Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

GewoonDoen

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2464
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Over GewoonDoen

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Fijne vakantie!
 2. GewoonDoen

  Gecontroleerd verslaafd

  Je ziet het...mooi. Het begin is gemaakt. Welkom en ook jij kan het...echt!
 3. GewoonDoen

  Hallo. Doodeng.

  Maar ja dat heb ik ook. Schrijf ik een paar dagen of spring of mediteer dan gaat het goed. Een dag geleefd worden door iets anders en ik ben meteen uit mijn doen.
 4. GewoonDoen

  Hallo. Doodeng.

  daar ben ik.
 5. Het is toch wat, dat we als 50tigers ons de mond laten snoeren door onze ouders. Zelfs mijn demente moeder weet het nog te presteren bij mij. Probeer het los te laten @Rosee. Zoek afleiding .
 6. Dokter staat machteloos klinkt niet goed? Beterschap
 7. Bij ons in de buurt gaan ze juist nog een filmhuis openen. A star is born nog maar eens kijken. Morning
 8. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Zo ik geloof echt dat ik er baat bij heb. De grootste spanning is uit mijn lijf, zelfs het lopen lijkt beter te gaan, maar niet te vroeg gejuigd. 1 druppel savonds is al genoeg. Loop niet de hele dag/nacht te malen, ik sta niet de hele dag aan, minder depressief, ben meer in het hier en nu. Mindfulness met hulp van wietolie.
 9. GewoonDoen

  Lonster

  En het eten smaakt beter. Je bent uiteten, niet uitdrinken.
 10. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Ik weet dat ik dat wondermiddel zelf ben . Alleen ik word dus letterlijk tegen gehouden door mijn lijf, kan niet ontspannen. Dat continu "moeten" of "aan" staan of "iets" verwachten van de ander. Maar ik heb gisteren een olie gebruikt. En voel dat ik weer wat ontspannender ben ik mijn hoofd.
 11. GewoonDoen

  GewoonDoen

  Het is ook andersom die arm om me heen doet hij ook niet bij mij. Maar ik weet nu dat dat dus grotendeels bij mij ligt. Komt van vroeger uit. Ik hoop dat ik daar dus hulp bij krijg van die haptotherapeut. Maar idd dan zijn we er nog niet. Wil je meer liefde geef meer liefde. Behandel de ander zoals jezelf behandelt wilt worden. Ik heb daar vanuit mijn opvoeding onbewust verkeerde dingen over geleerd. Ik stoot af, of ik kwaad op hem ben. Hij triggert mij onbewust, zodat ik denk, bekijk het maar..... Ik weet ff niet hoe ik het uit moet leggen. En die spanning in mijn lijf....Ik hoop dat ik een wonder middeltje gevonden heb.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...