Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

GewoonDoen

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2022
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  7

Over GewoonDoen

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. ja dat is een goeie. ik ga ook ff plat. @Lonster, ik dacht dat je tranen bedoelde in eerste instantie. Maar sterkte, nooit leuk dat soort dingen. Mijn boek waar ik in schrijf daar staat op "gedachten en mooie momenten" , maar die gaat ook de kliko in als hij vol is.
 2. Gelukkig niet exact hetzelfde, want er is een andere uitkomst. Maar het heeft wel lang geduurd.
 3. Ik heb 45 jaar alleen maar gewild dat mijn moeder eindelijk eens ging leven. Uit die slachtofferrol zou komen. Het goede voorbeeld voor mij zou zijn.
 4. GewoonDoen

  KiloKiller

  78,8 en ik maar denken dat je van stress afvalt. Grrrr
 5. GewoonDoen

  Even voorstellen Myle

  Dat had ik ook, die gedachte.
 6. GewoonDoen

  Even voorstellen Myle

  Je wacht op advies. Wat akelig om te lezen.
 7. Goedemorgen Word vandaag opgehaald van mijn werk, mag een klein simpel, klusje doen. Blij mee. Verbinding en uit de dagelijkse sleur. Moet toch ergens beginnen met opbouwen.
 8. GewoonDoen

  Eindelijk op de goede weg

  Volhouden! Dit gaat voorbij. Laat maar komen die tranen, hoort erbij. Je bent goed bezig!
 9. Mooi. Dan kan hij zelf bepalen of hij het wil lezen of niet. En jij van de alcohol afblijven. Je kunt nu nog steeds een goed voorbeeld voor hem zijn en voor je andere kinderen. En voor jezelf. Toitoitoi
 10. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Een stukje gereden . Boodschappen gedaan en opgeruimd en de was opgeruimd. En de hond uitgelaten. Ik ben kapot. Ik geloof dat ik op de mat mag. Ietsjes teveel van het goede.
 11. De hens erin. Net zoals al die rommel op zolder. Weg ermee, niks bewaren voor later, iemand anders er nu blij mee maken. Dozen vol met kinderboeken. Niemand die ze ooit nog gaat lezen. Opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd. Zo ik geloof dat ik weer eens aan de slag kan gaan. Zolder hier kom ik aan..... Maar eerst boodschappen doen en niksen vandaag.
 12. Kom ik weer aan met mijn moeder. Maar haar huis hebben we vorig jaar leeggehaald. Al het papierwerk heb ik mee naar huis genomen. Wilde ik ook doorheen gaan, maar het was één en al ellende, scheiding, berichten over mij en mijn zus, vader, negatief... ik heb het allemaal weg gedonderd. Verleden is voorbij, terug naar het heden.
 13. GewoonDoen

  Nieuw leven zonder alcohol

  Heftig! Dat zal allemaal weer voorbij komen in je hoofd, dat zal een plaatsje moeten krijgen. Zonder alcohol, want anders blijf je jezelf verstoppen.
 14. Jaaa, ik had ook een "ellendemand", vol met briefjes, beschreven vol met ellende. Daar begon ik al mee voor mijn 10e. Die heb ik wel al een keer verbrand, verscheurd, wel pas bij mijn eerste lange stop periode in 2014/15. Dus na 44 jaar pas
 15. GewoonDoen

  GewoonDoen

  En wat er geadviseerd word naar iedereen. Afleiding, ga iets doen wat je leuk vindt. Yep, ik ga eten, douchen, boodschappen doen (samen) en knutselen en lezen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...