Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Pinkman

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1429
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over Pinkman

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Goed voor jezelf zorgen en dat mag best iets extra's zijn. Je wilt niet weten hoe hard alcohol calorieën gaan.
 2. @Lieke7777 gefeliciteerd met je nieuwe high score.
 3. Hier moet je doorheen. Afleiding zoeken, heel veel afleiding. Hoe gaat het nu met mediteren?
 4. Lekker bezig @Johan54@Artemis!
 5. Dat klinkt als een leuke eerste date @Tatum. Iemand die bewust met zijn gezondheid bezig is kan sowieso een positieve invloed op jou hebben. Net als dat jij voor jezelf kiest om niet te drinken.
 6. @Musashi een partner die je afwijst op je alcohol verleden zou het ook niet meer waard zijn om daarin te investeren. Ik ben ook zeker niet opzoek naar een andere relatie. Wel denk ik na over wat ik van een relatie verwacht. Niet ergens ingroeien en jezelf kwijt raken zoals nu gebeurd is. Je maakt elkaar hierin alleen maar ongelukkig. @bumperjim een aantal jaren terug ben ik een aantal weken gestopt geweest om te ervaren hoe dat was. Een soort korte termijn experiment. Nu ben ik een dik jaar gestopt met de juiste begeleiding en motivatie en wil niet meer terug naar mezelf en anderen
 7. Tikkende tijdbom op de manier dat je in een andere relatie ook weer terug kan vallen. Dat is denk ik toch dat die ander tegen kan houden om toch voor jou te gaan. Te veel ballast.
 8. Daar ben ik deels wel mee eens. Maar als ex alcohol verslaafde blijf je toch een tikkende tijdbom. Dat zie ik tenminste wel bij mezelf naar hoe ik nu ontzettend hard mijn leven aan het inrichten ben om mezelf comfortabel te kunnen voelen.
 9. En wanneer je als man zijnde een succesvolle behandeling tegen alcoholisme achter de rug hebt. Zijn dan los van wie je bent als persoon je verleden bepalend voor diegene met wie je date?
 10. En door te kiezen krijg je een ander (echter) leven terug.
 11. Of dat je voorgesteld wordt aan de familie en kennissenkring van je nieuwe partner en het op gaat vallen dat je nooit drinkt. Volgens mij moet je hier dan heel duidelijk en open in zijn maar voor nu moet ik er even niet aan denken.
 12. Dank jullie wel. Dit besluit hadden we in februari al genomen, maar een andere plek om te wonen is ook niet 123 geregeld en zo samen nog levert dat best veel spanning op.
 13. Hier hebben we een punt achter de relatie van heel erg lang gezet. Waren toch al moeilijke jaren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...