Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Bor

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  8118
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  38

Alles door Bor geplaatst

 1. Bor

  Maandag 21 oktober

  Ja die waren van glas met zo een aluminium puntje. Ik kon daar altijd heel goed schoolziek mee faken door even dat puntje te verhitten aan bijvoorbeeld een hete lampenpit. ( Niet te lang doen hoor want dan is de koorts overdreven hoog en niet geloofwaardig meer en moet je weer wachten tot de koorts daalt haha) Ja ik was ziek niet ..een thermometer liegt niet. Mem is er nooit achter gekomen en ik heb het haar nooit opgebiecht.
 2. Bor

  Maandag 21 oktober

  @Smaragd Weet je wat ik vaak doe? Dan app ik een boodschappenlijstje door. Hoe handig is dat, kom ie thuis van werk mét de boodschappen, ideaal hoor.
 3. Bor

  Maandag 21 oktober

  Kom wanneer je wilt @Smaragd, weet je wel he. Beterschap lieverd, bronchitis is erg rottig.
 4. Bor

  Maandag 21 oktober

  Ja dat zijn van die data...Sterkte vandaag @Ties
 5. Bor

  Maandag 21 oktober

  Ja sorry lieverds dat ik zo vaag doe maar ik kan het hier niet open neertikken. Dat is een nadeel van openbaar forum. Ik kan wel proberen het zoveel mogelijk bij mezelf te houden. Het betreft 2 van mijn (volwassen) kinderen en het is heel mooi en fijn dat ze de weg (terug) naar huis weten, en ze zich bij me thuis gesteund en geholpen weten maar de problemen zijn zo groot dat ik het niet kan handelen. Het is teveel en te groot voor mij, dusdanig dat het invloed heeft op mijn gezondheid. Ik grijp er ook van naar drank en sigaretten en dat vind ik niet schrikbarend maar eerder zelfs een wat logisch want ik heb het over échte grote problemen, "t is geen kattepis waar ik het nu over heb. Toch moet ik m"n deur wat dichter trekken en hun moeten professionele hulp zoeken want dit kan ik niet met ze oplossen. En dit alles vind ik heel moeilijk maar het is wel zo.
 6. Bor

  Zondag 20-10-2019

  Ah ik dacht al dat het aan mezelf lag.....maar het klinkt wel heel deftig; aangedekt.
 7. Bor

  Maandag 21 oktober

  Ja wat niet..."t is gewoon allemaal ruk.
 8. Bor

  Maandag 21 oktober

  Zo. Ook goedemorgen deze morgen.
 9. Bor

  Maandag 21 oktober

  Goddank is het maandag en is dit rotweekend voorbij en verder regent het pijpenstelen zo te horen want je ziet natuurlijk geen flikker met deze donkerte maar wat maakt het uit voor mij part vergaat de hele wereld, boeie.
 10. Bor

  KiloKiller

  @Yvonne Start 69, 8 Wens 65
 11. Bor

  Alles of niets

  Hier;
 12. Aha, ja, wat slim van je @Yvonne, thnx!
 13. Bor

  Zaterdag 19 oktober

  Ik kan me heel goed voorstellen dat dat wel een gevoel geeft van "zie je nou wel, zo gek was het niet dat ik opgebrand was" @bumperjim
 14. Bor

  Zaterdag 19 oktober

  Klopt. Het is wel goed om mij een beetje te pushen om het wel te gaan doen hoor want het ontbreekt mij nogal eens aan dicipline. Maar ik voelde vanaf zonet een buikpijn opkomen die meteen een hoop verklaard net zoals mijn onweerstaanbare trek in een vette hap. Nou ja dan train ik straks dat broodje frikandel speciaal er maar weer af, tis niet anders want ikheb het al bijna op. Ik wordt soms zo ontiegelijk moe van mezelf...
 15. Van wanneer is dit dan, gister? Ik kan geen data zien, alleen "geplaatst" en wanneer geregistreerd en laatst gezien staat helemaal niks. Ik zou willen dat dat eens opgelost wordt want ik vind dat weleens vervelend hoor. Vinden jullie dat niet vervelend? Ja idd. Hij volgt dit draadje wel zie ik dus @Bas als je leest, kom maar hier joh. Je hoeft het niet alleen te doen, zelf wel maar niet alleen.
 16. Bor

  Zaterdag 19 oktober

  Aargh...wat ben jij wreed zeg!
 17. Ja maar @bolletje en @Lonster hij zegt toch al bezig te zijn met het zoeken naar een vaste baan? Dat vind ik al heel wat als je alles zo moeizaam ervaart en angstig en onzeker bent. Een vaste baan zou heel goed de cirkel van eenzaamheid en blowen kunnen doorbreken waardoor je minder angstig wordt en het zelfvertrouwen gaat groeien. Welkom @Bas
 18. Bor

  Zaterdag 19 oktober

  Goedemorgen.. Ik kan maar moeilijk op gang komen de laatste tijd, of nou ja...sommigen noemen het ook wel gewoon lui.
 19. Bor

  Vrijdag 18 oktober

  Dat lijkt me helemaal vreselijk om je ouder zo te zien...
 20. Bor

  Vrijdag 18 oktober

  Wat ik dan wel weer grappig vind is dat als ik tegen z"n zus van 4 uitleg dat hij gewoon een vervelende dag heeft omdat ze zich afvraagt waarom hij zo doet. Zegt ze Dan heeft hij hele dagen en weekenden zijn dag niet.
 21. Bor

  Vrijdag 18 oktober

  Kinderen kunnen lastig en moeilijk zijn maar kleinkinderen ook hoor. Ben gevraagd even op te passen, prima leek me wel leuk maar die kleine van 2 met z"n beperkingen is stierlijk vervelend. Heb al 3 houten blokken tegen me harsers gehad omdat meneer z"n zin niet krijgt. En hij is nog geen eens 10 minuten binnen. Gooien met alles, spelen met wat geen speelgoed is en zo..
 22. Bor

  Vrijdag 18 oktober

  Is je dochter bij je? Las laatst je draadje op Wie is Wie, ook ik heb mijn mijn beide dochters terug in huis opgevangen wegens moeilijkheden in hun prive omstandigheden, mijn jongste dochter recent nog bij me ingewoond. Voor mij had dat invloed op mijn verslavings/ drinkgedrag. Bij jou ook? Over AD lees ik net. Maar dat moet je wel heeeeeel langzaam afbouwen hoor, niet te snel doen.
 23. Bor

  Vrijdag 18 oktober

  Ik denk dat dat niet voor heel lang leuk is hoor @Manou
 24. Nee, niemand? Nou dan plaats ik ons Nederlands volkslied zelf wel;
 25. Bor

  Vrijdag 18 oktober

  Morninkjes.. Dagpact; Ijsvogel Manou Good old Grumpie Ties Rapilos Bor * Note to myself; Inclusief roken.*
×
×
 • Nieuwe aanmaken...