Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Bor

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  9726
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  45

Alles door Bor geplaatst

 1. Bor

  Zaterdag 4 april

  Goedemorgen Fijne dag allemaal.
 2. Well the comedown here was easy Like the arrival of a new day But a dream like this gets wasted Without you Under the pressure Is where we are Under the pressure Yeah it's we are babe Holding over Like an illusion When it all breaks down and we're runaways Standing in the wake of our pain And we stare straight into nothing But we're covered all the same You were raised on a promise To find out over time Better come around to the new way Or watch as it all breaks down here Under the pressure River break down here Stolen away up top I will come down the river Staying alone When you come here when we're wasted Lying in a ditch Pissing in the wind Lying on my back Loosening my grip Wading in the water Just trying not to crack Under the pressure Yeah, it's where we are, babe Under the pressure, woo!
 3. Bor

  Donderdag 2 april 2020

  Een nacht vol met; Misschien had ik beter wel..en met...Misschien had ik beter niet..en met...Wat als ik zus..en met...Wat als ik zo. Dan had misschien, heel misschien.... Nu is het licht geworden en nu denk ik; Jo! stop. Goedemorgen
 4. Bor

  Voorstellen

  Voor jou Wannie. "Nog eentje dan" Hou je vast, komtie; Dag lieve Henkie, bedankt.
 5. Bor

  Wo 1 april 2020

  Lieve @Diesel Draakje, we konden hem niet helpen. Jij niet en ik ook niet. Maar Wannie was wel erg blij met ons dat we er waren, ondanks hoe of wat...dat weet ik heel zeker want dat heeft hij mij (meermaals) gezegd, laat dat een troost zijn.
 6. Bor

  Voorstellen

  Rust zacht in vrede
 7. Bor

  Wo 1 april 2020

  Morninkjes..
 8. Bor

  Dinsdag 31 maart 2020

  Ik dacht dat je het nooit zou snappen maar goed zo. Goed gedaan!
 9. Bor

  Dinsdag 31 maart 2020

  Ook mijn schuld?
 10. Bor

  Dinsdag 31 maart 2020

  Kan me niks schelen, Lonster.
 11. Bor

  Dinsdag 31 maart 2020

  Hoe een ander reageert kan ik niet helpen, ik ben blijkbaar niet zo snel panisch hierover.
 12. Bor

  Dinsdag 31 maart 2020

  Ik durf bijna niets meer te zeggen hierover hier Koh.. Er wordt hier gereageerd alsof ik (en ook husband) mensen bewust in gevaar en misschien wel dood maak of zo. En ik dus wel vreselijk ziek en besmettelijk zal zijn. (terwijl ik het zelf zoals ik vanmorgen al begon, beschouw als een griepje, vanmorgen 37, 7, vanmiddag 37, 5 dus alleen wat verhoging) Zulke beschuldigingen heb ik nog nooit eerder voor geschoteld gekregen. Aanvulling, nu in de avond is het weer 37, 7. Dus ik weet echt niet waar dit hier allemaal over gaat maar ik tot nu toe nog steeds de 38 niet eens aangetikt en hoef dus niet thuis eens te blijven al heb ik dat vandaag wel gedaan, uit voorzorg. Husband niet maar dat hoeft ook niet. Voor het weekend ben ik ook thuis gebleven omdat ik hoestte en snotterig was en dat is nu weg..Wordt er over mij en husband gezegd we de regels niet naleven maar volgens mij kennen ze die zelf niet eens wie dat het dat hardst roept.
 13. Bor

  Dinsdag 31 maart 2020

  Nou dan aan jou de eer om te zeggen Dat is Bor haar schuld. Nee jongens kom op, ik heb hem niet gesproken vanmorgen vroeg. Hij wist niet dat ik ziek was, ikzelf ook niet, ik sliep nog. Hij was al op z"n werk toen ik hem belde om te zeggen dat ik dacht dat ik koorts had/ heb.
 14. Bor

  Dinsdag 31 maart 2020

  Ach kind, ga even buiten spelen of zo.
 15. Bor

  Dinsdag 31 maart 2020

  Ik heb het alleen even over die kranen gehad he, die 2 kranen waar husband bij nodig is vandaag..niet over het algehele bouwproject daar. Daar ga ik trouwens ook niet over dus ik hoef er ook niet in over discussie. Dat husband naar z"n werk is gegaan vanochtend, ja..die man wist toen nog niet dat ik ziek was. Ikzelf ook niet. Hij is zelf niet ziek, dus dan moet die terwijl die niet ziek is maar opstappen en het de anderen maar uit laten zoeken vandaag want z"n vrouw thuis blijkt koorts te hebben? Sterker nog hij belde me net dat ze moeten overwerken vandaag...ook de bouw krijgt een dreun van dit corona gebeuren hoor. Net zo goed.
 16. Bor

  Dinsdag 31 maart 2020

  Neen. Een wolf. Vertel jij eerst maar eens wie of wat jij bent voordat je mij gaat vertellen wie of wat ik ben.
 17. Bor

  Dinsdag 31 maart 2020

  En dan ook nog liegen maar erom lachen vind ik al helemaal..! Ik hoop niet dat hij die agent heeft staan uitlachen want dan krijgt hij er van mij ook nog even langs als ik daarachter kom..
 18. Bor

  Dinsdag 31 maart 2020

  Ik ga er wel voor zorgen dat die boete op tijd wordt betaald als hem dat niet lukt, maar als het zelf op tijd kan betalen niet natuurlijk. Maar hij kan me terug afbetalen, dat is zijn verdiende straf dus dat laat ik ook zo.
 19. Bor

  Dinsdag 31 maart 2020

  Belt me jongste zoon me op of ik even 140 wil betalen. Ik vraag waarvoor. Hij lachend Ooh ik heb een boete. Wat heb je dan nu weer uitgespookt wat niet mag? Vissen zonder vispas. Ik zeg ze kunnen je beter even opsluiten je weet ook wel dat dat niet mag. Zegtie ineens Nu moet ik neerleggen hoor want hij mag niet doorhebben dat ik gelogen heb en die blauwe pet komt teruglopen. Wat heb je gelogen dan? Dat ik er wel een vispas heb maar die heb ik natuurlijk niet. Oooh nou jong als die politie terug komt lopen nu..succes met jezelf eruit lullen dan. Hij (wederom lachend) Dank je! Zucht.. Geen land mee te bezeilen dat jong!
 20. Bor

  Dinsdag 31 maart 2020

  Weet ik veel? Geld?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...