Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

GewoonDoen

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1257
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over GewoonDoen

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Even de datum opschrijven, want af en toe vergeet ik die echt wel. Goedemorgen.
 2. GewoonDoen

  Dagboek Bilo

  Niet proberen, maar gewoon doen!
 3. GewoonDoen

  Gaan we weer

  Waarom drink je 1 keer in de week?
 4. GewoonDoen

  Nieuw hier

  Zit je nu ook aan het bier? Wat dacht je van nu een kop thee zetten? Een eerste stap zetten.
 5. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Ik lig nu snachts wakker van, hey dat is een goed idee.. (beter dan al die andere ellende) ..in mijn hoofd is het al af. En begin ik eenmaal in real live dan komt het toch niet helemaal overeen. Oefenen, dan word het vast wel wat.
 6. Je staat op zonder kater. Dat scheelt enorm. Van je afschrijven waarmee je zit. Scheelt enorm in "malen". Of praten helpt ook.
 7. Zeker een goede tip. Ik gebruik geen waspoeder voor mijn was en vloeibaar op de grond doen mwah geen goed idee...haha Goedemorgen
 8. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Ja, water. Die ga ik er hier ook weer invoeren.ik hou vreselijk veel vocht vast. (Nou ja vreselijk...ik heb dikke voeten en enkels) Ik heb periodes dat ik halve citroenen drink met water, of begin met koffie, maar met die periodes met citroenen (en water en natriumbicarbonaat) voel ik mij veel fitter dan die periodes met koffie. Dus een koffie pauze inlassen en weer over op thee en water smorgens. Koffie met mate. Moet te doen zijn, het is me ook gelukt met alcohol. Gewoon de eerste niet nemen. Maar de eerste zit er al in....en ik heb nog in huis, (jeetje wat een herkenning). (Ik herken het ook uit eerdere gesprekken van mijn eerste alcoholvrije maanden toen wilde ik dat ook doen). Maar goed, terug naar mijn 13e, toen vond ik koffie ook niet lekker. De basis
 9. GewoonDoen

  Nieuw hier

  Welkom en succes! Water is een top product, voor beide verslavingen.
 10. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Stempelen, kaarten, doosjes enz maken. Stampin up of de goedkopere versie ali en action Wat moet je ermee? Das een goeie vraag , maar het is lekker rustgevend. En je bent zo weer een uur of wat verder.
 11. Goedemorgen Lars
 12. GewoonDoen

  klaar ermee

  Welkom trouwens
 13. GewoonDoen

  klaar ermee

  Ik slaap beter, minder ellende in mijn hoofd, rustiger denk ik eerder. Word nog steeds wakker snachts om te plassen , maar slaap zo weer in, ik hoef niet meer te zoeken in mijn hoofd naar wat ik gedaan heb, hoe ik me heb gedragen, wat ik gezegd heb, schaamte en gedachtes van wat doe ik hier nog. Ik heb inmiddels een probleem minder.
 14. GewoonDoen

  Stoppen

×
×
 • Nieuwe aanmaken...