Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

GewoonDoen

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2.715
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

GewoonDoen's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Ja een stok achter de deur. Net zoals het forum, dat je een duwtje krijgt in de goede richting.. Heb je dat niet, dan moet je het zelf doen. Complimenten geven etc
 2. @Bor Zo herkenbaar! Ja het liefst elke dag die duwtjes. En de enige die je dat kan geven ben jezelf! Je kunt het! Gewoon doen (Ja, ik lees zo af en toe hier mee)
 3. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Ik schiet nog steeds onbewust in slachtoffer of kindrol. Angst, of ik iets tekort ga komen. Een toetje claimen. (Sick) zo ben ik niet...ja vroeger, voor mezelf opkomen, want anders pakt iemand anders het en ik heb er ook recht op. Mijn geld beschermen, heb ik gekregen, is van mij.... Ik maakte er ook altijd een wedstrijd van om te drinken (onbewust). Hadden we 1 fles, dan zorgde ik ervoor dat ik het meeste kreeg. Vroeger deed ik dat met met snoep kopen, een fles wijn kopen, ik moest dat verstoppen, anders werd dat opgegeten of de fles gejat. En geld wat ik kreeg of verdient had moest ik inleveren. Het zijn oude patronen die weer naar boven komen, ik zie ze. Ik zie mezelf ook weer verschuilen achter de camera. Ik zie mensen genieten en ik maak er een foto van en ik heb weer zo'n moment van en IK dan. De ander die in de picture staat en in haar element is. Ik sta weer aan de zijlijn. Er bij willen horen, gezien willen worden, maar zie ik mezelf wel? Ik ben nog steeds mijn moeders leven aan het "naspelen". (Mijn moeder is aan het hamsteren, letterlijk eten aan het bewaren in haar mond, zal ze vroeger ws ook hebben gemoeten) En weer genoeg....terug naar het NU. Er komt nog meer naar boven nu,.... Stop hou op! Oh dat filmpje van stop it!
 4. GewoonDoen

  Jaarpact

  Ik ben op zoek naar iets Alcohol is niet de oplossing... Mijn ego zegt echt iets anders Maar kan je me er weer opzetten a.u.b. @Bob 16-04-2018
 5. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Doen ja......alleen ik heb een oordeel of een verwachting van mijzelf waar ik vanaf moet. Stampin up kaartjes, pinterest....duur spul maar hé, ik drink niet.... Action of Ali express spullen kopen is goedkoper, maar kwalitatief een stuk minder. En dan vouwen, stempelen, plakken en experimenteren maar.
 6. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Kaarten maken Ik heb gisteren een coaching gehad. Neurografisch schilderen/tekenen Connecting the dots,(gedachte die vannacht bij mij boven kwam) verbinding zoeken, chaos in mijn hoofd opruimen, de kruispunten afronden, schrijven....ja ik denk dat ik hier wel iets mee kan. De verbinding die ik zoek, zoek ik nog steeds bij de ander.
 7. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Ik vind Ja maar zorgen maken allemaal angst en ik voedt het zelf, waar je je op richt, groeit. Continu het negatieve aan het voeden. Niet doen!!!!!! Vergeef jezelf, de ander, geen schuld, schaamte, niks, niks, niks. Terug naar het nu, nu, nu!! Ik weet het, Zeg ja tegen het leven! Ik noem het een terugval (of ik loop mezelf weer voorbij)(laat het bij een ander, niet mijn probleem) En hop de focus weer terug naar wat ik wel leuk vind. Energie volgt aandacht! Mijn ego blijft me me spelen, het niet drinken is een gewoonte geworden, dat voed ik niet meer. (al word ik soms wel getriggerd nu, doordat mijn jongste van 20 een glas wijn pakt en er vervolgens de hele avond mee doet) Maar mijn onbewuste of bewuste negatieve gedachten voed ik stiekem nog wel. Het positieve is nog geen automatisme, maar ik doe mijn best. Wat mooi, wat ik zag op tv, dat ze jonge kinderen in de klas eerst voor de spiegel zetten (Amerika geloof ik). Op de spiegel staat I AM en dan moeten zij iets positiefs over zichzelf zeggen. ik ben mooi, prachtig, krachtig, ik kan het enz. Hadden wij dat vroeger maar geleerd! Ik oefen elke dag weer. Je bent het waard! We zijn het waard! Yes we can!
 8. GewoonDoen

  Artemis

  Mooi om te lezen. Top!
 9. GewoonDoen

  Nieuw hier

  Ja loslaten. pfff "volwassen" kinderen. Vriendjes, studie, op zichzelf wonen. Ze moeten het zelf leren, maar oww wat zou je ze graag behoeden voor van alles en nog wat. Vergeet jezelf niet!
 10. GewoonDoen

  Jaarpact

  Hé super @kruidenthee67!! Toppertje
 11. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Morgen naar bedrijfsarts. Onderbewust zie ik daar tegenop, aan de andere kant, er kan me niks gebeuren. En kan ik er alleen maar van leren. Kom maar op! Een cursus of vrijwilligerswerk om uit mijn kooi te komen zou niet gek zijn. Mensen om mee te praten...Top! En dat mis ik dus enorm. Gelijk gestemden. Doen dan!! (Want wat is het leuk om iets samen te doen, zoals stoppen met drinken of zo!) Ja schrijven helpt. En bedankt @GewoonDoen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...