik niet helemaal gestopt. Soms ga ik nog weleens even buiten "m"n boekje" maar ik herpak mezelf ook wel snel weer. Maar gecontroleerd drinken kan ik ook. Dit heb ik en m"n naasten eigenlijk geaccepteerd dat het wat bij me hoort en zolang ik mezelf op tijd kan resetten is dat niet zo erg denk ik. Maar daarom ben ik hier nog wel steeds, om mezelf scherp te houden want ik ben en blijf er gevoelig voor en ik wil daar niet naar terug. Wat leuk dat je les geeft!
 2. Bor

  Dinsdag 21 mei 2019

  Welkom terug Woman Hoe gaat het met je? En doe je nog steeds (buik)dansen?
 3. Bor

  SONGFESTIVAL

  Oh jee @Cleo66 Waar ligt het aan, wat begrijp je precies niet? Schrijf ik te ingewikkeld of ligt het aan m"n Nederlands? Beide zou ook nog kunnen want ik ga vaak eerst een slag de wereld om, om vervolgens in het dorp hiernaast uit te komen en Nederlands is niet m"n moedertaal. Ik denk en spreek in het dagelijks leven Fries. Altijd als ik wat op het forum wil schrijven moet ik vertalen in m"n hoofd, de juiste woorden zoeken; wat nogal eens mis gaat maar met schrijven heb ik het voordeel dat ik er even rustig over na kan denken hoe het te zeggen. Vooral gevoelens/ emotie"s in Nederlands omschrijven vind ik erg moeilijk. Maar mijn Nederlands spreken is om te janken, daar zit een vreselijk boerig accent door en het stottert en doet van alle kanten, dat is helemaal erg!Echte Nederlanders spreken altijd zo mooi deftig vind ik, best een mooie taal wel. En nu gaat het inmiddels helemaal niet meer over het songfestival. Maar ik heb nog wel wat; Madonna heeft het goed gemaakt hoor, ze heeft gewoon haar optreden bewerkt en op you tube gezet, niks vals meer hoor. Nee het is zuiver en totaal niet vals, dus nu hoeven we niet meer kritiek te geven dat het vals was. Kijk, en dat we nu gaan zeuren dat het bewerkt is door Madonna daar heeft ze verder lak aan, het is opgelost niet?! Kijk. En dit bedoel ik dus met Madonna, geweldig mens!
 4. Bor

  Dinsdag 21 mei 2019

  Tegelijkertijd zou vandaag Lars z"n verjaardag zijn. Van Niwi ook, vandaar dat ik dat weet omdat ze dezelfde dag jarig zijn en in hetzelfde jaar geboren ook, dat heb ik onthouden.
 5. Bor

  Dinsdag 21 mei 2019

  Goedemorgen.. Dagpact; Reacher Senna33 Rapilos Bor
 6. Bor

  Maandag 20 mei 2019

  Hier ook niet zomers hoor @rapilos, Friesland. Ben zaterdag wezen varen, door de grachten was het lekker maar halverwege de middag werd het al koud/ winderig op het meer (daar moet ik eenmaal overheen om in de stad en terug te kunnen komen) dus dan alweer vroeg terug gegaan. Gister niet eens weg gegaan wat wel in de planning lag maar het was zo bewolkt en ik vertrouwde de lucht niet. Met ( dreigend) onweer wil je niet in een bootje op het water zijn, te gevaarlijk en dan ook te risky. Verbeeld ik het me @rapilos of lukt het je de laatste tijd niet zo goed, of heb je het er erg lastig mee de laatste tijd om niet te drinken?
 7. Bor

  SONGFESTIVAL

  Alstublieft @Bob *ik zal Madonna even bellen, ze mag haar miljoentje weer inleveren voor straf, als ze de wereld zo nodig wil verbeteren heb ik wel een idee waar dat naartoe kan*
 8. Bor

  SONGFESTIVAL

  Omdat ik dit ongepast vindt @Bob. Ik kijk en luister naar hun performance, een performance met een boodschap die ik als ze het goed doen zo kan verstaan wat de bedoeling ervan is. Wat ze ermee willen zeggen/ uitdragen. En als ik het niet weet of snap, zoek ik de betekenis op, want ik wil altijd graag weten wat de betekenis van liedjes zijn. Ijsland, Hatari vond ik erg goed met hun "haat zal zegevieren" als we zo doorgaan op de wereld. Kapitalisme ook. Je zou het niet zeggen aan hun performance te zien met het bdsm, maar het is juist vredelievend bedoeld en ik had steeds respect voor hoe ze in hun (bdsm) rol bleven. Madonna was ook zichzelf, extreem, vals, playback...dat is Madonna, ja. Ik ben teleurgesteld in het feit dat juist deze beide waar ik respect voor heb zo gaan uitdragen qua politiek. Madonna viel uit haar rol door de dansers met op hun rug vlaggetjes te laten zien, en Ijsland door na het optreden met vlaggen te gaan zwaaien. Totaal tegen de regels van het songfestival in. Als ze denken hun performance nog een statement en daar kracht bij te moeten zetten hebben ze het bij mij totaal mis. Dan hulde voor OekraƏne die dat weigerde te doen.
 9. Bor

