Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

GewoonDoen

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2185
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Over GewoonDoen

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Ik zit nog veels teveel met mezelf in de knoop. Kan weer helemaal niet lopen. Lig weer op bed. Sta stijf van de spanning. Corona gaat overigens volledig aan me voorbij. Ik leef in een hele andere wereld.
 2. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Je ego de baas? Ik en mijn stemmetjes...gewoondoen wat ik wil doen, maar goh wat kun je toch vastzitten, wat een gevecht met mezelf. Ik wil weer lachen, echt dubbel liggen van het lachen, me nuttig voelen. Van de praktijk ondertsteuner de opdracht om het boek Houd me vast te lezen en er met man aan te werken, herkenning, maar zelfs daar zie ik enorm tegen op om aan te werken, totaal geen zin meer in. Zo moe van alles, van mezelf. En hup actie! Springen
 3. Achjee gecondoleerd. Heel veel sterkte @nancy
 4. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Ondertussen zit ik al 3 maanden thuis. Grrrr. Ook hier komen de muren op me af. (Nog steeds in de slachtoffer modus) Dusssss ik ga een maand elke dag Jillian Michaels opzetten. Bootcamps enzo. Ik ben behoorlijk aan het dicht slippen. Van een beetje springen en wandelen val ik niet af. Niet met wat ik erbij aan suiker naar binnen werk . Actie!
 5. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Springen knutselen wandelen met hond en puzzelen. Oudste dochter net op tijd terug uit buitenland. Vertoeft voorlopig hier in huis. Schoonmoeder net op tijd naar de crisis opname verhuisd. Beide dochters werken bij de supermarkt. Manlief houdt het nieuws wereldwijd in de gaten, vreselijke beelden en verhalen. En ook ik woon ergens rondom Uden. En jeetjemina wat is het nog druk op straat.
 6. https://stichtingaromatherapie.nl/aromatherapie/leem/groene-leem-klei/
 7. Ja... ik gebruik dat zelf voor lymfoedeem aan mijn voeten. De tape "tilt" je huid een beetje op. https://www.fysiotape.nl/medical-taping/hooikoorts
 8. Hier de tips geven....ik heb er thuis ook eentje zitten met hooikoorts en ik zelf kan ook wel wat tape gebruiken.
 9. Goedemorgen. Heerlijk dat zonnetje. De koolmeesjes zijn alweer flink aan het haren verzamelen en in hun hokje aan het timmeren. Sterkte Allen. Maak er een mooie dag van.
 10. Bij hooikoorts schijnt intapen met Cure Tape te helpen @bumperjim.
 11. Ja, ben er nog steeds blij mee dat die gewoonte eruit is. Nog een maandje, dan is het alweer twee jaar. Wow, wat vliegt de tijd.
 12. GewoonDoen

  KiloKiller

  Ik ben de komende weken afwezig. Schoonmoeder gedoe.
 13. GewoonDoen

  Maandag 9 maart

  Maar dat zeg ik dus ook met die spiegel voorhouden. Ik lees meerdere hier zo. Ik "lees" idd mijn man ook zo. Het "probleem" ligt ook bij mijzelf. Dat weet ik.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...