Spring naar bijdragen

Genoeg

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  185
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Genoeg's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

 1. Het forum was even niet bereikbaar, maar ik heb mijn reeks niet doorbroken.
 2. Dagpact: Fonny Prana Genoeg
 3. Dagpact: Fonny Genoeg
 4. @lady jane Bedankt, je hebt gelijk, ik moet het inderdaad loslaten. En mijn darmen de tijd geven om te herstellen en mijn lichaam leren vertrouwen. Het is mijn alcoholisten brein. Die meteen van vervelende gevoelens en lichamelijk ongemak af wil. Onmiddellijk, meteen, nu. Want ik wil het niet voelen. En als ik wel iets voel, dan verdoof ik het. En als ik het niet met alcohol kan verdoven, dan ga ik iets anders bedenken... Ja, ik zie een patroon. En zo leer ik elke dag bij.
 5. Genoeg

  Za 3 dec 22

  Goud mien jung.
 6. Yep, ongemakkelijk om er over te praten, maar @Mariann dat hoop ik ook. Ik zit nu op dag 40, het lijkt zelfs wat te zijn verergerd. Maar misschien voel ik het nu beter. Het staat op mijn 'to do' lijst: aandacht besteden aan mijn darmen. Misschien een probiotica kuur, of iets dergelijks, ik moet er maar eens een rondje google tegen aangooien, want het is hinderlijk en ik krijg er soms buikpijn van. Ik eet al veel havermout, voor de vezels, maar ik geloof dat niet alleen mijn hersenen bezig zijn met een restart, maar ook mijn darmen.
 7. Genoeg

  Za 3 dec 22

  Hierzo zeggen we: Foar de Kofje net eamelje
 8. Genoeg

  Za 3 dec 22

  DAGPACT Genoeg
 9. Genoeg

  Di 8 nov 22

  @Moonbeam Jeetje, stel je eens wat volwassener op, in plaats van als een klein kind negatieve aandacht op te vragen, en hier steeds je shit te laten lopen. Ik snap dat het onderdeel is van je alcoholprobleem, en dat je in de loop van de jaren een achterstand hebt opgelopen in emotionele ontwikkeling en sociale vaardigheden, omdat je gewend bent om problemen weg te drinken en spanningen en angsten te onderdrukken met pillen. Maar echt, bij jou is het wel heel ernstig. Zie je zelf niet in dat je hulp nodig hebt. Zoveel negatieve berichten lees ik vandaag weer van je, dat is echt niet oké.
 10. Wat ontzettend naar nieuws voor je @Donder. Echt vreselijk, ik hoop voor je dat de behandeling aanslaat. En dat je niet veel last krijgt van nare bijverschijnselen van de behandeling.
 11. Jeetje, ik zit nog niet zolang op dit forum, dus ik heb hier nog geen ervaring mee. Ik denk dat er een mega trol zich heeft ingeschreven. Nou ja, ik ga maar eens naar het werk. Ik hoop dat het hier vanavond wat gezelliger is.
 12. DAGPACT: Fonny Artax Yvonne Quinn Jane Genoeg
×
×
 • Nieuwe aanmaken...