Spring naar bijdragen

pactdraadje voor baclofen, Refusal en Antabusgebruikers


bolletje

Aanbevolen berichten

Voor de Refusal en Antabusgebruikers onder ons een apart draadje.

Het is misschien prettig voor iedereen die een van deze middelen gebruikt, om dit te melden hier. Ikzelf gebruik Refusal, een halve s'maandags en donderdags, dus meld ik die dag hier dat ik hem genomen heb. Zeker erg prettig voor de mensen die zich in het begin wat onzeker voelen. Het is zeker geen wondermiddel want jij bent degene die het moet innemen, maar het kan je wel stimuleren als je het met wat meer mensen doet.

Mocht het toch fout gaan, blijf dan a.u.b. toch op het forum komen. Dat kan n.l. iedereen gebeuren, we blijven mensen.

Wens iedereen heel veel succes in een start naar een nieuw alcoholvrij leven. Samen staan we sterk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

heel fijn dit draadje, want ik heb afgelopen zaterdag gedronken, en dat kon, omdat ik ''vergeten'' was mijn refusal in te nemen, (mijn onderbewustzijn is soms ZO.......) dus bij deze meld ik dat ik vandaag mijn refu heb ingenomen! Hoop dat dit wat wordt, goed idee!!!! :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gaby hoe vaak per week wil jij hem gaan slikken? Was het al lang geleden dat je een refu geslikt had en toch weer bent gaan drinken? Bah als ik daar nog aan denk hoe vaak ik de effecten van Refu in combi met drank heb gevoeld, vreselijk. En dan toch iedere keer weer opnieuw de fout in gaan. Jarenlang, week in week uit.:(

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat gaat prima.

Dees,

Gaby,

Syntia,

Bolle.

Dees slikt s'maandags, woensdags en vrijdags. Syntia ook. Ik slik s'maandags en vrijdags.
Fijn te weten welke dagen zodat we hier op toe kunnen kijken. Hoop niet dat iemand zich gecontroleerd voelt want het is alleen maar voor je eigen bestwil en om een handje te helpen. Een steun in je rug.:present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik wi iedereen succes wensen,
maar toch zeeeer zeker Igor!!

Ik hoop echt van harte dat je nu een beetje de rust kan pakken
en je dwars door je onrust heen kunt gaan, maar dan als Igor zelf
Tof dat je het zo op deze manier aangaat
En ja, er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Ik hoop van harte dat dit jou weg wordt.
Ik wens je heel veel succes!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

:D dank je jane en witte. ik ben het vechten moe. ik wil niet meer iedere ochtend onzeker naast m'n bedje staan, bang dat mensen kunnen ruiken of zien dat ik weeeeeer te diep in het glaasje gekeken heb. me belabberd, schuldig, ellendig voelen en onzeker over wat ik de vorige avond gedaan heb, m'n dag verslapen en maar bedenken naar welke winkel ik nu kan om alcohol te kopen en wat moet ik daarbij kopen (alleen alcohol kopen durfde ik niet). en wat en hoeveel kan ik kopen want financieel ging het ook echt bergaf. me niet meer hoeven opsluiten, zodat mensen me maar niet per ongeluk dronken zouden zien. geen blauwe plekken meer, me niet meer schuldig voelen tegenover de honden. niet meer bang zijn dat ik toch onverwacht met de auto weg moet. gewoon op visite gaan, zonder bang te zijn om teveel te drinken.niet meer m'n lichaam vernielen. niet meer m'n grijze cellen vernielen(als er nog wat over is).................................
:o
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo lieve Refusal-gebruikers...

ik lees allerlei berichten dat je als je Refusal gebruikt geen parfum meer op kan doen, omdat er alcohol inzit, deodorant zit ook vaak alcohol in en ik heb een kalmeringsspray van Valdispert waar ook iets van alcohol inzit... dus dat kan dan niet meer? En wat als er in een restaurant alcohol in een sausje zit wat je niet weet? Ik vond dat toch wel schokkend, ik zou echt bang worden... hopelijk is dit overdreven...
Maar zo ga ik twijfelen of ik dat wel wil, dan nog liever op eigen kracht met vallen en opstaan...

Is mijn angst terecht?

Liefs; Tobbertje:present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Toppie ik denk, maar dat is uit eigen ervaring, dat deze dingen niet zo'n kwaad kunnen. Het zal ook te maken hebben met de persoon zelf. Ik heb aan 2x een halve refu per week genoeg. Een ander kan na het slikken van een hele refu, 2-3 dagen daarna weer gaan drinken. Ik denk dat je het moet uit proberen dat is de enigste manier om er achter te komen. Ook denk ik dat, als je een reactie krijgt, die niet heel sterk kan zijn omdat het zo weinig is wat je aan alc. binnen krijgt. maar ik hoop dat anderen ook op jouw vraag reageren. Als je inderdaad erg bang blijft, zou je kunnen overwegen om andere dingen te gaan gebruiken en geen sausjes met alcohol te nemen. Er blijft dan echt nog heel veel lekkers over hoor.;)
O ja en vroeger als ik flink gedronken had, kon ik de volgende ochtend al gelijk een refu slikken. Er zijn weer anderen die dat niet kunnen.
Maar wat is belangrijker voor je, geen alcohol meer, ook niet in sausjes? Of een leven met alcohol en een wrak worden, want dat gaat gebeuren als je dit leven blijft houden.:present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...