Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

GewoonDoen

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1708
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Over GewoonDoen

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. GewoonDoen

  Eindelijk op de goede weg

  Het eerste jaar is de steun van het forum echt wel fijn. Je bent anders zo alleen aan het niet drinken. Goed bezig!!
 2. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Verveling..... Ik ben wakker, ik maal, dus sta maar op. Maar ik verveel me. En dus ben ik weer over van alles aan het nadenken. Op verveling kan je ook alles gooien. Gaan drinken, gaan eten, op een ander letten, andere verhalen lezen. Leven op iemand anders zijn verhalen. Maar zelf doen " ho maar." En dan raak je verslaafd en leef je je eigen leven niet meer. Het is zo een kwestie van doen, gewoon doen, maar wat als je totaal nergens zin in hebt. Uitzitten, of van je afschrijven, dus bij deze.....of dus gewoon iets gaan doen Ik word af en toe zo moe van mezelf Ritme in de dag houden en actie! Springen, werken, iets bakken, wandelen, hobbyen, maar nu nog niet, tis wel heel erg vroeg. Oh ik kan een boek pakken, dat doe ik.... Koffie Mooie dag weer allemaal
 3. Gefeliciteerd @Bor
 4. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Hij is lui, zegt ie ook. Hij weet dat hij zou moeren sporten, meer naar buiten gaan, maar dat wil hij helemaal niet....zoiets
 5. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Ik vind het een eenzaam iets... Hopelijk een fase, die ik al voorbij ben. Door het niet drinken denk ik. Ik denk dat als ik weer zou gaan drinken, dat er dan iets van hem af zou vallen, zijn "moeten" , dat die minder word. (Ik ben nou al kwijt wat ik daarmee bedoel, flapte het er zo maar uit)
 6. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Dat wil ik trouwens helemaal niet. Ik wil dat ie weer gaat leven, sporten, er uit gaat, naar buiten. En mij ziet staan.
 7. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Heb ik gedaan...... Zegt " En jij dan" en ja ik moet hier weg. En nog meer natuurlijk. Op het moment denk ik ga maar. Morgen denk ik er weer anders over.
 8. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Is het rustiger rondom mijn ma, ben ik me weer dood aan het ergeren aan man die nog steeds thuis zit zonder werk en alleen maar met zijn computer bezig is. Smorgens rot opmerkingen maakt over hond, terug naar bed gaat met computer, opstaat met computer, eet met zijn computer, luncht met zijn computer, op de bank zit met zijn computer, aan tafel gaat zitten met zijn computer, en nu naar boven is gevlucht om een film te kijken op zijn computer. Echt geweldig.....ik geloof dat ik hier echt een einde aan wil maken. Ieder zijn ding, maar ik geloof niet dat ik dus zo verder wil. Zo dat is er uit. En dan nu maar gaan koken. Ik heb overigens heerlijk in de tuin met de blaadjes gespeeld, boodschappen gedaan, half uur gesprongen en gewandeld, hond en kat verzorgt en ff op mijn krent gezeten om een begin te maken aan een kaart. Hier ff wat geschreven en vanavond aan een boek beginnen.
 9. GewoonDoen

  Voorstellen: Jones

  Welkom. Wat ik lees is dat je de wijn hebt vervangen voor bier?
 10. GewoonDoen

  voorstellen lien

  Niet gaan wachten tot het wegtrekt, wel iets gaan doen, want je gaat jezelf voor de gek houden. Actie.....
 11. GewoonDoen

  voorstellen lien

  Welkom en succes. Wat zijn je plannen voor vandaag? Eens moet de eerste dag worden. En van daaruit verder. Gezelligheid zit niet in de fles, maar dat weet je al geloof ik. Gewoon doen en morgen trots zijn op jezelf en dan vooral doorgaan.
 12. GewoonDoen

  Zondag 10 november

  Goedemorgen Door een rot opmerking een lelijk gezicht alweer mijn dag/weekend verpesten. NEE, bekijk het maar. Ik ga springen, wandelen, lezen, hobbyen vandaag.
 13. Ik pers met dit soort dagen een halve citroen uit met een mespunt natriumbicarbonaat en honing met kokend water. En binnenkort gooi ik er weer een kleikuurtje in. Goedemorgen Springen werken en hobbyen (en een beetje huishouden).
 14. GewoonDoen

  Even voorstellen Myle

  Gewoon doorgaan met de dag van vandaag. En met de leuke herinneringen van afgelopen weekend verder bouwen.
 15. GewoonDoen

  Even voorstellen Myle

  Mooi om te lezen. Ze liet je in je waarde en ze was er toen je haar nodig had.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...