Spring naar bijdragen

Sis

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    137
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Zeg ik liever niet

Recente profielbezoeken

997 profielweergaven

Sis's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Vandaag precies 5 maanden droog
  2. Tja dan kom je bij de definitie "wanneer ben je verslaafd?" (goh wat fijn dat mijn leestekens weer gewoon doen) Volgens mij ben je verslaafd op het moment dat de alcohol jouw/mijn leven zodanig beïnvloed dat je er hinder van hebt en de controle verliest. Bv met eigen gemaakte afspraken die je dan niet meer na kunt komen. Wij alcoholisten hebben geen rem meer en de alcohol wordt ons dan de baas. Bij heel veel mensen is dat niet het geval of anders in zo`n mate dat ze er geen hinder van hebben hoewel ze best een alcohol probleem zouden kunnen hebben. Maar als alles nog goed functioneert waarom zou je er dan wat aan doen toch? Of zie ik dat verkeert....
  3. Ik weet niet of het omdenken is MarQ. Voor mij geldt vooral zelfkennis en hoe goed ik altijd was om mezelf voor de gek te houden. En niet overal tegelijk met twee benen instappen en achteraf denken....hoe ben ik hier in terecht gekomen. En mijn valkuilen goed in de gaten houden. Ach eigelijk gewoon volwassen worden dus Duurde bij mij alleen een beetje lang. Maar 40 jaar of zo
  4. Ik leer ook, als ik een terugval heb, om steeds eerder aan de bel te trekken en het niet meer zover te laten komen dat ik weer helemaal in de goor ligt. Maar ook dat is vooruit gang. Het hoort allemaal bij het proces om uiteindelijk een nuchter leven te kunnen leiden denk ik dan maar. Ik zit ook steeds weer sneller op het juiste pas gelukkig ipv weer jaren doorgaan in ellende. Ik hoop dat het voor jou ook steeds sneller gaat om jezelf weer op het juiste pad te krijgen
  5. Ik zag het later pas dat je het niet had opgelost maar gewoon achter elkaar door getypt. Maar fijn dat je het nu wel weet.
  6. Goed voor je eigen veiligheid zorgen Aicha. En het jezelf niet extra moeilijk maken. Ik kan het ook niet bij 1 houden. Heb ik al vaak genoeg geprobeerd. Dat is natuurlijk de wens van elke alcoholist.Dus dan maar helemaal niets voor mij.
  7. He je hebt het probleem opgelost zie ik Aicha. Met die witte regels. Beter zo he
  8. @Aicha shift en enter tegelijk indrukken. Sterkte Lars. Hopelijk voel je je snel een beetje beter. Ik ben al een tijdje wakker en langzaam aan het voorbereiden op de dag. Lekker rustig aan doen. Hier schijnt het zonnetje ook weer.Lekker.Is gelijk een stuk beter voor je gemoedstoestand. Bij mij tenminste. Ik kwam gisteren ook bijna tegen de wind in en kwam bijna te laat op mijn werk omdat ik er nu veel langer over fietste dan normaal.Vooral die rukwinden vond ik gevaarlijk.Fietste zomaar een paar keer midden op de weg. Mijn hond heb ik maar aangelijnd tijdens het wandelen (doe ik normaal nooit want ze luistert super goed) maar was bang dat ze weg zou waaien) Nee hoor grapje maar het zag er wel mooi uit met dat lange haar van haar. Mooie pluizebol. Iedereen een fijne en droge dag gewenst.
  9. Lieve mensen, bedankt voor het meedenken en de oplossingen wat betreft mijn toetsenbord. Ik kan er weer lekker op los typen en ook nog eens met de juiste leestekens!
  10. Visolie is idd gezond maar of het helpt tegen depressies....dat weet ik niet Lars
  11. Misschien een domme vraag maar hoe doe ik dat MarQ
  12. Al mijn leestekens doen niet meer wat ze moeten doen. Mijn vraagteken is een = en alle anderen kloppen ook niet meer. Heeft iemand hier een oplossing voor. Ook krijg ik het apenstaartje niet meer. Echt gek en vervelend.
  13. in de vorm van vitaminen of echte visolie= en waarvoor zou het moeten helpen=
×
×
  • Nieuwe aanmaken...