Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Bor

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  9250
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  45

Alles door Bor geplaatst

 1. Bor

  Vr 21 feb 2020

  Maar @lady jane Weet dat meisje dit zelf wel? Het doet mij denken "vroeger" toen ik nog turnde. Ik wil mezelf niet op de borst kloppen van kijk mij nou, maar ik was gewoon goed, dat was gewoon zo. Ben meervoudig kampioen geweest ook. Totdat ik eens meedeed aan een wedstrijd waarvan ik dacht nou daar win ik makkelijk van en dat gebeurde dus ook. Totdat mijn ouders erachter kwamen ik "ingezet" werd om punten te scoren voor de club, mijn niveau lag vele malen hoger dan waar ik ingezet werd. @Ietje Ik durfde steeds niet te vragen maar nu je er zelf over begint wel. Hoe is het dan nu met je? Ben je schoon of ben je nog in behandeling, of iets anders...?
 2. Bor

  Vr 21 feb 2020

  Dat had ik ze van tevoren ook al verteld maar hun wisten het beter. Ook goed.
 3. Bor

  Vr 21 feb 2020

  Ik dacht je maakt een grapje maar ik heb het opgezocht en het is ook nog zo, het staat er ├ęcht! Wat is God toch een Wijs man. Me like. Ja dat koekje van eigen deeg is ook wel weer zo ja, @Lonster
 4. Bor

  Vr 21 feb 2020

  Toen ik in de verslavingskliniek zat vonden ze dat ik zo een assertiviteitstraining moest doen omdat ik me daar voornamelijk stil hield (en ondertussen overal het mijne wel van dacht maar ik dacht altijd dat hoeven hun niet te weten, mijn gedachten zijn van mij, gaat hun niets aan) Die training..joh..het was een flop. Ze konden niks met mij, echt niks. Voerden ze toneelstukjes op en ik lachte me dood. Opmerkingen maakte ik als Wat zet jij jezelf voor schut zeg heb je niks anders te doen..En zo..en deze werkte ook goed; Wordt je hiervoor betaald? Haha...
 5. Bor

  Vr 21 feb 2020

  Of een knuppel in de gang naast de deur.
 6. Bor

  Nieuw feb 2020

  Goed gedaan, nu heb je een eigen draadje. Welkom!
 7. Bor

  Nieuw hier

  https://forum.verslavingdebaas.nl/forum/6-wie-is-wie/ @LeentjeKlik maar op die link en start daar maar een nieuw topic waarin je jezelf voorstelt. Dan komen de reactie"s vanzelf wel. Succes
 8. Bor

  Nieuw hier

  Hoi @Leentje Welkom. Ik denk dat de meesten hier dat wel herkennen hoor. Zal ik je even op weg helpen naar een eigen topic voor jezelf? Je zit nu op het draadje van @Sensitief Even een eigen voorsteldraadje aanmaken die je dan kan gebruiken voor jezelf als een soort dagboek en waar je aan jou gerichte reactie"s krijgt.
 9. Bor

  Vr 21 feb 2020

  Bij leven ben ik ook altijd al zoekende geweest, dat zal wel altijd zo blijven denk. Ook hierna. De altijd en eeuwig dwalende.
 10. Bor

  Vr 21 feb 2020

  Het wemelt hier de laatste tijd van de Jehova"s. Zonet belt er eentje bij me aan de deur, heb niet open gedaan en toen hij het erf afliep zag hij me zitten achter het glas en ik stak m"n hand op. Toedeledokie.. Nu denk ik dat is wel heel onbeschoft van mijn denk? Maar ik roep hem ook niet terug hoor, geen zin in.
 11. Bor

  Vr 21 feb 2020

  Up! Hier zitten we @Lika
 12. Ja hoor, je hebt gelijk. Shoot me. Ik was vergeten er een knipoogje bij te zetten @Jopie Weet zelf ook wel dat mijn doen en denken "anders" zijn. Die zijn op z"n Bors.
 13. Nu snap ik je. Thnx @Etty
 14. Een mooie oefening @Etty? Ik vind het in dit geval een harde en verdrietige les. Ik denk niet dat het gaat om het geld, of het materialisme maar om het emotionele ervan..een erfstuk per ongeluk weg sodemieteren..wat zowel @Rosee als ook haar moeder aangaat.. Het lijkt me een vreselijk rotgevoel als ik me indenk de trouwring van me oma per ongeluk weg te gooien? Ik zou het heit niet eens durven te vertellen denk ik.. @Rosee Die mannen helpen je toch vast wel? Het moet. Ze moeten je echt helpen.
 15. Zei ik toch..de onderdraad ..en als het spoeltje niet goed vast geklikt zit heb je (dus) ook geen goeie spanning. Dan helpt aan de knopjes draaien dus ook niet nee. Ik ging ervan uit je de machine goed had ingesteld. Maar onderdraad dus... Nog een boterham en thee voor mij!
 16. Ik zat jullie maar een beetje te plagen hoor.. Maar kijk, ik heb er nu dan nu wel 2 boterhammen en thee. Dankjewel Von!
 17. Probeer je nou die boterham en kop thee voor me neus weg te kapen @Yvonne? Gatver wat ben ik vervelend..ik ga wel even wat anders doen. Doeiiii ...laterrsss!
 18. @Penny Ik zou zeggen ja maar je hebt hem al op 7 zie ik..misschien 8 eens proberen? Nou @Lando je hoort het. Penny vind je een snoepje. Als dat geen binnenkomer is..
 19. Dan staat de spanning op de onderdraad te losjes. Even strakker spannen dus. Kwestie van een knopje aandraaien, zit op de voorkant van de masjien. Welkom @Lando
 20. De controle was goed, positief zelfs. Het gesprek ging minder. Heit weet z"n leeftijd niet eens meer, waar die woont was ook een moeilijke vraag. We lieten hem wel zelf nadenken en antwoorden maar ik moest steeds met een knikje de artsen bevestigen of het klopte wat hij zei en zo niet corrigeerde ik heit. Op het eind trok die z"n portemonnee om de artsen te betalen...hmpff. Ik kan er niet om lachen..
 21. Van harte gefeliciteerd Cleo
 22. Hoe weet je dat dat oplichterij is dan?
 23. Laatst zegtie tegen het meisje achter de balie van het ziekenhuis "Jij mag ook weleens een dokter zien je ziet er immers niet uit". Echt waar! ik schaamde me dood, wist niet hoe snel ik de rolstoel moest keren. Nu kan ik wel om lachen maar toen niet! Nou ja we zullen zien straks..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...