  Maandag 20 mei 2019

  Goedemorgen.. Dagpact; Bilo Bor
 10. Bor

  SONGFESTIVAL

  Nu lees ik net dat zowel Madonna als ook Ijsland politiek statement hebben gemaakt op het Songfestival. Kijk, dan ben ik er alweer klaar mee met dat hele songfestival. I hate that. Ik zeg 1 miljoen en zero points en ga asjeblieft allebei snel naar huis terug, bah! Precies hierom heb ik het een tijd niet gevolgd... ik geloof dat ik dat maar weer ga doen.
 11. Bor

  SONGFESTIVAL

  Ik ben fan van Madonna, altijd geweest en nog steeds. Zij is leeftijdsloos omdat ze daar lak aan heeft en gelijk heeft ze. Ze kwam overigens echt niet voor dat miljoen hoor, wat kan haar een miljoentje meer of minder nou schelen. Ze doet gewoon wat ze wil en wat ze leuk vindt, zouden meer mensen moeten doen. Ze is en blijft de Queen of pop, oftewel First lady of pop. Prachtige vrouw vind ik het, zowel van binnen als van buiten.
 12. Bor

  SONGFESTIVAL

  En dit vind ik helemaal super-de-super, die laat zich niet gek maken, heel goed, stoer! (Citaat is van Smaragd, niks niet "zei Bor".)
 13. Bor

  SONGFESTIVAL

  Douze points! Lekker lied, supersexy dames, erg mooi!
 14. Bor

  SONGFESTIVAL

  Gefeliciteerd Duncan, gefeliciteerd Ilse, gefeliciteerd fans, gefeliciteerd Nederland.
 15. Bor

  Vrijdag 17 mei

  Wat is het dan wat de derde dag zo moeilijk maakt @Bilo? Is dag 3 moeilijker dan bijvoorbeeld dag 2 of dag 4?
 16. Bor

  Vrijdag 17 mei

  Ja idd @Yvonne en @Rosee Ik laat het maar zitten. Ik had het er gister met husband over want pleeg gaf me een nare smaak bij dat hele moederdag. Husband zegt ook Laat gaan. En eigenlijk is dat ook het beste maar dan kom ik weer als vanouds in opstand. Het "kom tussen mij en m"n zoon, toe maar, probeer maar, en je zult verliezen". Ik wil dat gevoel niet meer en toch riep pleeg dat bij me terug op en ik kreeg hartstikke dorst natuurlijk. En dat wil ik ook niet meer. Het is dan teveel van hetzelfde als "toen" met jeugdclub. Als pleeg mij gewoon even had gebeld met "Vind je het goed dat hij een weekend later thuis komt want zus en zo en ik heb het er met hem over gehad en hij vind het goed, vind je dat ook oke?". Dan was er bij mij niets aan de hand geweest en had ik niet opstandig en getriggert geweest. Ik was ook bang dat zoon boos op me zou zijn om wat ik hem "aangedaan" heb, die angst heb ik nou eenmaal, en nu dacht ik dat het "zover" was... Nu heb ik er wel met pleeg over gebeld en dit alles uitgelegd maar ze snapt geloof ik mijn hele ophef niet en wuift het weg "Joh er was niets!". Dan denk ik Welnee joh, ga eens in mijn schoenen staan. Maar laat maar, ja. We gaan varen. Husband neemt een dagje vrij van werken ook morgen. Lekker met z"n drietjes.
 17. Bor

  Vrijdag 17 mei

  Morninkjes.. Zoon de weekend thuis voor moederdag nog. Wat te doen? Geen idee, heb het vorige week al gehouden hoor, blijf niet aan de gang Misschien dat het wat mooi weer wordt en hij mee wil varen of zo..
 18. Bor

  SONGFESTIVAL

  @nancy Op Nu.nl. Ga naar entertainment en vandaar op Songfestival klikken en dan heb je alles. Dan heb je alle liedjes op een rij van de eerste en van de tweede halve finale, al het nieuws erom heen, interviews etc. etc.
 19. Bor

  SONGFESTIVAL

  We zijn door. Niet dat ik wat aan Duncan vindt hoor maar blijkbaar zijn ze het met me eens dat er nog veel ergere baggere sjit bestaat. Nu maar hopen IJsland wint zaterdag
 20. Bor

  SONGFESTIVAL

  Thuis blijven dan @Cleo?
 21. Bor

  SONGFESTIVAL

  Duncan behoort toch wel in de top van wat ik vanavond gezien heb, ja. Ben benieuwd..
 22. Bor

  SONGFESTIVAL

  @Cleo66 Wat nou als je liever dit festival kijkt dan ? Mag dat niet of zo?
 23. Bor

  Stoppen

  Lars, vaarwel..
 24. Bor

  SONGFESTIVAL

  Ik heb gisteravond niet gekeken, ik kijk het sosieso nooit meer omdat ik me dood aan erger (politiek en zo). Maar mijn nieuwsgierigheid won het deze keer en ik heb de 17 acts van gisteravond terug gezien omdat ik benieuwd was wat voor spannends/ verrassends er nu weer tussen zou zitten. Nou Duncun is wel soft dan hoor. Wauw, heb je Ijsland gezien in hun sm- pakjes? En ik vind het nummer ook best wel wat hebben eigenlijk..ik heb Ijsland liever dan Nederland dan te softerig zijn. Die blonde in het leer en tuigjes zou ik best eens willen temmen, wat een lekker ding zeg!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...