Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Bor

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  6979
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  29

Alles door Bor geplaatst

 1. Bor

  Dinsdag 16 juli 2019

  Heb ik zelf trouwens ook. Ik kan wat beter tegen het ene biermerk dan het andere. Ja, het moet toch een beetje alc gerelateerd blijven hier he, maar tis wel waar. *oh zo laat al, moet naar de keuken... strx zijn ze terug van zwemles. en is er niks te eten, dat kan natuurlijk niet*
 2. Bor

  Dinsdag 16 juli 2019

  Nou toedeledoki met die dierenarts, ik zou gewoon allemaal verschillende zakken voer proberen en kijken hoe hij reageert. Die van mij reageert ook verschillend op andere merken voer.
 3. Bor

  Dinsdag 16 juli 2019

  Echt niet? En als je nou rechts boven opdat belletje klikt dan?
 4. Bor

  Dinsdag 16 juli 2019

  Dus ze mocht niet eens even uit de buggy om te spelen in dat speelhoekje.. "Nee, we gaan niet uit de buggy, omdat oma dat zegt, punt". Streng hoor. Ikzelf zit dan weer net een leeftijdscategorie hoger hier. Kleindochter (4) en moeder hebben hier geluncht en gaan straks zwemles. Ze, kleindochter, wil vanavond ook mee eten maar dan moet het wel patat zijn. Nou ik zeg Nee, vanavond eten we groenten en zo. Welke groente ik ook opsomde was de reactie niet erg enthousiast. Ach ja..beetje appelmoes erover doet vaak wonderen bij kinderen. Ik ben een wat milder dan @spirit he,.... zeg maar ja.
 5. Bor

  Dinsdag 16 juli 2019

  Hebben jullie ook zo"n "stay up to date" berichtje? Wat houdt dat in, krijg ik dan bericht op me lappie of mobiel terwijl ik hier niet ben ingelogd of zo? Wie weet dat?
 6. Bor

  Dinsdag 16 juli 2019

  Maar goed. Hoe gaat het hier? Even lezen....
 7. Bor

  Dinsdag 16 juli 2019

  Hoi ik ben er. Wel onder invloed van enige medicatie maar ik kan die constante pijn moeilijk verdragen, het maakt me pissed off ook. Daarmee heb ik al meteen 2 triggers te pakken; Pijn en Angry. En omgaan met medicatie is voor mij ook alweer zoiets...
 8. Oh ja. Gebakken aard partjes met spek en ui. Spercieboontjes en cordon bleu.
 9. Ja. Maar dat komt omdat ze schrijven met een slokje op. Dat zie je zo, ons kent ons. Welkom Maverick
 10. Nou ja, niet echt een leuk onderwerp. Ff wat anders.. Wat gaan we eten?
 11. Dat gezegd hebbende, ik heb pas sinds 5 jaar weer m'n eerste menstruatie gehad. (omdat ik het spiraal moest laten verwijderen na 5 jaar, omdat die dan uitgewerkt is) Inclusief terugval in drank En ik kom net van de dokter en ik heb koorts omdat ik weer een beginnende borstontsteking heb. Alles begint dus idd dus weer van voor af aan. Het enige verschil is dat het nu m'n andere borst betreft. Voor het eerst. Voor de meeste anti biotica ben ik al resistent geworden dus ik laat het erop aan komen. Laat het maar doorbreken dan. Maar ik moet wel naar het kankercentrum van het ziekenhuis van dokter. Ff tsjek up want m'n moeder is overleden aan de gevolgen van borstkanker. Drankmisbruik staat hier dus niet los van, drankmisbruik verhoogd de kans op borstkanker ook. Dus het kan van me terugval komen dat m'n andere tietje nu ook begint te rotzooien. Tot zover medisch centrum West. @Sober
 12. @IJsvogelIk heb erg ook last van hormonale toestanden. Ik hen PMS. Nu weet ik niet hoe oud je bent en wat je er precies ermee bedoeld maar mij heeft een hormoonspiraal erg geholpen om emotioneel stabieler te zijn.
 13. Jullie moeten mij niet zo aan het lachen maken want nu vraagt m'n dochter wat er zo grappig is want ze wil ook mee lachen. Oh nee, niks joh.
 14. Daar focus ik me niet zo op Gezond. Ik voel natuurlijk wel wat ik voel maar so be it. Gaat wel weer over. Alleen heb ik koorts en dat vind dokter minder waarom weet ik niet en heb ik ook niet gevraagd want ik wil geen angst.
 15. Ja maar als je de sleutels eruit de auto haalt kan er toch weinig gebeuren Jopie? Verder wil dokter me even zien, dus ik mag straks heen. Tsjek up. Komt omdat ik koorts heb.
 16. Het is 12 uur en ik ben 4 dagen droog en ga door naar 5. Ik pas me hier aan aan jullie telling anders voelt het voor mij niet eerlijk, een wat als sjoemelen. Dus hier is het dag 3. Ik heb straks een telefonisch consult met mijn huisarts en als hij vraagt hoe lang ik niet gedronken heb, zeg ik toch 4 dagen want dat is ook zo in werkelijkheid en ik wil niet dat dat enkele consequentie"s kan hebben voor mijn gezondheid wat niet zou kloppen met de werkelijkheid. Bedoel; ik ben nog steeds afkicken en als hij niet weet hoe lang kan hij mijn eventuele klachten ook niet juist inschatten.
 17. Ik struikelde toen mijn linkerhand wat anders moest doen dan mijn rechterhand. Nou hou dan maar op he.
 18. Mwah het valt me tegen @bumperjim. Ik denk dat ik het mooier had gevonden als de andere muzikanten geen kracht bij gezet hadden. Heb je het weleens geprobeerd @bolletje? Ik wel maar ik kan het voor geen meter!
 19. Kijk @Asterix, zo kan het ook!
 20. Knak is hét bewijs dat liefde van de man dus echt door de maag gaat. Wow @Asterix, ik ben wel benieuwd wat voor geluid daar uit komt!
 21. Ja maar @knakker daarvoor bestaan er kringloopwinkels en weggeefhoekjes enzo.. Moet ineens denken aan hier laatst, mijn jongste was de weekend thuis en scheert zich intussen (16, jaja) en dan gaf m"n man hem after shave en parfumflesje, mochtie houden. Zegt zoonlief maar dat had ik je gegeven voor je verjaardag toen! (ik kwam niet meer bij, zo grappig)
 22. een tv een computer een dvd met een wat afleveringen van "Help mijn man is klusser" (hint, hint) een autoradio
 23. Wat dan, istie stout geweest?
 24. Weet je wat het is Von? Het was precies 5 voor 12 toen ik zei dat ik maar moest stoppen en heb toen nog heel snel m"n laatste slokken naar binnen gedrukt en toen was het precies 12 uur. Voor mij is dat tijdstip van 5 voor 12 tot 12 uur beetje symbolisch ook, het kwam toevallig zo uit maar toch. Het wás ook echt 5 voor 12. En ik roep altijd tegen iedereen stoppen kan altijd, op elk moment van de dag maar als ik dan hoor dat die dag dat je stopt, of 12 uur in dit geval, niet echt mee tellen dan was het eerste wat ik dacht "dan had ik net zo goed die dag door kunnen drinken".
×
×
 • Nieuwe aanmaken...