Spring naar bijdragen

Lieselotje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    443
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    3

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

1.233 profielweergaven

Lieselotje's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Lieselotje

    Just do it!

    Goedemorgen! Lief! Het gaat qua alcohol goed en lichamelijk voel ik me ook beter alleen nog wel vermoeid en fikse rugpijn. Morgen weer huisarts. Ze denken dat ik een soort postnatale depressie heb maar dan juist dat ik in overmate zorg en mezelf vergeet. Het heeft dus niks te maken met liefde voor mijn dochter maar meer met faalangst, perfectionisme. Ik hoor morgen ook meer over mijn verslavingsgevoelheid. Zo hebben we het maar genoemd:-) Nu vakantie en dat doet me goed! Vandaag vertrekken we met zijn 3tjes in de camper op de bonnefooi. Rust en ruimte. Ik heb er zin in! Dikke knuffel!
  2. Mooi gezegde @Lente Klopt helemaal @Reacher Ik wil niet in oude patronen terug vallen vandaar. Prachtige dochter van bijna 4 maanden En getrouwd met de liefde van mijn leven dus we gaan weer dag voor dag maar vandaag drinken we niet. Hoe gaat het met je? Met je huisdieren en relatie? Of kan ik het ergens terug lezen? @Lars hoe is de rollator bezichtiging gegaan? Knuffeltje!
  3. Goedemorgen mede forummers! We gaan weer dag voor dag en wat een mooie plannen lees ik. Slechte nachtrust gehad, vanavond een keer een oxapam ook voor de angsten en dan start ik morgen met refusal, hopelijk met een goede nachtrust achter de rug! Geniet ervan allemaal! De kou trotseren, volgende week wordt het weer prachtig. We willen met de camper on tour voor de eerste keer met onze dochter. Dagpact Lars Nietmeer Kohtje Rapilos Antoinnette Lieselotje
  4. Lieselotje

    Even voorstellen dan maar

    Heerlijk zo'n lijstje! Goed bezig en op naar een fijne nachtrust.
  5. Lieselotje

    Het moet afgelopen zijn

    Welkom Erwt! Klein en geen controle, ik snap je.. Je hebt in ieder geval de stap gezet om aan de slag te gaan en indd laat het los. Dag voor dag! Daarom typ ik dit berichtje ook naar je omdat het voor mij ook dag voor dag is zoals vele hier. Laat die dop maar zitten op de 2de fles... Knuffeltje!
  6. Lieselotje

    Yana

    Ik hoop dat je nu aan het slapen bent Yana, daar schrik je toch even behoorlijk van.. Heel veel beterschap en sterkte
  7. Lieselotje

    Stoppen

    Krabbelt en knuffelt de pup.. Hoe gaat het nu met je? Ik vindt je zo dapper! Net even voor mezelf enkele pagina's terug gelezen op je draadje.
  8. Dankjewel @Kohtje en @Nietmeer.
  9. Nou daar zijn we weer, het duiveltje is om de hoek komen kijken en de detox mag weer van start :-( Ik praat er niet graag over maar @Nietmeer heeft me een hart onder de riem gestoken om het toch aan te geven hier op het forum. Aanleiding, 1 glaasje kan wel... Niet dus, lichaam meteen op de kop en waardeloos gevoel. Hoevaak kun je jezelf stoten aan een steen.. Ik krijg nu vast wat opmerkingen, hoe waarom.. Kon ik er zelf maar antwoord op geven. Ik weet het niet en probeer maar weer moedig voorwaarts.
  10. Lieselotje

    Just do it!

    Goedemiddag! Inderdaad vanochtend bij de huisarts geweest, een nieuwe in de praktijk een dame, erg prettig moet ik zeggen na een bevalling en met al die emoties (kon mijn traantjes niet inhouden) Bloeddrukmeting gehad, geluisterd naar mijn longen, mijn buik "betast" was allemaal goed. De waardens die er al geprikt waren ook allemaal goed, zelfs een laag chloresterol . Ik leef ook erg gezond (buiten op momenten teveel drank) maar wel prettig om te weten. Na het bezoek door naar het ziekenhuis nog 2 buisjes bloed laten afnemen voor nog 8 nieuwe waardens die ze graag geprikt wilde zien en dan maandag terug voor de uitslag. Krijg zo wel een hele APK, opzich wel prettig. Weekend geen problemen ondervonden. Zaterdagavond lekker met manlief met hapjes en een cola zero fles op de bank gekropen (Annihaliation gekeken), even een gemis maar daar kon ik makkelijk overheen. Het gaat eigenlijk heel erg goed. Ik denk dat het absoluut ook meespeelt dat ik er na de zwangerschap nu weer snel bij ben. Ik merkte aan mezelf dat ik terug aan het zakken was in oude patronen en dat heb ik nu een halt tegen geroepen. Ik heb refusal al in huis @Nietmeer Ik neem het overigens niet, het is voor mij een achter de hand iets, als ik me echt niet over mijn trek heen zou kunnen zetten. Ben blij om te lezen dat het zo goed met je gaat! Dankjewel @NickyLJ80
  11. WEEKPACT 18-6-2018 Bol. Nicky Debber Lieselotje
  12. Lieselotje

    Voorstellen

    Ik ben eigenlijk wel benieuwd of het je nu mee of tegen is gevallen qua ontwenning @Nietmeer Je gaat in ieder geval goed, super blij voor je!
  13. Goedemorgen! Welom @nietmeer. Je zet je naam op het dagpact zoals hieronder en dan spreek je met je mede forummers af dat je vandaag niet drinkt. Zo is er ook een weekpact en jaarpact. Al veel bezige bijtjes hier! Dagpact: lente Kohtje Francoise Lieselotje
  14. Lieselotje

    Voorstellen

    Welkom lieve nogeentjedan! Je voert dus al een hele tijd een hele strijd en je gaat die strijdbijl begraven, goed van je! Fijn ook dat je al even meeleest en ik hoop dat je hier de steun kunt vinden. Ik ken afbouw ook niet persoonlijk. Ik dronk of ik drink niet maar ik ken wel ontwenningsverschijnselen (zweten, hartkloppingen, trillen, flauw gevoel, spanning, slecht slapen) en heb ook veel verhalen gelezen dat het heel pittig kan zijn en inderdaad hallucinaties lijken mij ook heel erg eng. Heb je de afbouw uit jezelf bepaald of heb je hier ondersteuning in qua plan van aanpak? Begrijp dat je je dinsdag dus al behoorlijk rot voelde van de ontwenning, je moet er inderdaad wel een keer toch doorheen.. Per persoon kan het verschillen hoelang ze aanhouden, voor de een is het 3 dagen de andere kampt er 2 weken mee maar dag bij dag zal het minder worden. Wellicht kun je je hier aan vasthouden en dan wellicht met de oxapam de eerste 3 dagen als ondersteuning? Ik wens je heel veel kracht en sterkte toe!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...