Spring naar bijdragen

Tips aub!


Aanbevolen berichten

Hallo allemaal ik ga met de deur in huis vallen. Ik heb 4 jaar lang geblowd waarvan de laatste 2 jaar echt intensief ik rookte tussen de 2-6 joints per dag, doordeweeks minimaal dagelijks een 5je haze met uitschieters van een 10je op vrije dagen en in de weekenden kon het oplopen tot 30 euro en de nodige drank, het laatste half jaar ben ik ook steeds meer gaan drinken savonds doordeweeks + mijn dagelijkse wietgebruik, ik heb overigens nooit bewust niet m'n vingers gebrand aan harddrugs. Afgelopen Zaterdag ben ik wakker geworden en wilde ik een joint gaan draaien voor bij m'n kop koffie na m'n ontbijt, de wiet eindigde niet in m'n vloei maar in de wc pot samen met alle drank die ik in huis had ik was er ineens klaar mee, ik was al langer bezig om te veranderen ik at al dagelijks fruit en vitaminepillen en dronk veel water en deed zoveel mogelijk te voet maar ineens was ik helemaal klaar met al dat geouwehoer ( blowen en drinken ). Ik voel me zo fit weer, ik kan weer een speld horen vallen, zie weer pluisjes dwarrelen vanuit m'n ooghoeken ik begin weer m'n superscherpe oude ik te worden en een grotere beloning kan ik me niet bedenken, eraf blijven is dus echt geen probleem want ik wil echt weer nuchter kunnen genieten van dingen waar ik van hou muziek luisteren, gamen, filmpje kijken naar vogeltjesgezang luisteren etc. ik denk dat elke zware blower begrijpt wat ik bedoel. Het ging goed had geen echte klachten behalve t inslapen. Tot vandaag, ik heb nu echt fysieke/mentale klachten: Hartkloppingen, ik zweet mezelf kapot, heb ijskoude zweterige handen, word duizelig als ik opsta of naar boven/beneden kijk, hoofdpijn en een tintelend gevoel in m'n vingers en voeten, m'n benen slapen al als ik ze over elkaar heensla en ik voel me met vlagen een beetje zweverig alsof ik 2 trekjes van een joint heb genomen en vooral dat laatste vind ik zorgwekkend. Moet ik dit uitzitten en is het normaal of moet ik toch even langs de huisarts, ik ga dus echt niet aan de medicatie dus daarvoor hoef ik niet! Ik wil geen bitch meer zijn van de wiet dus ook niet van een pilletje. Mijn vraag is dus, zijn hier mensen met soortgelijke ervaringen en hoe hebben jullie de klachten kunnen opvangen/verminderen en zijn ze überhaupt normaal? Tips graag dus! Bij voorbaat dank en excuses voor de langdradigheid maar ik moest het ff kwijt ik heb de hoeveelheid van m'n gebruik goed verborgen kunnen houden voor m'n omgeving dus heb het er ook niet echt over gehad ik laat iig niet blijken dat ik het nu vooral fysiek erg zwaar heb. Anoniempje (heb een zeeer zeldzame naam vandaar)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ook ik ben jaren geleden op de ene na andere dag abrupt gestopt met blowen.

En geloof me ik rookte heel veel,maar eigenlijk nooit echt afkick van gehad.wel ging ik vanaf die tijd veel meer drinken (compensatie? )

Sterkte maat

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Hoi Stopper91

 

Ik ben ook gestopt van veel naar niks en bij blowen duren de verschijnselen die je noemt een tijdje. Wat mij hielp was ten eerste actief zijn. Wandelen of nog beter sporten en dan vooral hardlopen in de avond. Na die lichamelijke inspanning kon ik slapen. En vooral geen tv, laptop, gamen voor het slapen. Slaap was mijn grootste probleem na blowen en lichamelijke inspanning in de avond hielp het beste voor mij. Verder hielp Valeriaan me en pilletjes melatonine 1 a 3 mg. Dat zijn wel pillen maar melatonine is een stof die je lichaam zelf ook maakt. Deze thee hielp me en is te koop in veel supermarkten appie zeker. Verder heb ik altijd het idee dat detoxen door zweten helpt. Door een paar weken een paar keer in de week naar de sauna te gaan kan je volgens mij de restproducten van blowen en drank eruit zweten. Vooral de restproducten van blowen zijn wekenlang aantoonbaar in je bloed.

 

Verder hier schrijven en openheid. Wel zeggen tegen je omgeving dat je stopt en dit als lastig ervaart. Blowen en drinken gaat gepaard met dingen verborgen houden, stiekem doen, erover liegen......hier moet je volgens mij mee breken. Wees een open en eerlijk mens en uit wat je voelt en denkt en verberg zo min mogelijk en lieg nergens over. Mij hielp deze verandering in gedrag enorm!

 024296.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...