Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Pinkman

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1070
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over Pinkman

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1062 profielweergaven
 1. Pinkman

  End of the line.

  Een ban op gebruikersnaam dan toch zeker
 2. Renaldo heel veel sterkte met verlies van moeder.
 3. Hier Chinees op. Eindelijk valt hier in zo Ned een beetje sneeuw. De kinderen zijn nu lekker buiten aan het genieten van de sneeuw.
 4. Maar ergens krijg ik het gevoel dat jouw boodschap niet duidelijk over komt bij de ander. Dat bedoel ik te zeggen.
 5. Ik zie je verdriet Smaragd. Zo lang lief en leed gedeeld en dan zo'n abrubt einde wat je eigenlijk niet voor mogelijk kan houden. Wel heel erg sterk dat je weer terug wil naar de 0. Je was ook zo lekker op weg de laatste maanden.
 6. Ti pas je op met die bezoekjes van koorleden. Vorige keer schreef je ook al iets over een bezoek waar wijn een rol in speelde dacht ik.
 7. Dit is ook een mooie docu.
 8. Ik weet niet of het wel of niet helpend is, maar elke terugval heeft naar mijn idee een negatief gevolg voor je zelfvertrouwen. Je kan deze negatieve ervaring ombuigen door na te gaan waarom je voor de bijl bent gegaan en hoe je dit een volgende keer kan voorkomen.
 9. Volgens mij heb jij ook droge perioden. Ik doel meer op de alcoholisten die bij Paul Jambers in het programma aanbod kwamen.
 10. Wat is de leeftijd dan wel. Ik had graag in mijn schooltijd iemand van ons voor me gehad om voorlichting te krijgen over een alcoholverslaving. Daar had ik wat aan gehad, want mijn beeld van een verslaafde was iemand die van 's morgen tot dat die niet meer kon door ging met drinken.
 11. Maar wanneer jongeren massaal buitenshuis in een schuur/zuipkeet gaan chillen is er geen probleem want wat niet weet wat niet deert? Dan zeg ik liever zoals in het artikel staat jongeren thuis een drankje nemen en er mee leren omgaan. Dat valt bijna niet te doen wanneer je het thuis verbied. Ik denk dat een heel stuk voorlichting over dank en drugs gegeven hoort te worden door de ouders, maar dat valt in de praktijk vies tegen. Daarvoor in de plaats word de verantwoordelijkheid voor voorlichting neer gelegd bij school en overheid. Net of dat wanneer je op je 21e je eerste drankje pak
 12. Pinkman

  Even voorstellen

  Goed dat je de draad weer hebt opgepakt. Sowieso de moeilijkheden die je ervaart aanpakken waar dat nu kan maar dat doe je al. Verder zou ik een gesprek aan gaan met H&R en aangeven dat het werk een negatieve uitwerking heeft op jou. En die tips hoe te dealen met alcohol, die heb je al zo vaak voorbij zien komen. Verder kan een 0 lijn met verlengen van dag tot dag helpend en rustgevend zijn. Wat te doen bij trek?
 13. Pinkman

  Woensdag 13 januari

  Hier allemaal kliekjes uit de vriezer opgewarmd. Nu dus weer ruimte om nieuwe voorraden aan te leggen voor wanneer de straten straks weer onbegaanbaar zijn vanwege meters sneeuw.
 14. Het geld wat ik niet meer uitgeef aan drank kan nu uitgegeven worden aan andere vrijetijdsbestedingen.
 15. Pinkman

  End of the line.

  Dat met die relaties zou ik even op een laag pitje zetten wanneer ik jou was. Ik snap je wel hoor, daar niet van. Maar ik denk dat wanneer er nu niets veranderd de geschiedenis zich gaat herhalen. Dat wil jij duidelijk ook niet meer/weer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...