Spring naar bijdragen

VM1

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9.906
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

3.830 profielweergaven

VM1's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. ha VMmeke
    goed je weer even te lezen!

  2. VM1

    Zaterdag 20 mei

    Dag allemaal, plots herinnerde ik me mijn inlog gegevens. Eerst een kleine up date want al bijna 10 jaar geleden... Met mij gaat het eigenlijk goed. Hoewel ik ondertussen (56) een aantal ouderdomskwaaltjes erbij heb... Alcohol is eigenlijk al lang geen onderdeel meer van mijn leven. Wat niet wil zeggen dat alles joepie en leuk is de ganse tijd. Mijn kids zijn ondertussen geen kids meer maar twee geweldige ,grote jongens. Mijn beide ouders zijn inmiddels overleden en ik heb hier de boel nu recht te houden. (hoewel ik me eigenlijk nog steeds klein meiske voel) Hoe gaat het met de oude garde? @soothe, @khoh, @haddock, @ladyjane, @yvonne,@bambam,@bolletje...... Ik ga nog een beetje lezen. Sterkte voor iedereen die aan het begin-midden-einde van hun strijd is! Wellicht tot over een jaar of tien!
  3. Goede morgen allemaal, lang geleden ook alweer. Met mij gaat het eigenlijk goed, hoewel de omstandigheden niet altijd even goed waren/zijn. Dit speciaal voor Hannah!! En ook voor jullie allemaal zalig kerstmis en beste wensen voor het nieuwe jaar!
  4. VM1

    Dinsdag 20 December

    Hannah heeft ons verlaten.... Speelde al langer. Laten we hopen dat ze nu rust vindt.
  5. Hoi hoi smart! Moest ff denken, Cathy toch he? Leuk te lezen dat het met jou ook goed gaat. (ben gaan kijken op je wie is wie).
  6. VM1

    Woorddomino III

    israelites van Desmond Dekker blijft 1 van mijn Favo's.
  7. Goede avond, ik kwam ook weer eens kijken. Dit forum is toch wel belangrijk geweest in mijn leven. Ook al zag ik het in het begin vooral als spielerei... Ik lees nog regelmatig mee ook. Niet dagelijks, dus ik kan niet echt ingaan op de dagdraad... Maar wat ik zo dan lees, hoezeer het toch ook wel hetzelfde blijft, over de jaren, is zeer zeker helpend en zinvol. Ook voor de alleen meelezers. Las dat Adrie er ook nog is en Jen.. Spud..sowhat, Erik, Bambam- Bollie!! Jane! <3 Quinn, , Lars, Basta... (en vast nog anderen voor mij "nieuwelingen") jullie inspireren mij! Ik weet niet of jullie je Lady Tinne nog herinneren? Zij is een paar maanden geleden jammer genoeg overleden. Weer een slachtoffer meer... Verder met mijzelf gaat het redelijk goed , toch op gebied van verslavingen. De ERGSTE is blijkbaar sigaretten... daar heb ik nog enorm veel moeite mee en wil ik graag van af nog steeds. Mijn moeder is ondertussen ook alweer anderhalf jaar dood en mijn vader,die bij ons woont nu gaat op en af.... Tja ... t'is wat het is, het leven. Misschien tot een volgende keer weer! Liefs!
  8. Spud Meya Lars Basta Sita Mootje Quinn VM (ik kom ook weer eens meedoen als ik mag)
  9. VM1

    zondag 26 juni

    Goede dag allen, moeilijk, om (voor jezelf dan) te beslissen wanneer je "iets" moet doen of berusten en denken, "dit is wat hij/zij wilde"...... Er heerst idd nog taboe op zelfdoding. Niet simpel..... Ikzelf kan me daar weinig bij voorstellen omdat ik het leven veels te leuk vind. Uit ondervinding bij naasten weet ik dan weer wel dat het leven soms echt ondraaglijk kan zijn.
  10. Weer een woord dat ik niet kende.
  11. En slaap lekker allemaal maar weer.
  12. Goede avond allen, Hannah <3, en die vla tja.. je doet of je doet het (nog) niet. Hey bollie! Weer thuis las ik! Leuk! En Jannigje je bent een lieverd... even lief als Iejoor. Had!! Hoe vaart ie?
  13. Ding dat bommelt inderdaad.
  14. VM1

    Gipsy even voorstellen

    sterkte Gipsy!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...