Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Sonnetje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  481
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Sonnetje

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

773 profielweergaven
 1. Goedemiddag, nog allemaal de beste wensen voor 2020!! Ik ben de kerst en het nieuwjaar niet helemaal doorgekomen zoals ik had gewild. Het sociale drinken lukt gewoon niet. Ik vind het zo moeilijk om dat te accepteren Nu weer last van schuld en schaamte (vooral met oud&nieuw nogal laten gaan). Vrijdag voor het laatst gedronken, nu weer in gareel. Brijder morgen bellen voor afspraak, werk en school beginnen weer. Dat is goed; structuur!!
 2. Sonnetje

  Voorstellen Sonnetje

  Hier ben ik lang zelf niet geweest. Maar het gaat nog steeds niet zoals ik wil. Blijf toch een beetje hangen in dat ‘sociale drinken’ wat dan weer helemaal mis gaat. De afgelopen dagen, te vaak, teveel... schaamte, schuld pffff zo klaar mee! Voornemen voor 2020. Minderen, liefst stoppen. Dan rook ik ook niet en dat is ook goed. Deze week nieuwe afspraak bij Brijder maken, had ik ook een beetje versloft. Meer bewegen en gezonder leven. Ben het afgelopen half jaar al 9 kilo afgevallen, daar mag nog wel wat bij ;)!!
 3. Dagpact; Myle Yana Rapilos Bor Spirit Sonnetje
 4. Sonnetje

  Harald

  Sorry dat ik even ‘inbreek’... er staat een goede docu over ECT op Videoland; Hoofdzaken: Schoktherapie. Wellicht de moeite om een keer te kijken. Aan de andere kant, bij stevig drinken werkt AD ook niet zoals het moet. Succes!!
 5. Helaas heel erg bekend mee... ben 2 x opgenomen in het zh dit jaar omdat ik benzo’s en alc had gecombineerd Nu kreeg ik lorazepam mee omdat ze bang waren dat ik anders weer ging drinken (dat had ik ook zeker gedaan). Medicatie werd nu geteld en man op de hoogte gesteld van hoeveel ik meekreeg. Ik heb het ook maar 1 dag nodig gehad en de rest weer terug.
 6. Goedemiddag, Na een slecht weekend (onwijze terugval, 4 liter wijn in 3 dagen) had ik van mijn behandelaar en de arts maandag wat lorazepam gekregen tegen de afkick verschijnselen. Dacht dat ik gek werd van de onrust. Gelukkig deze keer gelijk aan de bel getrokken en ipv nieuwe drank gelijk naar Brijder. Zo fijn dat ik ook gelijk mocht komen! Ik had voor 4 dagen medicatie meegekregen maar ik heb het gelukkig alleen maandag nodig gehad. Nu gaat het wel weer, nog wel erg duf van de lorazepam. Om maar aan te geven wat voor troep dat ook is pfff.... Nu weer verder, voel me een stomme sukkel dat het na zo lang goed ineens zo fout ging. Maar ik weet waarom (teveel hooi op mijn vork) en ga weer verder! Leer moment zullen we maar zeggen.
 7. Sonnetje

  Dinsdag 5 november

  Een betere goedemorgen als gisteren voor mij, gelukkig!! dagpact Ties Sonnetje
 8. @Smaragd wat knap dat je de rest weg hebt gegooid en jezelf gelukkig niks aangedaan hebt. EMDR is voor te heftig, ik klap dan in elkaar en ga aan de drank. Daarom heb ik nu schematherapie. Dat is wel anders maar minder heftig. Heel veel sterkte
 9. Dankjewel, ik heb het heel snel op kunnen pakken weer. De lijnen waren nu zo kort dat ik gelijk langs kon komen voor de dokter en de medicatie
 10. Ik dacht, ik laat weer eens wat horen van me... Het gaat hier niet zo lekker. Hele tijd droog gestaan maar toch weer drinken in het weekend maar dit weeken een grote terugval gehad. Kon gelukkig bij mijn behandelaar en een arts gelijk spreken. Paar pillen lorazepam voor de ontwenning want die was natuurlijk niet te doen!! Niet tof, meer we gaan weer door.
 11. Goedemorgen Even niet geweest maar alles gaat z’n gangetje. Opletten blijft belangrijk!! Vandaag maar weer eens hier op het Dagpact Yvonne Sonnetje
 12. Sonnetje

  Dinsdag 4 juni

  Goedemorgen DAGPACT: Yvonne Kohtje Sonnetje
 13. Sonnetje

  Dinsdag 28 mei 2019

  Goedemorgen! Na mooiere dagen hier weer regen. Van het weekend schijnt het weer op te knappen! Ik moet zo met de auto naar werk, adem in, adem uit... ik zie het wel. Allemaal succes in het verkeer!! Dagpact Sonnetje
 14. Sonnetje

  Zondag 26 mei 2019

  Ik doe met je mee vandaag! Dagpact Sober Sonnetje
 15. Goedemorgen Dagpact Sonnetje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...