Spring naar bijdragen

Timberland

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    292
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Statusreacties geplaatst door Timberland

  1. Hoi Timberland,

    ik las zojuist je blogs uit 2016. Ik ben vrij nieuw hier, al heel lang niet meer ingelogd. Hoe gaat het nu met het wel/niet gokken? Ik ben benieuwd.

    1. Timberland

      Timberland

      Hi Sandra,

      Attent dat je het vraagt en fijn om te horen dat je gedeeltes hebt gelezen. Heb je er wat aan en brengt en goede en minder inzichten? 

      Inderdaad 2016 is al een lange tijd geleden en het is inmiddels al 18 jaren geleden dat ik voor het eerst doorhad dat het wel eens problematisch kon worden. Momenteel zit ik heerlijk rustig vaarwater en loopt alles fijn en kan ik me niet voorstellen dat me zo in de ellende heb gewerkt al die jaren. Mentaal zit ik in een ‘juiste’ mindset en weinig om me heen brengt met van m’n stuk. 
      Inmiddels ook weer tijd voor een leuke relatie, eigen onderneming en echt genieten. Al ben ik nog steeds bewust van de risico’s en dat zomaar alles weer kan veranderen. Ondanks dat ik in NL al lange tijd niet gok neem ik 2x per jaar de risicovolle beslissing om in het buitenland te gokken en even af schakelen. Risicovol, maar dat is de situatie en hou het in de gaten. 

      Kortom, ben niet volledig gokvrij al ben ik wel in een heerlijke mindset voor lange tijd.

      TB

       

×
×
  • Nieuwe aanmaken...